Home » Life & Style » Știri mondene » 12 vedete de la noi și din afară care au fost victimele bullying-ului în copilărie. Antonia, Cabral și Iulia Albu, printre cei care își spun povestea

12 vedete de la noi și din afară care au fost victimele bullying-ului în copilărie. Antonia, Cabral și Iulia Albu, printre cei care își spun povestea

Cojocaru Cristian / 28.08.2021, 17:49
12 vedete de la noi și din afară care au fost victimele bullying-ului în copilărie. Antonia, Cabral și Iulia Albu, printre cei care își spun povestea

Acum sunt unele dintre cele mai cunoscute persoane, atât de la noi din țară cât și din afară. În trecut însă, acestea au fost victimele bullying-ului. Află despre cine este vorba.

Vedete autohtone care au fost victimeley bullying-ului

Dacă acum se bucură de o popularitate de milioane de oameni, altădată aceste vedete duceau lipsă se simpatia celor din jur. Astfel, vedete autohtone au povestit cum au fost victimele bullying-ului în perioada copilăriei.

Antonia

Lista începe cu frumoasa Antonia care, deși a avut o copilărie frumoasă, aceasta era nevoită să se mute dintr-un loc într-altul. Vedeta și-a petrecut copilăria în State și a reușit să se integreze printre ceilalți copii însă nu a putut fi pe placul tuturor.

 „Am crescut în Utah și Las Vegas de la 6 până la 18 ani. Nu aș spune că a fost o copilărie grea, a fost o perioadă frumoasă, chiar una dintre cele mai frumoase din viața mea. M-am acomodat destul de ușor noii vieți, într-un univers nou. Știam deja limba engleză din România. M-am integrat destul de ușor acolo, mi-am făcut prieteni, începusem să fiu interesată și de muzică, să cânt. Chiar îmi amintesc cu bucurie de toată acea perioadă” , a declarat Antonia, pentru Viva.ro.

Iulia Albu

Chiar dacă acum este capabilă să țină piept oricăror critici și să îi ignore pe cei care nu au cuvinte de laudă la adresa ei, designerul a fost la rândul ei ținta răutăților în trecut. Ulterior a înțeles că nu trebuie să se lase afectată de aceste lucruri și să lase faptele ei să vorbească de la sine.

„Toţi suntem obişnuiţi cu bullyingul, eu am avut parte de bullying din copilărie, am trecut peste asta dificil, este greu pentru orice copil care trece prin această situaţie. Eu gândesc lucrurile foarte simplu şi de multe ori sunt acuzată de faptul că nu sunt o persoană modestă. Eu sunt o persoană realistă.

Persoana care te critică trebuie să aibă cel puţin căderea de a-şi exprima o opinie, căci altfel toţi ne putem exprima opinia fără să cunoaştem. Este bine să fii cel mai tare din parcare, dar să nu uităm că parcarea era goală aici în România. Este important să ai studiile necesare, dar nu este suficient să ai doar studiul necesar. Trebuie să înveţi continuu, să citeşti foarte mult, să fii critic tu cu tine”, a declarat Iulia Albu, pentru Observator.

Feli Donose

Cântăreața Feli se bucură de un succes enorm și este pe placul a milioane de români. În copilărie însă, bullying-ul făcea parte din viața ei, iar acest lucru i-a adus multă suferință. A reușit însă cu ajutorul muzicii să vadă partea plină a paharului și să scoată piese de milioane de vizualizări.

Invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, artista a povestit că piesa ”Puiule, puiuțule” este de fapt o replică la bullying-ul pe care a trebuit să îl îndure în perioada copilăriei. Acum însă, a învățat cum să nu mai dea atenție acestor răutăți și să treacă ușor peste ele.

Cabral

Amuzantul Cabral se numără și el printre vedetele care au fost nevoite să treacă prin asta. În copilărie, acesta a fost nevoit să schimbe trei școli și nu din cauza rezultatelor slabe ci din cauza faptului că ceilalți copii îl asaltau mereu cu răutăți pentru că era un copil de culoare.

„Am învăţat în 111, apoi în 110 şi după aia în 96. Nu eram eu „mofturos”, de fapt nu familia noastră… La şcoala respectivă nu le convenea că eram un negru din sud. Dar eu niciodată n-am marşat pe chestia asta, că vai ce copilărie chinuită am avut, că vai ce discriminat a fost eu. Au fost episoade prin care am trecut…Toţi imbecilii peste care am dat m-au ajutat să fiu mai aproape de ce sunt acum. Bun, rău, cum oi fi, eu cred că m-au întărit. Mi-au rămas câteva episoade în cap, dar la care nu mă gândesc, nu fac parte din cotidianul meu.“, a povestit Cabral.

