Home » Când, unde, cum » Cum arată femeia cu cele mai lungi gene din lume. A depășit orice record. FOTO

Cum arată femeia cu cele mai lungi gene din lume. A depășit orice record. FOTO

Manolică Anca / 14.06.2021, 11:37

Cum arată femeia cu cele mai lungi gene din lume. Și-a doborât propriul record anterior stabilit și susține că a fost înzestrată de Buddha, căruia îi mulţumeşte pentru un asemenea dar.

Cum arată femeia cu cele mai lungi gene din lume

You Jianxia, din orașul Changzhou, China, stabilise inițial Recordul Guinness în anul 2016, când genele ei măsurau 12,8 cm lungime. Însă, cinci ani mai târziu, genele ei aproape și-au dublat lungimea, reușit să obțină un nou record mondial.

Acum, genele de la pleoapa superioară stângă măsoară 20,5 cm. Într-un interviu difuzat pe canalul oficial de Youtube al Guiness World Records ea mărturisește faptul că se mândrește cu această realizare și că titlul o face să se simtă mai împlinită ca niciodată.

„Am doborât recordul mondial la lungimea genelor. Acum, genele mele au o lungime de 20 de centimetri. În anul 2015 am realizat faptul că genele mele au început să crească cu o rapiditate incredibilă, însă după aceea ritmul de creștere a fost mai lent, însă nu l-am oprit. M-am tot gândit de ce oare am aceste gene atât de lungi”, a mărturisit femeia cu cele mai lungi gene din lume, potrivit Dailymail.

You Jianzia, femeia cu cele mai lungi gene din lume
You Jianzia, femeia cu cele mai lungi gene din lume

Lungimea genelor lui You Janxia continuă să rămână un mister

În cadrul aceluiași interviu video, aceasta mai spune că, de-a lungul timpului, și-a pus numeroase semne de întrebare cu privire la motivul pentru care genele sale nu se opresc din creștere. Chiar și medicii s-au declarat nedumeriți în privința genelor care i-au ajuns pe obraz și chiar au depăşit și linia maxilarului. Nu s-a ajuns la nicio concluzie plauzibilă, nimeni nu știe reușește să deslușească motivul real.

Dar Jianxia consideră că genele ei lungi sunt, de fapt, un „cadou oferit de Buddha”, după ce a stat un an și jumătate în munți, într-un refugiu natural.

„Nimeni din familia mea nu are gene atât de lungi. Nu mă încurcă cu nimic, ele mai cad, dar cresc la loc, altele noi (…) Am fost la doctor și la specialiști pentru a afla care este motivul pentru care genele mele nu se opresc din creștere și de ce ale mele sunt mai lungi decât ale celorlați. Aceștia nu au avut nicio explicație, iar mie mi s-a părut un lucru incredibil”, a continuat ea.

Genele i-au fost măsurate de specialiștii de la Cartea Recordurilor și în urma măsurătorile făcute, femeia a primit certificatul faptului că deține cele mai lungi gene din lume.

Acest lucru se pare că îi aduce beneficii și în ceea ce privește rutina de make-up. Datorită faptului că are gene atât de lungi, femeia nu mai este nevoită să se îngrijoreze cu privire la machiaj, apelâng mereu la unul simplu. De asemenea, spune ea, genele lungi nu îi creează prea multe probleme, pentru că le poate da foarte ușor după urechi.

„Când mă machiez, nu vreau să fac ceva prea complicat. Am grijă doar să îmi fac doar o umbră de culoare pe pleoape. În timpul zilei, genele nu-mi creează niciun fel de probleme sau dificulăți.”, a mai spus You Janxia.