Home » Life & Style » Știri mondene » Cine este bărbatul care a lansat-o pe Andra în muzică. Imagini de colecție cu artista de la începutul carierei sale

Cine este bărbatul care a lansat-o pe Andra în muzică. Imagini de colecție cu artista de la începutul carierei sale

Manolică Anca / 16.11.2021, 10:04

În vârstă de 35 de ani, Andra este una dintre cele mai cunoscute și iubite cântărețe de la noi din țară, dar nu mulți sunt cei care știu cine este bărbatul care a lansat-o pe aceasta în muzică. I-a fost atunci alături, a susținut-o și a încurajat-o pentru o carieră în muzica ușoară. Descoperă despre cine este vorba.

Primii pași în carieră

Alexandra Irina Măruță (fostă Mihai) și-a început cariera muzicală la vârsta de 7 ani, atunci când a avut prima sa interpretare în cadrul unui concurs muzical intitulat Tip Top Minitop în calitate de invitată, cântând piesa lui Whitney Houston, „I Will Always Love You”. Ea a participat în anii următori al o mulțime de alte concursuri, în cadrul cărora a câștigat numeroase premii.

Privind în urmă, la începuturile sale, vedeta era cu mult schimbată față de ceea ce vedem în prezent. Cu părul foarte lung vopsit roșcat, cu ochelari de vedere cu rame negre, foarte puțin machiată, artista afișa un look inocent, natural și adolescentin, și ne încânta cu a sa piesă „În noapte mă trezesc”.

Andra, la începutul carierei
Andra, la începutul carierei

Bărbatul care a lansat-o pe Andra în muzică

La vârsta de 14 ani, artista a început înregistrările la albumul ei de debut, intitulat Andra. Bărbatul care i-a fost alături și cel care a lansat-o pe Andra în muzică a fost Costi Ioniță, care a primit-o la studioul său de înregistrări Dr. Costi. Deși se temea de această industrie, albumul a avut un mare succes și, după scurt timp de la lansarea acestuia, artista a avut și propriile single-uri.

Andra iubea muzica de la o vârstă foarte fragedă, dar nu s-ar fi gândit niciodată că va ajunge pe cele mai mari culmi ale succesului și va cuceri inimile tuturor românilor. Vocea sa caldă și sensibilă au ajutat-o să fie astăzi o artistă iubită de toată lumea.

Costi Ioniță, bărbatul care a lansat-o pe Andra în muzică
Costi Ioniță, bărbatul care a lansat-o pe Andra în muzică

Așadar, cariera Andrei a luat o întorsătură extrem de bună după ce l-a întâlnit pe Costi Ioniță! Și pentru că unii sunt curioși să afle în ce relații a mai rămas artista cu producătorul și cântărețul, ea a vorbit recent despre acest lucru. A povestit despre cum a decurs prima întâlnire, cum se înțeleg acum și când a realizat că a atins culmile succesului.

„Eram intimidată de un adult care avea succes, era un compozitor și un producător foarte căutat pentru multe genuri muzicale. Dar totodată eram și încrezătoare, mereu am crezut în talentul meu și nu mă lăsam descurajată ușor. Poate nu voiam să vorbesc mult cu el, dar dacă începeam să cânt, nu mă mai opream!

Așa știam eu să arăt cine sunt. Îl respect pentru colaborarea pe care am avut-o și pentru că reușește și acum să cucerească topurile, am rămas prieteni, dar nu ne-am mai văzut recent. M-aș bucura însă oricând să îl revăd, să depănăm amintiri”, a declarat Andra, Viva!.

Andra
Andra

Cum a ajuns să îl cunoască pe Costi Ioniță

Andra a dezvăluit și cum a ajuns să aibă primul ei album muzical. Aceasta a povestit că a avut norocul de a cânta în deschiderea lui Adrian Minune, iar cântărețul s-a arătat impresionat de vocea frumoasă a ei. Atunci, a decis să îi facă legătura cu Costi Ioniță, acesta devenind bărbatul care a lansat-o pe Andra în muzică.

„Eu am cântat în deschiderea lui Adrian Minune, m-a auzit cântând și i-a plăcut și i-a spus lui Costi că a făcut rost de o fată foarte talentată în Câmpia Turzii. A făcut rost de numărul meu, i l-a dat lui Costi Ioniță și m-a sunat. Uite așa am lansat primul album, am lansat primul meu contract cu o casă de muzică”, a povestit Andra Măruță în cadrul podcastului lui Mihai Morar.