Home » Când, unde, cum » Cu ce se ocupă Adina Asăvoaie, supranumită „Păpușa de la Glina”, la 16 ani. „Încerc să îmi construiesc o altă poveste”

Cu ce se ocupă Adina Asăvoaie, supranumită „Păpușa de la Glina”, la 16 ani. „Încerc să îmi construiesc o altă poveste”

Cojocaru Cristian / 24.03.2022, 11:26
Cu ce se ocupă Adina Asăvoaie, supranumită „Păpușa de la Glina”, la 16 ani. „Încerc să îmi construiesc o altă poveste”

În urmă cu ceva timp, presa din țară publica un articol despre „Păpușa de la Glina”, fiind vorba despre o fată cu un chip angelic. Ulterior, viața acesteia s-a schimbat, devenind model internațional. Află cu ce se ocupă acum Adina Asăvoaie, fata cu chip de păpușă.

„Păpușa de la Glina” dorește să își construiască altă poveste

Adina Asăvoaie, cunoscută ca „Păpușa de la Glina”, trăia alături de mama și frații săi într-o căsuță modestă aflată la periferia Bucureștiului. Datorită frumuseții sale, ea a reușit să iasă din anonimat, în prezent, prezentând pentru nume consacrate pe podiumurile din Italia, Franța și Dubai.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Ego.ro, Adina Asăvoaie a povestit despre actuala ei viață, dar și despre ceea ce presupune munca de model. Aceasta aspiră la mai multe lucruri, iar unul dintre ele constă în a cumpăra o casă pentru familia ei.

Adina Asăvoaie povestește reporterului Ego.ro faptul că este solicitantă cariera de model, din cauza programului, al disponibilității de călătoriei și al disciplinei. De asemenea, ea afirmă că dacă un model nu poate fi de succes dacă acest ultim lucru lipsește.

În ceea ce privește călătoriile sale pe care le-a realizat de când a devenit model, Adina afirmă că până acum a ajuns în Italia, Franța și Dubai, iar în curând va ajunge și în Georgia unde va participa la un concurs. Cu toate acestea, cel mai mult se simte atrasă de Dubai, fiind locul ei preferat și practic, prima opțiune unde ar vrea să locuiască.

Cu toate că Adina Asăvoaie petrece cea mai mare din timp în Dubai, ea povestește că nu există o viață socială în cazul unui model, iar în scurtul timp liber pe care îl are, alege să meargă la mall sau să viziteze diferite locuri, însă dorul de familie nu îi dă pace.

Unul dintre obiectivele sale este acela ca, la un momet dat să poată cumpăra sau închiria o casă pentru familia ei unde să locuiască împreună. Cu toate acestea, Adina Asăvoaie menționează că în prezent nu are foarte multe contracte, însă și ultimii doi ani au fost dificili din acest punct de vedere din cauza pandemiei de Covid-19.

păpușa de la glina
Adina Asavoaie este transformata complet

Nu dorește ca povestea să îi fie cunoscută

Cu toate că acum duce o viață la care nu ar fi sperat, ea mărturisește că nu și-a uitat prietenii de acasă și că este important să nu uiți de unde ai plecat. Totodată, Adina afirmă că dorește să își construiască o nouă poveste, peste hotare.

„Zilnic vorbesc cu ei. Când sunt în România petrec 90% din timp cu ei. Păpușă de la Glina este numele pe care mi l-a pus presa din România. În străinătate nu pot și nu vreau să mai se cunoască povestea. Nici măcar nu e importantă. În străinătate, ca model, încerc să îmi construiesc o altă poveste”, a afirmat Adina Asăvoaie pentru Ego.ro.

În prezent, tânăra își continuă studiile, fiind în clasa a IX-a, dar continuă și să facă meditații la Limba engleză. Cea care îi este alături este Cătălina Buzdun-Rafaila care este managerul ei și totodată, cea care are grijă ca Adina să se afle pe calea cea dreaptă.

Cu toate că în trecut a prezentat pentru Cătălin Botezatu, dar și alți designeri internaționali atât la Paris cât și la Dubai, Adina Asăvoaie mărturisește că și-ar dori să prezinte pentru Dolce&Gabanna. În ceea ce privește măsurile sale, aceasta afirmă că se încadrează în standarde. Frumusețea i-a adus chiar și un rol într-un film.

„Da, mă încadrez în standard, la înălțime, greutate și dimensiuni, dar acum se pune mai mult accent pe diversitate. Am jucat și într-un film, ”Enemy”, cu celebrul actor Vishal. Am făcut figurație în patru scene, eram prietena actriței din rolul principal, am filmat la Facultatea de Medicină, în campus. Filmul a fost difuzat în cinematografe, în ianuarie și în februarie, în SUA, India și în Emiratele Arabe. Am avut însă și multe campanii pentru haine și colecții vestimentare”, a mai spus „Păpușa de la Glina”.

Tânăra a mai povestit că cel care i-a făcut povestea cunoscută, preotul din Glina nu se mai află acolo, astfel că a pierdut contactul cu el. Adina Asăvoaie se vede făcând modelling și actorie în viitor, astfel că ea se regăsește în totalitate în ceea ce face acum.

Nici de fani nu duce lipsă, însă a mărturisit că în prezent, altele îi sunt prioritățile. De asemenea, ea a dorit să transmită un mesaj femeilor, astfel că orice este posibil, ea fiind un exemplu clar în acest sens. Tot ceea ce este nevoie constă în muncă multă și dedicare pentru a-și îndeplini visurile.