Home » Când, unde, cum » Cum îți trădează trăsăturile feței felul de a fi. Semnul care reprezintă norocul

Cum îți trădează trăsăturile feței felul de a fi. Semnul care reprezintă norocul

Cojocaru Cristian / 09.09.2021, 19:36
Cum îți trădează trăsăturile feței felul de a fi. Semnul care reprezintă norocul

Fața este printre primele lucruri pe care le privim atunci când cunoaștem o persoană, dacă nu chiar primul. Trăsăturile feței însă ne pot da de gol în ceea ce privește personalitatea dar și experiențele vieții. Află cum să recunoști mai ușor aceste trăsături și ce spun ele despre noi.

Trăsăturile feței spun multe lucruri despre noi

Expresivitatea feței ne trasează anumite trăsături de-a lungul timpului. Astfel, de multe ori ni se întâmplă ca atunci când privim chipul cuiva, deja să ne putem face o idee despre cine este acea persoană. Desigur, aceasta nu este literă de lege și înainte de orice, ia aminte de proverbul ”Nu judeca o carte după copertă!”, astfel că cel mai bine este să cunoști persoana, chiar dacă asta necesită timp și răbdare.

Pe baza acestor trăsături, fizionomiștii din China au putut realiza corespondențe dintre particularitățile trăsăturilor faciale și personalitatea unui om. Ba mai mult, specialiștii erau capabili de a pune un diagnostic medical pe baza acestor trăsături.

”Mişcările feţei, oricât de fine sau de evidente ar fi, îl ajută pe om să devină mai convingător în comunicare sau, din contră, îi demască intenţiile ascunse‟, a scris Suada Agachi, specialist în tehnici de citire a chipului în cartea sa ”Tehnici de citire a chipului”.

trăsăturile feței
Citirea chipului este o practica invechita care poate dezvalui anumite particularitati ale caracterului oamenilor

Fruntea

Atunci când fruntea este netedă, fără a avea linii, alunițe sau cicatrici indică norocul. Totodată, aceasta nu trebuie să fie una îngustă sau închisă la culoare. Persoanele cu fruntea lată sunt acelea care alocă foarte mult timp studiului. În cazul celor cu o frunte strălucitoare ei se vor putea bucura de bogăție dar și de statut social.

Pe cealaltă parte, cei care au o frunte îngustă sunt niște persoane cu o intuiție foarte bună și care nu duc lipsă de imaginație. Persoanele inteligente sunt cele care au o linie a părului dreaptă dar și sprâncenele drepte. Frunțile brăzdate de riduri adânci reprezintă persoanele care cercetează asupra lucrurilor, în timp ce ridurile dintre ochi, arată o putere de concentrare mare.

Sprâncenele

În cazul sprâncenelor, cele rare arată relații superficiale cu cei apropiați dar unele foarte bine închegate cu persoanele periculoase. Cei care prezintă sprâncene curbate sunt interesați de oameni în general. Pentru cei cu sprâncene drepte, faptele contează cel mai mult, astfel că aceștia evaluează foarte mult o situație fără a se lăsa conduși de emoții. Sprâncenele înclinate arată calitățile unui lider și deși nu dețin o tehnică bine pusă la punct, ei rezistă foarte bine stresului.

Ochii

Ochii sau cum sunt cunoscuți în popor, ”oglinda sufletului” reprezintă o altă sursă de a afla lucruri ascunse despre oameni. Astfel, ochii căprui pot reprezenta energia, fertilitatea, rezistența și creativitatea, în timp ce ochii negri arată romantismul, misterul și sexualitatea. În cazul persoanelor cu ochi albaștri, acestea sunt aparte și au un mod diferit de a privi.

Nasul

Nasul perfect este acela care are o lungime egală cu lățimea frunții, iar lățimea este aceeași cu lungimea ochiului. Determinarea, puterea de comandă și calitățile de conducere sunt pentru cei care au un nas acvilin, în timp ce nasul drept și armonios arată bunătatea, echilibrul și răbdarea. În cazul persoanelor cu nasul cârn, acestea au tendința de a domina, iar comportamentul îndoielnic este una dintre trăsăturile de bază.

Buzele

Fericirea și satisfacerea plăcerile pot fi trăsături ale celor cu buzele groase. Dacă buzele sunt încrețite, acestea pot spune despre tine că ești o persoană curajoasă și înțeleaptă. Buzele mici pot demasca o persoană rece, care nu cunoaște empatia. Buzele în formă de inimă pot dezvălui personalități independente, senzuale și seducătorare.

Urechile

Urechile pot și ele dezvălui anumite trăsături de caracter. În cazul urechilor mici, onoarea, manierele și afecțiunea sunt reprezentative pentru persoanele cu o astfel de trăsătură. Urechile mari pot dezvălui grosolănia și materialismul, în timp ce urechile verticale arată puterea, curajul și energia.