Home » Life & Style » Horoscop Urania 22 mai – 28 mai 2021. Previziuni pentru toți nativii. Oportunități deosebite pentru această zodie

Horoscop Urania 22 mai – 28 mai 2021. Previziuni pentru toți nativii. Oportunități deosebite pentru această zodie

Nechifor Ioana / 21.05.2021, 19:57
Horoscop Urania 22 mai – 28 mai 2021. Previziuni pentru toți nativii. Oportunități deosebite pentru această zodie

Horoscop Urania 22 mai – 28 mai 2021 pentru toți nativii zodiacului. Principalele previziuni astrale ale acestei perioade pentru toate semnele zodiacale. Ce aspecte astrale au loc și ce efecte se vor resimți, cine sunt nativii norocoși ai acestei perioade, dar și alte informații semnificative, în materialul următor! Previziuni pentru fiecare zodie în parte!

Horoscop Urania 22 mai – 28 mai 2021. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Horoscop Urania 22 mai – 28 mai 2021 cuprinde informații relevante despre noua perioadă. Horoscopul Urania, realizat pentru ziarul Libertatea, aduce caracteristici esențiale pentru acest interval menționat, oferind pentru fiecare semn zodiacal în parte principalele previziuni astrale ale săptămânii.

Este important de menționat faptul că, pe 24 mai până pe 12 octombrie 2021, Saturn se va afla în mișcare retrogradă, aspect care va influența în mod diferit zodiile.

Cine sunt nativii norocoși ai acestei perioade, dar și ce e bine să cunoaștem despre acest interval, găsiți în articolul următor! Horoscop Urania cuprins între 22 mai și 28 mai 2021 pentru toate zodiile! Află mai jos care sunt principalele previziuni astrale!

Horoscop Urania 22 mai – 28 mai 2021
Horoscop Urania 22 mai – 28 mai 2021

Horoscop Urania Berbec

Nativii Berbec vor face tot posibilul să-și păstreze calmul, răbdare și diplomația, la începutul acestui interval, pentru a evita astfel un conflict exterior.

Între 24 și 26 mai, Berbecii se pot confrunta cu unele întârzieri privind o chestiune de interes material. Pot să apară piedici în ceea ce privește finalizarea unui dosar de succesiune. Între 24 mai și 12 octombrie, Saturn se va afla în mișcare retrogradă, aspect astral care va bloca relațiile de prietenie. Se pot resimți dificultăți pe partea de cooperare, comunicare.

Luna Plina din Săgetător, de pe 26 mai, va ridica anumite aspecte importante legate de o deplasare de străinătate sau relația cu o persoană/ instituție aflată peste hotare. Principalul scop constă în dezvoltarea și perfecționarea studiilor, indiferent de vârsta pe care o are nativul.

Horoscop Urania Taur

Nativii Taur încep această nouă perioadă cu o stare de liniște, calm și armonie. Situația se schimbă însă după 24 mai, când relațiile parteneriale ar putea fi afectate prin prisma apariției unor reproșuri și acuzații.

Nativii vor fi puși într-o situație dificilă, existând posibilitatea ca în spatele acestor ostilități să fie de fapt o strategie a cuiva de a-i manipula. Nu este exclus ca nativii să fie considerați vinovați fără o bază reală.

Pe 24 mai până pe 12 octombrie, Saturn se va afla în mișcare retrogradă, existând riscul ca Taurii să nu se bucure de afirmare și progres în plan public.

Spre sfârșitul perioadei menționate, anumite decizii privind o problemă de ordin material sau un câștig bănesc pot fi influențate de aspectele astrale ale perioadei.
Sub influența Lunii Pline în Săgetător, de pe 26 mai, se introduce o notă care face referire la lege.

După 28 mai, nativii se pot arăta reticenți în fața ideilor noi, având senzația că acestea ar putea să le distrugă modul de gândire.

Horoscop Urania Gemeni

Degajați, ba chiar detașați de tot ce presupune stres, aceasta este starea cu care nativii Gemeni pășeșc în noua perioadă. Își doresc foarte mult să comunice și să se afirme în public.

Între 24 și 26 mai, situația se schimbă, iar nativii se pot confrunta cu stres și stări de ostilitate față de tot ce simt ei că le complică viața. Stări de tristețe și anxietate pe fondul revocării unor momente din trecut.

Pe 24 mai, Saturn va intra în mișcare retrogadă până pe 12 octombrie, aspect care va aduce în viața nativilor ipostaze sociale care vor intra în contradicție cu convingerile Gemenilor.

