Home » Life & Style » Știri mondene » 5 lucruri mai puțin știute despre Andi Moisescu. Ce studii are de fapt și cu ce se ocupa până să ajungă la Pro TV

5 lucruri mai puțin știute despre Andi Moisescu. Ce studii are de fapt și cu ce se ocupa până să ajungă la Pro TV

Manolică Anca / 31.08.2021, 13:31
5 lucruri mai puțin știute despre Andi Moisescu. Ce studii are de fapt și cu ce se ocupa până să ajungă la Pro TV

Cu toții îl știm pe Andi Moisescu drept juratul din cadrul emisiunii „Românii au Talent” de la PRO TV și jurnalistul și realizatorul TV care moderează în fiecare duminică o emisiune extrem de apreciată de români, „Apropo TV”. Cu toate acestea, nu mulți știu ce studii are sau cum își câștiga existența înainte de a apărea la TV.

Tot ce nu știai despre Andi Moisescu

Andi Moisescu este o apariție pe micile ecrane foarte iubită de toată lumea. El s-a remarcat pentru prima dată prin emisiunea pe care o realizează și în prezent, Apropo TV, iar de unsprezece sezoane îndeplinește cu succes rolul de jurat în show-ul de talente de la PRO TV.

1. Născut în anul 1972, în familia unui fost regizor de film, Alexandru Moisescu a trăit încă de la o vârstă fragedă o dramă pe care nu o poate uita prea ușor. În urmă cu ceva timp, acesta a făcut o mărturisire impresionantă despre trecutul său, vorbind pentru prima dată despre momentele grele din copilăria sa. La numai patru ani, el a fost abandonat de tatăl lui. „Poate că așa am învățat niște lucruri”, spune el, concluzionând că acest lucru s-ar putea să fi fost unul de bun augur, în definitiv.

2. Deși nu mulți știau, a absolvit Facultatea de Matematică din cadrul Universității din București. Ba mai mult, el a fost și profesor în tinerețe, fiind destul de indulgent, spunând el, cu elevii săi. Și-a amintit de momentul când i-a ţinut locul unui diriginte şi a fost nevoit să corecteze nişte teze. El a mărturisit că nu a putut să le dea elevilor note mici.

„Cred c-am fost cam darnic cu notele, pentru că după ce şi-a aruncat un ochi peste nivelul lor, profesorul titular m-a rugat să le scad pe toate cu două puncte, fără să mai stau pe gânduri”, a povestit Andi Moisescu, într-un interviu pentru PRO TV.

Andi Moisescu
Andi Moisescu

„Vindeam ziare la metrou, era tot ceea ce dețineam până atunci”

3. Chiar dacă viața realizatorului TV nu a fost una în care să fi avut de toate, spune el, dragostea familiei, care este cea mai importantă, nu i-a lipsit niciodată. În privința lucrurilor materiale, el nu pune așa mult accent pe aceste aspecte și nu se plânge că nu a avut parte de o cameră a lui sau alte lucruri de care copiii săi se bucură astăzi.

4. Un alt aspect mai puțin știut din viața sa este „jobul” pe care l-a avut imediat ce a terminat facultatea. Fiindcă posibilitățile financiare erau destul de limitate, el începuse să vândă ziare la stația de metrou de la Piața Romană. „Asta știam clar că funcționa pentru că avusesem succes și câștigasem niște bani buni, la prima vânzare… la vremea respectivă”, a povestit el.

5. Nu după mult timp, norocul avea să îi surâdă din plin. În timp ce vindea ziare, a auzit la radio un anunț de concurs de dj la un post de radio. La îndemnul colegului său, s-a prezentat la interviu, iar din toți cei 50 de candidați, au trecut mai departe doar el și încă un băiat. „Am plecat de jos. Mai jos de atât… nu-mi dau seama de unde aș fi putut să plec.”

Cu toate că a studiat matematica, el a ales divertismentul, o zonă care l-a atras încă din adolescență, el obișnuind să pună muzică la petrecerile cu prietenii. Andi Moisescu a devenit celebru la un concurs de pe postul „Radio Unifun”. Prima sa apariție a fost la Radio Costinești, ulterior la Fun Radio, pentru ca în final să ajungă la Pro FM. În anul 1996, el a fost numit director de programe la Pro FM și a fost același an în care a debutat și în televiziune, la PRO TV.

Andi Moisescu și Olivia Steer
Andi Moisescu și Olivia Steer

Juratul este foarte discret când vine vorba de viața personală

Atunci când vine vorba de viața privată, el este o persoană foarte discretă. A preferat mereu să nu vorbească despre familia mai, mai ales de cei doi copii ai săi. El este căsătorit de mai bine de 15 ani cu fosta jurnalistă Olivia Steer și împreună au doi băieți de 11 și 13 ani, cărora le oferă toată dragoste de care au nevoie. Nu dorește ca ei să treacă prin suferințele pe care el le-a trăit când era mic.

Povestea de iubire dintre cei doi este interesantă și, totodată, amuzantă. Olivia a povestit că l-a văzut pentru prima oara pe Andi în anul 2002, în Ajun de Crăciun, când un prieten comun le-a aranjat o întâlnire. Și, după ce au purtat multe discuții, și-au dat seama că îi leagă foarte multe lucruri.