Cum recunoști linia divorțului în palmă. Semnul care arată clar

de:
22 03. 2022, 10:37
Cum recunosti linia divortului in palma. Semnul care arata clar

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit care este linia divorțului în palmă. Potrivit acestuia, indiferent ce ai face, dacă ai această linie, vei ajunge la divorț. Află care este linia care va termina căsnicia ta, dar și alte semnificații ale „hărții” din palma ta.

Care este linia divorțului în palmă

Numerologul a dezvăluit în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” care este linia divorțului. Potrivit acestuia, poți face orice pentru că, dacă ai această linie în palmă, tot vei ajunge la divorț.

„Dacă ai linia divorţului în palmă, poţi să te dai în stânga şi-n dreapta, că tot acolo ajungi. Ce îţi e scris în frunte îţi e pus. Sunt lucruri care nu se schimbă”, a spus numerologul Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Această linie arată ca un arc de cerc, străbătând linia vieții și cea a capului. Potrivit numerologului, în momentul în care certurile apar în cuplu, și această linie își va face apariția în palma ta.

„Linia divorţului este ca un arc de cerc. Linia divorţului trece peste linia vieţii şi a capului şi tinde să se ducă spre linia inimii. Dacă ai acest arc de cerc, ori pe stânga ori pe dreapta, automat spunem că este mâna omului care va divorţa. Nu ai cum să schimbi asta.

Indiferent ce faci, chiar şi operaţii, nu schimbi cu nimic. Niciodată nu devine proeminentă. Atunci când apar într-un cuplu certuri, apare şi linia. În anumite zone apare ca marcaj şi o linie a căsătoriei. Cei care o au sub degetul mic sunt cei care îşi cam bat joc de căsnicie sau partener”, a mai spus Mihai Voropchievici.

Mihai Voropchievici a explicat care este linia divortului

Celelalte semne din palmă pe care să le iei în considerare

Acesta nu este singurul lucru pe care îl poți vedea în palmă. Spre exemplu, persoanele care au palmele late, au înclinații puternice către natură, sunt persoane loiale dar și foarte critice. Acești oameni tind să clasifice oamenii în funcție de propriile filtre, punându-le o etichetă. Tot aceștia vor da semne de dificultate în momentul în care trebuie să își exprime emoțiile.

În cazul persoanelor cu palme neregulate, care prezint degete mai scurte, caracterul acestora este unul extrovertit. Ei sunt oameni vulcanici și au mereu o dorință de a se afla în centrul atenției. Cei care au degetele mai scurte în comparație cu restul palmei, sunt persoane care au inițiativă și recurg de multe ori la acțiuni, determinându-i și pe ceilalți să se pună în mișcare.

Persoanele care prezintă palme alungite și degete lungi, dau dovadă de sensibilitate și de multe ori iau decizii pe baza emoțiilor. Ei sunt oameni empatici, dar și analitici, având sub observare atât oamenii din jur cât și societatea, sau chiar pe ei înșiși. De multe ori, aceste persoane au înclinații artistice, însă obișnuiesc să critice și să aibă un cerc restrâns de prieteni datorită selectivității lor.

Liniile din palmă semnifică fiecare câte ceva, dar există și alte trăsături de luat în considerare după cum urmează:

  • degetul mic al ameblor mâini este depărtat de celălalte – reprezintă faptul că persoana respectivă are o încredere de sine scăzută, lucru reflectat și asupra celorlalți din jurul său;
  • degetul arătător îndoit – acest lucru înseamnă că persoana respectivă este una preocupată să „facă ceea ce este corect”, în opinia sa;
  • arătătorul este mai lung decât degetul mijlociu – acest lucru reprezintă faptul că persoana respectivă știe cum să se motiveze pe el însuși cât și pe cei din jurul său;
  • inelarul mai lung decât degetul mijlociu – acea persoană este în căutara recunoașterii în fața celorlalți, dorind a fi mereu în centrul atenției.