Între 26 și 28 mai, discuții la locul de muncă ce pot viza o normă sau o obligație, sarcină stabilită prin contract.
După 28 mai, Gemenii vor avea meditații pe tema unui subiect material ce îi frământă de ceva timp.

Horoscop Urania Rac

Săptămâna debutează pentru nativii Rac cu preocupări legate de familie și casă. Nativii pot fi capricioși și greu de mulțumit de partenerii lor de viață.

Pe 24 mai, Saturn intră în mișcare retrogradă până pe 12 octombrie, iar acest ascpect astral ar putea pune în dificultate planurile nativilor, blocând demersurile făcute de aceștia. Un câștig material ar putea suferi întârzieri sau, efectiv, poate fi blocat.

Spre sfârșitul intervalului, Racii se pot confrunta cu solicitări pe partea medicală, care vizează sistemul locomotor.
O atenționare vine pentru Raci pe zona profesională. Acești se pot lovi de multe zvonuri și comentarii, însă indicat ar fi să nu le dea curs și să nu se grăbească în luarea unei decizii.

Din 28 mai, relațiile parteneriale pot fi marcate de neîcredere, ostilitate, secretomanie.

Horoscop Urania Leu

La începutul acestui interval, nativii Leu vor da dovadă de calm și diplomație. Aceștia nu vor răspunde provocărilor care le apar în cale.

Între 24 și 26 mai, nativii se pot confrunta cu diverse supărări, care pot surveni fie din plan personal (poate să fie vorba de o chestiune imboliară sau patrimonială), fie din zona familiei (poate viza starea de sănătate a celor dragi ori poate să fie vorba de un posibil conflict cu rudele).

Pe 24 mai până pe 12 octombrie, Saturn se va afla în mișcare retrogradă, iar influențele se pot resimți într-un mod deloc plăcut asupra relațiilor parteneriale. Divergențele pot lua naștere pe seama unui detaliu, aspect peste care nici una dintre cele două părți nu poate trece.

Între 26 și 28 mai, Leii manifestă entuziasm, bucurie și o stare de bine. Din 28 mai, Leii sunt nevoiți să-și canalizeze resursele asupra zonei profesionale. În mare, ei nu prezintă nicio tragere de inimă pentru muncă, unii dintre ei se vor simți obosiți și plictistiți.

Horoscop Urania Fecioară

Unii dintre nativii Fecioară sunt nevoiți să accepte o soluție de compromis tocmai pentru a rezolva o situație de ordin financiar.

Pe 24 mai, Saturn va intra în mișcare retrogradă până pe 12 octombrie 2021, iar efectele se vor resimți asupra zonei sănătății. Nativii se pot confrunta cu anumite afecțiuni, simptome pe care le credeau de domeniul trecutului.

Fecioarele pot întâmpina dificultăți și pe partea de muncă, acolo unde nu își pot desfășura activitatea la modul obișnuit din cauza unor întârzieri, a unor norme aplicate exagerate sau a unor măsuri luate de șefi.

Între 26 și 28 mai, nativii vor da dovadă de o puternică mobilizare în ceea ce privește o activitate menită să-i aducă în prim plan.
Nativii Fecioară, în special cei tineri, se pot bucura de oportunități deosebite și afirmare.

Horoscop Urania Balanță

Nativii Balanță dau dovadă de calm și moderație la începutul acestei perioade. Dezbat cu înțelepciune o serie de discrepanțe care vin spre ei din partea partenerului de viață sau provin din sfera muncii.

Între 24 și 26 mai anumite chestiuni se pot complica pe plan financiar, lucru ce le provoacă nemulțumiri nativilor.

Pe 24 mai, Saturn intră în mișcare retrogradă până pe 12 octombrie, aspect astral care va introduce note de scepticism, neîncredere sau de renunțare la cineva sau ceva.
Se pot ivi dezamăgiri pe fondul unor așteptări pe planul relațiilor sufletești.

Între 26 și 28 mai, Balanțele pot primi informații sau soluții în sectorul comunicării care le vor permite să-și pună la punct anumite lucruri din viața lor.
Din 28 mai, confruntări cu membrii familiei pe teme ce vizează păreri și convingeri total diferite.

