Home » Life & Style » Ce reprezintă liniile din palmă. Semnul care indică belșugul

Ce reprezintă liniile din palmă. Semnul care indică belșugul

Cojocaru Cristian / 15.02.2022, 17:33
Ce reprezintă liniile din palmă. Semnul care indică belșugul

Există numerologie, astrologie, ghicit în cafea, în palmă. Nu sunt multe persoane care se pricep în a citi în palmă, însă fiecare linie are o semnificație anume. Numerologul Mihai Voropchievici a explicat care este semnul care indică belșugul. Află ce reprezintă liniile din palmă și cum pot fi acestea interpretate.

Liniile din palmă reprezintă mai mult decât îți imaginai

Aflat în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre palmă și liniie care se regăsesc pe fiecare. Potrivit acestuia există una care determină belșugul de care vei avea parte în viața ta. Așadar, atunci când te uiți în palmă, poți observa foarte multe repere.

Numerologul explică faptul că baza este reprezentată de degetul mare. Astfel, cu cât acesta este mai mare și mai solid, cu atât denotă faptul că acea persoană este una cu putere, tărie de caracter și care va avea nenumărate șanse în viață de a se îmbogăți. Totodată, Mihai Voropchievici afirmă că distanțarea dintre degete trebuie să fie cât mai mică.

„În primul rând, când te uiţi la o palmă, ai o multitudine de repere. (…) Luaţi de bază degetul mare. Cu cât acesta este mai mare, mai solid, cu atât denotă un om cu putere, cu fortă, cu caracter, chitit pe a se îmbogăţi. (…) Mai există blestemul degetului mic. Este bine să nu ai distanţare între degete.

În momentul când nu ai distanţare nu au pe unde să plece banii. (…) Tot ce este formatul de M în palmă se numeşte mâna omului care reuşeşte totul în viaţă. M-ul din palmă spune muncă şi reuşită, a spus numerologul Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii de la Antena 3.

liniile din palmă
Mihai Voropchievici a dezvaluit cum sa ne protejam norocul in viata de zi cu zi

Ce e prea mult strică

Mihai Voropchievici atenționat ca atunci când ne uităm în oglindă, să nu lăsăm pe nimeni să stea în spatele nostru. Totodată, excesul de bunătate ne face să ne pierdem din noroc, astfel că încă o dată ni se dovedește că ce e prea mult strică. Un alt lucru care ne determină să ne pierdem din noroc este modul în care dăruim anumite lucruri.

„Excesul de bunătate ne face să pierdem din noroc. Lucrurile personale pe care le dăm cu jumătate de suflet, cu inimă îndoită, ne fac să pierdem norocul. Dacă dăm cu tot sufletul, nu se va întâmpla asta. Dacă dăm un lucru personal de care ne pare rău, nu mai putem remedia. Dacă îl primim înapoi, o să îl primim cu energie negativă care ne distruge. Dacă vine cineva și ne dăruiește ceva cu inimă rea și simțim asta, ori scăpăm de el ori îl dăm înapoi. Sunt mulți care ne oferă lucruri tendențioase”, a spus Mihai Voropchievici.

Așadar, cel mai bine este să nu acceptăm lucrurile care ne sunt dăruite cu suflet rău, după cum afirmă numerologul. Oglinzile oferite cadou pot capta energia, ele fiind portalul dintre actuala viață și lumea de dincolo. Acestea au două fețe, iar lucrurile vin exact când ne așteptăm mai puțin.

Tot el explică faptul că atunci când cineva stă în spatele nostru atunci când ne uităm în oglindă nu face nimic altceva decât să transfere energia lor negativă asupra noastră. În acest fel, vom avea asupra noastră întrega zi, energia celuilalt. De asemenea, nu  este bine să ne ștergem cu prosopul altuia. În afara faptului că nu este igienic, putem transfera energiile de la o persoană la alta.