Oana Roman

De experinețe traumatizante nu a dus lipsă nici Oana Roman. Vedeta a mărturisit pe rețelele de socializare că în copilărie a avut parte de multe momente de tristețte din cauza celorlalți tineri.

„Eu când am crescut, timp de mai bine de 15 ani, am fost victima unei campanii de bullying publică, oribilă, constantă. Pentru că eram alfel, iar tendinţa celorlalţi copii era de respingere, deoarece nu eram la fel ca ei. Eu nu voiam să port pampoane, părinţii mei nu aduceau cadouri profesorilor. Din cauza asta am fost extrem de agresată verbal. Copiii aceia s-au purtat oribil cu mine. 15 ani s-a întâmplat asta, zi de zi. Nu a deranjat pe nimeni, nu a simțit nimeni nevoia să ia vreo măsură, să spună ‘gata’, iar eu a trebuit să înghit”, a spus Oana Roman.

victimele bullying-ului
Justin Timberlake a fost una dintr e victimele bullying-ului

Vedete internaționale care au avut de-a face cu răutatea celor din jur

Nici vedetele internaționale nu au dus-o mai bine în copilărie. Astfel, fenomenul este unul îngrijorător și la scară largă. Artiști de renume au povestit despre anii în care au avut de-a face cu bullying-ul.

Selena Gomez

În cadrul podcastului ”Giving Back Generation” Selena Gomez a povestit despre perioada când era încă în liceu și cum a avut de-a face cu multe probleme din cauza colegilor.

”Înainte să învăț acasă, am fost la liceu o perioadă. Dacă verișorul meu nu reușea să mă înveselască, nu știu ce aș fi făcut și cum aș fi trecut peste. Pentru că într-un fel eram o tocilară și stăteam cu o singură persoană. Sunt copilul problemă dintr-un grup, chiar puțin răutăcioasă. Îmi place să fac lucrurile mai interesante. Și cred că acest lucru este crucial pentru o prietenie. Vreau să fie mai multe prietenii așa. Cred că este nevoie de asta.”, a mărturisit vedeta.

Justin Timberlake

Dacă ulterior a ajuns unul dintre cei mai râvniți cântăreți din lume, din cauza înclinațiilor sale artistice , artistul a avut de suferit în copilărie.

“Eu am crescut în Tennessee, unde, dacă nu jucai fotbal, erai considerat un fătălău. Eram ciuca bătăilor, pentru că pe mine mă interesau muzica și arta. Plus că nu mă ajuta fizicul, aveam o acnee îngrozitoare și un păr foarte ciudat. Ceilalți copii se luau de mine tot timpul”, a povestit artistul.

Rihanna

Rihanna la rândul ei a fost o victimă a celor din jur. Pe vremea când se afla în locui ei natal, Barbados, vedeta a avut de-a face cu rasismul. Asta pentru că majoritatea locuitorilor de acolo sunt de culoare iar pielea ei mulatră o făcea să pară albă față de restul și să fie marginalizată. Aceasta a afirma că ”se uitau urât la mine și mă blestemau, iar eu nu înțelegeam de ce”.

Kylie Jenner

La doar 9 ani, frumoasa Kylie Jenner se confrunta cu bullying-ul după cum a povestit chiar vedete, pe contul său de Snapchat.

”Sunt 4 milioane de oameni care mă urmăresc aici. Jumătate dintre voi mă considerați ciudată, iar cealaltă jumătate credeți că totul este roz pentru mine. La 9 ani am fost ținta bullying-ului. Zilnic se repetă fenomenul și vreau să trag un semnal de alarmă, Nu vă fie rușine, povestiți tot ce vi se întâmplă!”.

Shawn Mendes

Da, acel Shawn Mendes ale cărui versuri se aflau pe buzele a milioane de oamen a fost încă o celebritate victimă a bullying-ului. Totuși, acesta a privit partea bună a lucrurilor și a afirmat că aceste răutăți gratuite l-au ajutat să se dezvolte și totodată și-a încurajat fanii care au de-a face cu asta să își urmeze în continuare visul, indiferent de ce va fi .

Ed Sheeran

Copilăria lui Ed Sheeran nu a fost deloc una liniștită. Având de-a face cu hărțuira pentru că era roșcat, purta ochelari și se bâlbâia, colegii de la școală îl tachinau în permanență. Acesta a povestit în cadrul unui interviu că la acea vreme ajunsese să urască școală și că de multe ori plângea din cauza colegilor săi.

Lady Gaga

Nonconformista Lady Gaga a avut parte de aceeași soartă în liceu. Artista a preferat să nu dea atenție acestor neplăceri și a mers mai departe. În trecut, aceasta era aspru criticată pentru faptul că era ori prea provocatoare ori prea excentrică. Totuși, aceste lucruri i-au redat notorietatea pe scenă, pe lângă calitățile sale vocale devenind un superstar.