Home » Life & Style » Cum pot amplifica, de fapt, cristalele energia iubirii și a luminii

Cum pot amplifica, de fapt, cristalele energia iubirii și a luminii

Nechifor Ioana / 12.10.2021, 18:05

Cum pot amplifica, de fapt, cristalele energia iubirii și a luminii. De-a lungul timpului, cristalele au fost folosite în terapii în scopul vindecării, eliberării unor blocaje sau pentru a intensifica iubirea și lumina. În funcție de nevoile tale, există o selecție de cristale care te pot ajuta pentru a îți atinge obiectivul. În materialul acesta ne-am propus să prezentăm unele dintre cele mai cunoscute cristale care au în vedere amplificarea energiei iubirii și a luminii.

Cristale care amplifică energia iubirii și a luminii

Cum pot amplifica, de fapt, cristalele energia iubirii și a luminii. Este suficient să te înconjori de aceste cristale, să le porți în geantă, să se regăsească în accesoriile tale, iar în timp vei simți cum lucrează pentru tine.

Aceste cristale sunt menite să elibereze blocaje, dacă sunt pe zona iubirii, și să amplifice cel mai pur sentiment din lume. Încarcă-le cu gânduri bune, emoții pozitive, dorințe, și lasă-le să lucreze.

Am selectat pentru tine câteva dintre cele mai cunoscute cristale, recunoscute ca fiind acele cristale care amplifică energia iubirii și a luminii, și am făcut o scurtă prezentare mai jos. Aruncă o privire și la final alege ce ți se potrivește.

Fă o astfel de achiziție și fii atent la modul cum ajung să se manifeste în timp trăirile și emoțiile tale. Nu uita că pentru a intensifica anumite sentimente, este necesar să îți cureți mintea de gânduri negative, de stres și frământări ce nu-și iau rostul. Un rol important îl joacă și afirmațiile pozitive pe care e bine să le rostești zilnic.

Mintea ta este la fel ca o grădină. Trebuie să o îngrijești permanent pentru a o menține frumoasă și sănătoasă, așa cum de altfel trebuie să tai buruienile din grădină astfel încât să te bucuri de frumusețea florilor.

O astfel de comparație te poate ajuta pe termen îndelungat să discerni lucrurile și să încerci să te axezi mai mult pe partea plină a paharului, să cauți frumusețea din orice situație, indiferent de cât de amară poate părea.

Ne-am propus astfel să trecem în revistă detalii semnificative pentru cuarțul roz, cristalul de malachit, hematitul, ametistul și turmalinul negru.

Cristalul de cuarț roz

Cristalul de cuarț roz, recunoscut ca fiind cristalul care cultivă dragostea, cucerește prin frumusețea sa. Despre acest cristal se spune că reprezintă piatra iubirii necondiționate, rolul său fiind acela de a vindeca iubirea.

Asta poate însemna să te ajute să te ierți pe tine, să-i ierți pe alții, să înveți să te iubești cu adevărat, pentru a învăța apoi să te lași iubită.

Cuarțul roz amplifică așadar cel mai frumos sentiment din Univers, iar în timp te ajută să vezi și să descoperi dragostea adevărată. Oferă pansament pentru suflet, emite energiile iubirii și ale compasiunii.

Acest cristal curăța chakra inimii, care poate fi adesea încărcată de presiune și alte energii necorespunzătoare provenite de la legături cu diverse persoane.

Cuarț roz, piatra iubirii necondiționate
Cuarț roz, piatra iubirii necondiționate

Cristalul de malachit

Malachitul este recunoscut pentru rolul lui de a dizolva blocaje emoționale, ce se pot forma în urma acumulării de energie negative provenite de pe urma contactului cu persoane ce manifestă gânduri negative.

Cristalul de malachit se dovedește a fi un remediu excelent pentru a te curăța de energii care nu sunt ale tale și care ajung să îți fie atribuite în urma interacțiunii cu anumite persoane.

Rolul lui este de a te debarasa de energii grele pentru a amplifica armonia la nivel spiritual.

Cristalul de hematit

Cristalul de hematit are rol de a echilibra balanța și de a duce emoțiile la un nivel optim. Zi de zi venim în contact cu diverse persoane, iar de multe ori întâlnirile cu acestea își lasă amprenta asupra noastră.

Ne simțim mai obosiți, mai agitați sau mai nervoși. Acest cristal are rolul de a elimina emoțiile negative și de a acționa ca un scut împotriva energiilor extreme, indiferent că sunt pozitive sau negative.

Practic lucrează la a le aduce la o frecvență normală, acționând ca o barieră de mijloc pentru a echilibra stările interioare.

Cristalul de ametist

Despre ametist se spune că îmbunătățește starea psihică. Rolul său este acela de a scoate la suprafață lumina, de a intensifica armonia interioară.

Lucrează atât la nivel psihic, cât și la nivel spiritual. Ametistul este cristalul care intensifică acele abilități psihice pozitive.

Cristalul de turmalin negru

Cristalul de turmalin negru lucrează împotriva energiei negative. Altfel spus funcționează ca un scut care ține la distanță emoții de joasă frecvență.

Are rol de protecție, având capacități uimitoare de a respinge acele energii necorespunzătoare cu care se încarcă în special cei care manifestă un grad ridicat de empatie și care se lasă copleșiți de trăirile și problemele altora.