Home » Când, unde, cum » Cu ce se ocupă Anca Lungu, la 4 ani de când a părăsit România. A renunțat la jobul de la Antenă pentru a se muta în Franța

Cu ce se ocupă Anca Lungu, la 4 ani de când a părăsit România. A renunțat la jobul de la Antenă pentru a se muta în Franța

Alexandru Cazacu / 19.01.2022, 11:59
Cu ce se ocupă Anca Lungu, la 4 ani de când a părăsit România. A renunțat la jobul de la Antenă pentru a se muta în Franța

Înainte de a părăsi România, Anca Lungu a prezentat Observatorul de la postul de televiziune Antena 1 și a făcut parte din trust vreme de 15 ani. Află în rândurile de mai jos cu ce se ocupă acum Anca Lungu, la patru ani de când a plecat din România. Prezentatoarea a renunțat la televiziune și s-a mutat în Franța.

Cu ce se ocupă Anca Lungu, la 4 ani de când a părăsit România

Mulți dintre români o cunosc pe Anca Lungu mai ales de pe vremea când prezenta știrile la Antena 1. Ea a fost căsătorită cu Ștefan Lungu pentru o perioadă de 4 ani de zile, iar din această relație a venit pe lume și o fetiță, Natalia. Cu toate acestea, cei doi s-au despărțit.

Prezentatoarea a apărut pe micile ecrane până în luna aprilie 2018, când a anunțat că renunță la televiziune. Ulterior, a ieșit la iveală faptul că Anca trăia o poveste de iubire cu Harry Arampatzis și era însărcinată cu cel al doilea copil. Tot în 2018, cei doi au decis să plece din România, iar de atunci trăiesc în Franța, la Nisa. Odată cu ei a plecat și Natalia, fiica fostei prezentatoare din căsnicia cu Ștefan Lungu.

Anca Lungu are un proiect online

Acum, fosta vedetă a Antenei, împreună cu partenerul său de viață și cei doi copii trăiesc într-o casă superbă. După cum susține chiar fosta vedetă de televiziune, i-a fost greu să renunțe la jobul în care apărea pe micile ecrane, însă acum are un proiect în mediul online. Se pare că Anca Lungu este mai mulțumită acum, mai ales că are și mai mult timp liber pentru familie.

„Sigur că mi-a fost greu să renunț la televiziune. Dar a fost o schimbare de direcție, nu simt că am abandonat ceva. Acum am un proiect pe Internet, prinţesapolonic.ro. Dar aici am câștigat foarte mult timp cu copiii mei. M-am redescoperit pe mine”, spunea Anca Lungu, în urmă cu aproape un an de zile, potrivit libertatea.ro.

Cu ce se ocupă Anca Lungu, la 4 ani de când a părăsit România
Cu ce se ocupă Anca Lungu, la 4 ani de când a părăsit România

Obiceiurile nesănătoase pe care le-a lăsat în urmă

În cadrul emisiunii „Teo Show”, Anca Lungu a vorbit despre schimbările care au avut loc în viața ei în ultimii ani. Fosta vedetă TV a ținut o adevărată pledoarie cu privire la consumerism, precizând că de la plecarea din România, chiar și a a renunțat la obiceiul de a cumpăra prea multe lucruri. Potrivit fostei prezentatoare, acum duce un stil de viață mai minimalist decât înainte.

„Cred că e ceva care, oarecum, exista în mine. Aici am găsit mediul perfect să dezvolt asta. Făcând viața mai simplă, devine mai frumoasă și cu mai multă substanță. Am un stil de viață chiar mai minimalist decât înainte. Am mai mult timp, pentru că până la urmă timpul e resursa noastră cea mai prețioasă.

Consumerismul e o capcană a lumii în care trăim. Stilul ăsta de viață e un soi de protest la adresa consumerismului. Practic nu mai ai timp să te bucuri de tot ceea ce ai deja. Nu cred că ține neapărat de bugetul pe care îl avem. Nu contează cât câștigi, contează cât cheltui”, spus Anca Lungu, conform celor de la elle.ro.

De asemenea, Anca a dezvăluit că a avansat în cunoașterea limbii franceze, însă fiica sa are mai multe cunoștințe din acest punct de vedere, mai ales că studiază la o școală din Nisa. După cum recunoaște chiar Anca Lungu, Natalia vorbește ca un localnic.