Home » Life & Style » Horoscop » Horoscop 24 mai-30 mai 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Schimbări majore pentru această zodie

Horoscop 24 mai-30 mai 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Schimbări majore pentru această zodie

Violeta Badea / 24.05.2021, 11:34
Horoscop 24 mai-30 mai 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Schimbări majore pentru această zodie

Horoscop 24 mai-30 mai 2021, făcut de Mihai Voropchievici. Ce ne rezervă astrele pentru această săptămână. O zodie va trece prin momente cumplite, dar Universul o ajută să iasă din această situație. Alte trei zodii au parte de schimbări benefice în viața lor. Iată ce vești ne dă numerologul de la Antena 3.

Horoscop 24 mai-30 mai 2021, făcut de Mihai Voropchievici

Horoscop 24-30 mai
Horoscop 24-30 mai

Berbec

Nativii acestei zodii vor trece prin momente cumplite. Aceștia vor avea parte de anumite neînțelegeri cu membrii familiei. Berbecii vor avea anumite pierderi financiare, iar partenerul de viață îi va face reproșuri pe această temă. Vor trece printr-o etapă grea, dar Universul îi va ajuta să treacă peste această perioadă și la începutul săptămânii viitoare lucrurile se vor rezolva.

Taur

Taurii au parte de o săptămână excepțională atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional. Nativii acestei zodii vor avea parte de fertilitate și belșug. Este o săptămână bună pentru Tauri, care vor avea parte de surprize din partea celor apropiați și câștiguri financiare. Numerologul Mihai Voropchievici îi sfătuiește să nu cheltuie prea mult și să fie cumpătați.

Gemeni

Nativii acestei zodii sunt puși pe distracție în această săptămână. Astrologii spun că un fost partener se gândește la tine și o să te caute în viitorul apropiat.

Rac

Racii vor avea parte de multe conflicte la locul de muncă. Trebuie să vă păstrați calmul și să nu deveniți agresivi cu persoanele care au încercat să vă pună anumite piedici. Numerologul Mihai Voropchievici vă recomandă să evitați conflictele pentru că doar așa vă puteți consolida poziția pe care o aveți.

Leu

Leii vor traversa o perioadă destul de dificilă din punct de vedere sentimental. Nativii acestei zodii vor avea diferite discuții cu partenerul de viață legate de o posibilă schimbare a domiciliului. Nu reușiți să ajungeți la un acord comun și este posibil să vă despărțiți.

Fecioară

Fecioarele își doresc să-și schimbe locuința, dar se lovesc de tot felul de obstacole. Simt nevoia să se consulte și cu alte persoane, deoarece au nevoie de o confirmare pentru a face un pas atât de important. Acești nativi vor analiza foarte bine toate variantele înainte de a lua o decizie.

Balanță

Balanțele au nevoie de foarte multă odihnă în această perioadă, deoarece au muncit foarte mult la începutul acestei luni. Nativii își doresc liniște și nu sunt atât de sociabili în această săptămână. Weekend-ul îl vor petrece alături de familie și de prieteni.

Scorpion

Scorpionii vor avea parte în săptămâna 24-30 mai de foarte multe ieșiri. Nativii acestei zodii își doresc să socializeze și vor organiza diverse întruniri cu prietenii.

Săgetător

Săgetătorii se vor plimba în această săptămână. Aceștia au nevoie de o vacanță și de relaxare. Săgetătorii vor uita de orice grijă și își vor încărca bateriile. De asemenea, nativii Săgetători vor petrece clipe minunate alături de familie.

Capricorn

Capricornii au parte în această săptămână de un mare câștig financiar. Vor primi un comision important, iar șefii vor aprecia munca pe care ați depus-o. Este o perioadă benefică pentru aceşti nativi, în special pe plan financiar şi ar trebui să profite de ea la maximum.

Vărsător

Vărsătorii vor avea parte de foarte multe cadouri din parte celor dragi. Nativii vor participa la un eveniment, iar acolo vor cunoaște oameni noi. Se poate lega o relație de iubire, deoarece acești nativi au instincte foarte bune și știu să-și aleagă cu grija partenerul cel mai potrivit pentru ei.

Pești

Pe acești nativi îi așteaptă foarte multe schimbări. Atenție mare la ce decizii luați, deoarece s-ar putea să nu fie în avantajul vostru. Numerologul Mihai Voropchievici că sfătuiește să vă păstrați calmul.