Home » Când, unde, cum » Cum arată și câte camere are o casă în valoare de 2.000.000 de euro construită în Cluj

Cum arată și câte camere are o casă în valoare de 2.000.000 de euro construită în Cluj

Manolică Anca / 10.08.2021, 16:03
Cum arată și câte camere are o casă în valoare de 2.000.000 de euro construită în Cluj

Cum arată și câte camere are o casă în valoare de 2.000.000 de euro construită chiar în centrul orașului Cluj-Napoca. Totul este făcut cu bun gust, iar priveliștea este una absolut superbă.

Casa are o vedere superbă deasupra Clujului

Proprietarul acestei casei în valoare de 2.000.000 de euro este omul de afaceri clujean Răzvan Cuc, șeful master francizei de agenții imobiliare RE/MAX în România. Acesta a început să facă business chiar în anii ’90, încă din vremea studenției, în 2014 intrând în Top 300 Capital. A avut o serie de business-uri mai mici sau mai mari de-a lungul anilor, iar după ce a trecut de vârsta de 40 de ani a început să dezvolte cel mai mare business pe care l-a gestionat și a pus pariul anului pe piața agențiilor imobiliare.

Răzvan Cuc are o experiență de peste 20 de ani în domeniu indirect, soția să crescând una dintre cele mai importante companii imobiliare din Cluj. Iar această experiență a celor doi și-a spus cuvântul pentru că accesul la informații, contactul cu multe persoane și faptul că au avut ocazia să audă fel și fel de idei de la oameni i-a ajutat să își construiască o casă ca în povești.

Răzvan Cuc, proprietarul casei de 2 milioane de euro
Răzvan Cuc, proprietarul casei de 2 milioane de euro

În total, terenul are 3.000 de metri

Cunoscutul vlogger, Mircea Bravo, a ajuns în casa lui și a realizat, alături de proprietar, un tur video. Imobilul este aflat pe un deal din centrul Clujului și oferă o priveliște superbă asupra întregului oraș. Proprietarii spun că au investit mulți bani dar și multă energie în decorarea casei și se simt foarte fericiți că au aranjat-o așa cum și-au dorit. Pentru că este locul în care se simt cel mai bine și locul în care uneori muncesc.

Priveliștea minunată poate fi admirată atât din grădină cât și de pe terasă, din bucătărie, din living, din birou sau din dormitoare. Este o casă mare, aerisită și foarte luminoasă, iar geamurile mari, cu deschidere directă în grădină, te aduc parcă mai aproape de natură. Și, parcă altfel gătești când ai o vedere chiar către Cluj Arena. „Asta am ținut mult să fie casa în grădină și grădina în casă”, spune proprietarul superbei case.

Înainte de intrarea în casă, există o terasă foarte mare care dispune de propria bucătărie, loc de relaxare și de luat masa. De asemenea, mai există o altă terasă mai mică, la fel cu loc pentru relaxare care duce către o cabină de saună. Din ea poate fi admirat, desigur, orașul.

Casă în valoare de 2.000.000 de euro la Cluj
Casă în valoare de 2.000.000 de euro la Cluj

Cum arată și câte camere are casa

Parterul imobilului este format dintr-o altă bucătărie, un living open space, o cameră folosită pe post de birou, o baie și dormitorul matrimonial care dispune de un dressing și propria baie. Mobila din lemn, aranjamentele, decorațiunile și albul care predomină, toate sunt caracterizate de simplitate, dând un aspect deosebit imobilului în ansamblu.

La etaj, apare un lucru inedit, care nu prea este întâlnit în România. De fapt, la etaj este intrarea principală în casă, care se face pe două uși. Acest lucru a fost gândit în eventualitatea în care, peste ani, casa s-ar putea diviza și vândută drept apartamente-case separate. Astfel, la etaj se regăsesc în perete toate utilitățile necesare pentru a crea o bucătărie și un living open space (dacă este spart un perete). Momentan, este un hol destul de mare care duce în două camere și două băi.

Priveliște de ansamblu asupra orașului
Priveliște de ansamblu asupra orașului

Atunci când terenul a fost cumpărat, acolo era mai mult o râpă, iar pentru construcția casei a fost nevoie să se sape în deal, pământul fiind folosit pentru a nivela partea din față a grădinii. De altfel, spatele casei este cumva îngropat în deal, motiv pentru care a ajunge la parter prin exterior este necesar să se coboare niște scări.

Întregul tur al casei poate fi văzut pe canalul de Youtube al vloggerului.