Home » Life & Style » Femeia cu cele mai lungi picioare din lume. Imagini uimitoare cu tânăra care a intrat în Cartea Recordurilor

Femeia cu cele mai lungi picioare din lume. Imagini uimitoare cu tânăra care a intrat în Cartea Recordurilor

Manolică Anca / 05.03.2021, 12:58

Maci Currin, femeia cu cele mai lungi picioare din lume, a intrat anul acesta în Cartea Recordurilor, după ce i-au fost riguros măsurate. Mai mult, a rezultat și o diferență mică între cele două. Iată cine este și cum arată Maci Currin.

Femeia cu cele mai lungi picioare din lume

Maci Currin este o adolescentă din, Texas SUA, care a stabilit recent două recorduri mondiale, devenind femeia cu cele mai lungi picioare din lume și adolescenta cu cele mai lungi picioare din lume. În vârstă de 17 ani, aceasta măsoară nu mai puțin de 2,08 metri, 60% din înălţimea fiind asigurată de picioare. Ea este mai înaltă cel mai înalt memebru al familiei. Tatăl său 1,95 metri înălțime, fratele său 1,93 metri, în timp ce mama are doar 1,70 metri înălțime.

Tânărei din Cedar Park i-au fost riguros măsurate picioarele, rezultatele arătând că piciorul drept are o lungime de 134,1 centimetri, în timp ce piciorul stâng are o lungime de 134,6 centimetri. Maci Currin dorește ca într-o zi să stabilească un nou record pentru titlul de cel mai înalt top model din lume.

Maci Currin este femeia cu cele mai lungi picioare din lume, care a intrat în Cartea Recordurilor
Maci Currin este femeia cu cele mai lungi picioare din lume, care a intrat în Cartea Recordurilor

A fost adesea victima bullying-ului

A avea picioare atât de lungi vine atât cu beneficiile, cât și cu provocările sale, inclusiv în ceea ce privește reacțiile celor din jur. Maci a mărturisit că, nu de puține ori, a fost o victimă a bullying-ului. Și culmea, nu pentru picioarele ei interminabile, ci pentru înălţimea ei. Este mereu, peste tot, cea mai înaltă și a spus că uneori se simte exclusă din această cauză.

„Nu am fost niciodată agresată pentru picioare. Am fost agresatp pentru că eram mai înaltp decât toți (..) În jurul celui de-al doilea an a încetat să-mi pese de ceea ce cred oamenii despre mine și odată ce a încetat să-mi pese, nu am mai fost afectată de nimic”, a declarat aceasta, potrivit Guiness Worls Records.

Totodată, un alt aspect important este cel legat de haine, pe care nu le găsește prea ușor. De asemenea, nici în mașini nu stă foarte confortabil, pentru că adesea nu are suficient spațiu pentru a își băga picioarele. Ea și-a dat seama pentru prima dată că avea picioare mai lungi decât media în anul 2018, atunci când cineva a întrebat-o dacă vrea o pereche personalizată de jambiere, după ce nu reușise să găsească niciun model. Şi de atunci a început să se gândească intens la posibilitatea de a intra în Cartea Recordurilor, lucru care s-a și întâmplat.

Maci Currin este componentă a echipei de volei a liceului
Maci Currin este componentă a echipei de volei a liceului

În schimb, atunci când vine vorba de a practica sportul ei preferat, voleiul, picioarele lungi sunt un atu foarte important, motiv pentru care toți o doresc în echipa lor. Ea reprezintă cu mândrie echipa de volei a liceului în care studiază. De asemenea, a devenit foarte populară și pe platforma TikTok, unde îi place să creeze videoclipuri care să îi evidențieze „recordul”. Pe viitor, ea speră să meargă la facultate în Marea Britanie și să obțină recordul de a fi cel mai înalt model profesionist din lume.