Home » Life & Style » Timp liber » Motivul dureros pentru care Melinda a divorțat de Bill Gates. Ce a spus despre trădările magnatului

Motivul dureros pentru care Melinda a divorțat de Bill Gates. Ce a spus despre trădările magnatului

Alexandru Cazacu / 05.03.2022, 15:32
Motivul dureros pentru care Melinda a divorțat de Bill Gates. Ce a spus despre trădările magnatului

În mai 2021, Bill și Melinda Gates anunțau că au decis să meargă pe drumuri separate. Despărțirea celor doi după 27 de ani de căsnicie a stârnit o mulțime de întrebări la vremea respectivă, iar ei s-au deschis încet cu privire la ce a mers prost. Haideți să vedem care este motivul dureros pentru care Melinda a divorțat de Bill Gates. Ce a spus femeia despre trădările miliardarului.

Motivul pentru care Melinda a divorțat de Bill Gates

În primăvara anului trecut, Melinda și Bill Gates anunțau că au decis să pună capăt căsniciei lor. În mesajul postat în luna mai pe Twitter, cei doi spuneau că în cei 27 de ani de mariaj au reușit să crească trei copii incredibili. De asemenea, ei susțineau și că sunt mulțumiți de fundația pe care au fondat-o împreună și care îi ajută pe oamenii din întreaga lume să ducă „o viață sănătoasă și productivă”.

Înainte de a se despărți, Bill și Melinda au creat una dintre cele mai mari organizații caritabile din lume, lucrând împreună pentru cauze sociale apropiate de inimile lor. De-a lungul anilor, cei doi și-au luat angajamentul de a distribui o parte destul de semnificativă din averea lor persoanelor care au nevoie.

Joi, în cadrul unui interviu pentru CBS Mornings, Melinda l-a criticat pe Bill Gates, fostul său partener de viață și unul dintre cei mai bogați oameni ai planetei. Întrebată de o jurnalistă care sunt motivele despărțirii, Melinda a răspuns că „mai multe lucruri” au dus la această decizie.

Ea a spus și că „nu i-a plăcut faptul că Bill la cunoscut pe Jeffrey Epstein”. Deși nu a precizat exact momentul când l-a cunoscut pe Epstein, Melinda a recunoscut că l-a întâlnit o singură dată, însă a „regretat chiar atunci când a intrat pe ușă”.

De ce au divorțat Melinda și Bill Gates
De ce a divorțat Melinda de Bill Gates

Presupusa relație cu o angajată a Microsoft

La mai puțin de o lună de la despărțirea celor doi, pe prima pagina a Wall Street Journal apărea anunțul precum că fondatorul Microsoft ar fi fost investigat pentru o presupusă aventură cu o angajată a companiei.

Un purtător de cuvânt al Microsoft declara atunci că preocupările legate de relație au ieșit la lumină „în a doua jumătate a anului 2019”, iar Bill și-a anunțat ieșirea din brand în martie 2020, potrivit usmagazine.com. Totodată, un reprezentant al miliardarului a negat că ancheta respectivă a determinat plecarea lui Bill Gates.

„A existat o aventură cu aproape 20 de ani în urmă care s-a încheiat pe cale amiabilă. Decizia lui Bill de a trece din consiliu nu a avut nicio legătură cu această chestiune. Și-a exprimat interesul de a petrece mai mult timp filantropiei sale începând cu câțiva ani mai devreme”, spunea reprezentatul miliardarului.

Melinda French Gates: „Am plâns multe zile”

După finalizarea divorțului în august 2021, nu a fost acordată o pensie pentru copii, deoarece copii acestora sunt adulți. Melinda a vorbit acum și despre starea ei emoțională de după despărțirea de Bill Gates.

„Am plâns multe zile. Erau zile când mă întindeam pe jos și mă gândeam cum poate fi așa ceva? Cum pot să mă trezesc? Cum să merg mai departe? Erau și zile când eram furioasă. Te simți îndurerat când pierzi ceva ce credeai că vei avea toată viața. Acestea sunt lucruri dureroase”, a adăugat Melinda, conform sursei citate.

La rândul său, Bill Gates a declarat după finalizarea divorțului că, întâlnirea cu Jeffrey Epstein a fost o greșeală pe care o regretă profund, fiind o mare eroare de judecată.