Horoscop Urania Scorpion

Nativii Scorpion își doresc la începutul acestui interval să evadeze din cotidian. Vor să scape de stres, solicitări și oboseală. Vor să se axeze pe activități care se le ofere satisfacție și relaxare.
Între 24 și 26 mai, Luna străbate semnul Scorpionilor, oferindu-le acestora intuiție, abilitate, atenție la detalii.

Saturn se va afla în mișcare retrogradă, de pe 24 mai până pe 12 octombrie, aspect astral care va bloca multe mecanisme menite să pună pe roate o gospodărie. Altfel zis, progresul va întârzia să apară, din acest punct de vedere, din cauza unor piedici ce se ivesc în mod inexplicabil.

Între 26 și 28 mai, sectorul banilor câștigați prin muncă proprie va fi bine susținut, nativii având posibilitatea să câștige un ban în plus.

Horoscop Urania Săgetător

Nativii Săgetător sunt calculați și manifestă o atitudine de prudență față de acei prieteni care dau dovadă de egoism, lipsă de seriozitate sau amabilitate.

Între 24 și 26 mai, nativii se pot trezi cu diverse afecțiuni pe zona medicală, însă de preferat ar fi să evite intervențiile chirurgicale, cu excepția celor care nu necesită amânare.

Săgetătorii se pot confrunta cu zvonuri privind modificări la locul de muncă (program, restructurări), lucru ce le provoacă o stare de neliniște.

Saturn prin mișcare retrogradă, intervalul 24 mai – 12 octombrie, va aduce nevoia revizuirilor necesare în vederea pregătirii personale.
Între 26 mai și 28 mai, Săgetătorii se pot bucura de o serie de oportunități. Din 28 mai, nativii vor avea în vedere o administrare cât mai înțeleaptă a banilor.

Horoscop Urania Capricorn

Nativii Capricorn își pot începe noua săptămână cu o stare de satisfacție survenită din zona profesională. Între 24 și 26 mai, Capricornii pot fi ușor iritați, enervați de o persoană care se dovedește obositoare pentru ei.

În perioada în care Saturn se va afla în mișcare retrogradă, de pe 24 mai până pe 12 octombrie, se vor produce ipostaze care efectiv vor bloca sau complica demersuri legate de sectorul banilor.

Între 26 și 28 mai, o afecțiune ameliorată semnificativ poate fi răscolită. Această situație poate să ia naștere de pe seama unei reacții de revoltă și furie, care duce astfel la declanșarea acesto reacții fizice și psihice.

Unii dintre Capricorni ar putea trece prin schimbări ce vizează locul de muncă.

Horoscop Urania Vărsător

Nativii Vărsător dobândesc la începutul acestei perioade noi principii de viață, care iau naștere prin prima unor noi idei, ce ajung să fie inserate și pe planul profesional. Se poate spune că Vărsătorii trec printr-un proces de înnoire al mentalității.

Între 24 și 26 mai, nativii se pot confrunta la locul de muncă cu sarcini dificile, conflicte cu șefii, ostilități.

În perioada în care Saturn se va afla în mișcare retrogradă, 24 mai – 12 octombrie, Vărsătorii pot avea parte de multe frâne în viața și activitatea lor. Efectiv, mulți dintre ei vor simți că nu pot merge mai departe și vor pune la îndoială demersurile lor.

Între 26 și 28 mai, nativii vor pune accent mai mult ca niciodată pe moralitate, onestitate și respect în sectorul relațiilor de prietenie.
Din 28 mai, o senzație de oboseală ar putea să le dea bătăi de cap, motiv pentru care nativii vor avea nevoie de recuperare și odihnă.

Horoscop Urania Pești

Nativii Pești se pot confrunta cu tensiuni la începutul acestui interval, ce iau naștere în principiu pe seama unor teme majore de viață ce par a fi compromise de un context general care nu este în favoarea lor. Nu e de mirare că mulți dintre ei se gândesc să renunțe la un proiect, însă indicat ar fi să nu facă asta, să aibă puțină răbdare, căci lucrurile se vor rezolva într-un fel sau altul.

Vor avea parte din plin de ipostaze favorabile lor atât pe parcursul acestui an, cât și în anul 2022, pentru a-și continua acele proiecte dragi lor.

De pe 24 mai până pe 12 octombrie, Saturn se va afla în mișcare retrogradă și va aduce astfel niște blocaje pe zona dorințelor de a se smulge dintr-un mediu de viață care nu-i mai mulțumește.

Luna Plină în Săgetător, de pe 26 mai, le oferă acestor nativi susținere astrală în ceea ce presupune afirmare profesională, succes și imagine publică.