Home » Când, unde, cum » Cum se face și ce conține de fapt Big Mac. Adevărata rețetă dezvăluită de un angajat McDonald’s

Cum se face și ce conține de fapt Big Mac. Adevărata rețetă dezvăluită de un angajat McDonald’s

Cojocaru Cristian / 07.02.2022, 15:47
Cum se face și ce conține de fapt Big Mac. Adevărata rețetă dezvăluită de un angajat McDonald’s

Un anagajat al lanțului de restaurante McDonald’s a oferit fanilor fast-food imagini despre modul în este preparat cel mai popular burger, Big Mac și totodată a spus și ce conține acesta. Află cum se prepară unul dintre cele mai vândute produse ale celebrului restaurant și cum poate fi livrat atât de rapid.

Ce conține celebrul burger Big Mac

Potrivit Reader’s Digest, Big Mac se clasează drept cel mai popular burger de la McDonald’s și se află pe locul doi după cartofii prăjiți ca fiind cel mai bine vândut din meniul celebrului lanț de restaurante. Astfel, în momentul în care pe platforma TikTok a apărut un videoclip despre modalitatea de preparare, acesta a devenit viral.

În imagini apar culisele modului în care este asamblat hamburgerul cu cele două chifle cu semințe de susan, lucru care i-a determinat pe oameni să privească tot clipul. Clipul a fost distribuit pe rețelele sociale de către essentialmcdonalds, un cont operat de un bărbat care se pretinde a fi lucrător la o filială a Golden Arches.

Cu siguranță filmările par să susțină afirmațiile sale, camera ducând telespectatorii în spatele tejghelei și în zona de preparare a alimentelor.  Aici li se arată fanilor procesul de preparare a burgerului McDonald’s. În primul rând, cele trei părți ale chiflei sunt plasate într-un prăjitor de pâine special, cu fante marcate pentru „crown”, „heel” și „club” cu referire la secțiunile de sus, de jos și de mijloc ale chiflei Big Mac.

Chiflele prăjite sunt apoi așezate în cutia familiară Big Mac, cu toate cele trei „componente” în ordine. Un dozator special distribuie apoi trei shot-uri de sos Big Mac pe fiecare secțiune, înainte ca între cele două chifle să fie adăugate și celelalte ingrediente.  Apoi se adaugă „aproximativ jumătate de uncie de salată verde” (aproximativ 14 grame) deasupra, înainte ca murăturile să fie adăugate la chifla de deasupra și o bucată de brânză se adaugă pe cea de dedesubt.

Se adaugă o bucată de carne la ambele chifle completate înainte de a trece la ceea ce lucrătorul nenumit de la McDonald’s numește „partea cea mai dificilă”, care vede chifla de club stivuită ridicată și așezată pe partea de jos , încercând să nu verse niciunul dintre ingredientele intregului proces.

conține bigmac
In videoclip este explicat intregul proces de asamblare al popularului Big Mac

Comentariile internauților nu au lipsit

Ulterior, va rămâne simplul caz de a fi închisă cutia, nu înainte ca Big Mac-ul să fie total complet. Astfel, pe cât de cuprinzător ar fi un ghid, sunt șanse foarte mari ca toate întrebările tale să își găsească răspunsul în celebrul videoclip care a reușit să strândă peste 4,7 milioane de vizualizări în doar două zile. Fanii au avut nenumărate întrebări, dar deopotrivă și opinii în legătură cu imaginile apărute în videoclip.

„Tocmai m-am instruit să lucrez într-un McDonald’s?” întreba Javier Lopez.

Miissolivia, între timp, a fost hipnotizată, comentând: „Sunt obsedată să învăț asta”, în timp ce Jcommando12 a fost fascinat de faptul că pâinea prăjită avea „imagini cu chifle” pentru a se asigura că oamenii nu „încurcă” produsele. „Totul la McDonald’s este la un pas de automatizat”, a menționat el. Thebettylife a fost una dintre multele care au spus gluma: „Ai uitat să scuturi cutia, așa că totul se revarsă peste tot când o deschid”.