Home » Când, unde, cum » De ce e bine să pui sare în colțurile casei. Trucul simplu, dezvăluit de Mihai Voropchievici, cu efecte uimitoare

De ce e bine să pui sare în colțurile casei. Trucul simplu, dezvăluit de Mihai Voropchievici, cu efecte uimitoare

Violeta Badea / 27.05.2021, 14:45
De ce e bine să pui sare în colțurile casei. Trucul simplu, dezvăluit de Mihai Voropchievici, cu efecte uimitoare

De ce e bine să pui sare în colțurile casei. Te-ai mutat într-o casă nouă? Știm că acest lucru reprezintă un moment de bucurie pentru tine. Ai grijă, însă, să elimini toate energiile negative ca să ai parte de bunăstare și noroc. Există un obicei banal care atrage norocul și te scapă de probleme, numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit care este acesta.

De ce e bine să pui sare în colțurile casei

Un obicei banal te poate scăpa de energia negativă din noua ta locuință. De obicei, oamenii practică anumite ritualuri pentru a alunga ghinionul și pentru a armonza spațiile. Aceste energii afectează persoanele mai sensibile. Numerologul Mihai Voropchievici a spus ce trebuie să faci ca să scapi de ghinion, iar soluția te va lăsa fără cuvinte. Specialistul a dezvăluit că soluția salvatoare ar putea fi sarea și a explicat, pas cu pas, tot ceea ce trebuie să faci.

„Pune câte o lingurință în fiecare colț al casei. Lasă șapte zile. Sare mare, grunjoasă. Începi să pui de la intrare pentru fiecare colț și când dai afară sarea după șapte zile, o iei cu o mătură nouă, de pai, nu de plastic și iei de la cel mai îndepărtat colț și până la ușă. Le-ai strâns pe toate în făraș, pe care le vei pune la toaletă, nu la coșul de gunoi, pentru că sunt captatoare de energii. Încă un secret, bagi jumătate de mătură în afară, jumătate în casă și spui: „Afară din casa mea energii negative”, a mărturisit Mihai Voropchievici.

Se spune că sarea atrage energiile negative acumulate în urma unor boli rămase de la foști proprietari. Ingredientul se curăță după aproximativ 48 de ore, iar procedeul se poate repeta ori de câte ori simțiți că sunteți urmăriți de ghinion. O altă variantă este să amestecați sarea de mare cu șofran. Acest amestec oferă protecție și atrage bunăstarea.

Sare
Sarea alunga energiile negative

Alte obiceiuri care atrag energiile negative

Trucul cu sare este folosit de ani de zile, dar mai există și alte obiceiuri care au același efect. O altă metodă extrem de eficientă este folosirea cristalelor de protecție. Acestea pot fi folosite pentru locuință sau pentru persoane. Se spune că cristalele de protecție atrag energiile negative, bunăstarea și belșugul în casă. Una dintre pietrele prețioase care au acest efect este turmalina neagră și cristalul de cuarț. Un alt obicei are legătură tot cu banala sare. Tot ceea ce trebuie să faci este o așezi sub covorașul de la ușă.

 „Ca să ai belșug, să fii protejat și de hoți și de ochi răi, presari sare pentru bunăstare pe pragul ușii, la intrare. Sunt oameni care mai pun și sub covorașul de la ușă.”, a declarat Mihai Voropchievici.

Numerologul nu recomandă să luați obiecte vechi în noua locuință. Potrivit acestuia, mătura veche nu are ce căuta în noua locuință, deoarece a fost captatoare de energii negative și dacă acolo ai fost mai scăpătat, aduci necazurile financiare cu tine. Este indicat să lași mătura aia veche și să iei una nouă.