Home » Când, unde, cum » Locul din România unde și-ar fi făcut apariția extratereștrii. Cazul a fost relatat și de National Geographic

Locul din România unde și-ar fi făcut apariția extratereștrii. Cazul a fost relatat și de National Geographic

Pană Emanuela / 09.01.2022, 10:48
Locul din România unde și-ar fi făcut apariția extratereștrii. Cazul a fost relatat și de National Geographic

Specialiștii în astronomie sunt că este aproape imposibil să nu existe în Univers și alte forme de viață în afară de cea umană. Iar extratereștii au fost și sunt o curiozitate extrem de mare pentru toată lumea. Nu puțini sunt cei care susțin că au văzut OZN-uri pe cer. Află care este locul din România unde și-ar fi făcut apariția extratereștrii.

În ce loc din România și-au făcut apariția extratereștrii

Universul este infinit și într-o continuă expansiune. În jurul Soarelui se învârt 8 planete, 5 planete pitice, 171 de sateliți ai planetelor, sute de mii de asteroizi și mii de comete. Nu mai vorbim de alte mii de planete din alte galaxii care încă nu au fost descoperite și explorate de oameni. Așadar, există șanse mari ca pe una dintre ele să existe viață inteligentă.

Specialiști în astronomie spun și ei că este imposibil să nu existe și alte forme de viață inteligente în afară de om. Totodată, nu puțini sunt cei care susțin că văzut OZN-uri (obiecte zburătoare neidentificate), dar pentru o scurtă perioadă de timp după care au dispărut. Așa este și cazul unui eveniment care s-a petrecut în România, fiind relatat chiar și de cei de la National Geographic.

Evenimentul cu extratereștri din Nănești, Vrancea

În anul 2001, în satul Nănești, județul Vrancea, a avut loc o pană de curent. În jurul orei 22:30, sătenii au ieșit afară pentru a vedea ce se întâmplă și dacă tot satul a rămas fără lumină. La un moment dat, pe cer a apărut un OZN care emitea flash-uri de lumină.

Acest lucru a uimit un sat întreg, oamenii spunând că sigur a fost ceva extraterestru. Mai mult, în localitate avea loc o nuntă, invitații văzând și ei cum cerul, pur și simplu, s-a luminat. Acest eveniment ciudat a ținut circa două ore, în zilele următoare specialiștii în fenomene OZN analizând zona în căutare de dovezi. Fără niciun rezultat însă.

„Era o lumină albă ca de bec, nu era puternică şi nici nu emana căldură sau curent, aşa cum spun alţii că au văzut. Când se apropia, cerul creştea şi aveam impresia că este gata să absorbă întreaga comună. Mă aşteptam, în orice clipă, să mă ridice de la pământ. La un moment dat soţia, înfricoşată, chiar m-a prins de braţ.”, a declarat Tănăsache Agafiţei, un localnic, potrivit adevarul.ro.

Oamenii din Nănești, Vrancea, susțin că au văzut OZN-uri
Oamenii din Nănești, Vrancea, susțin că au văzut OZN-uri

Alte zone ale Globului în care au fost văzuți extratereștri

De-a lungul timpului, mulți au fost cei are au susținut cu tărie că au fost martorii aparițiilor unor OZN-uri. Unii spun că au dat nas în nas cu extratereștii, alții că au fost răpiți de aceștia. National Geographic a mai prezentat și un alt caz, din localitatea portugheză Alfena. Se pare că un grup de copii care se îndrepta către școală a văzut un obiect metalic, strălucitor, care plana la 50 m deasupra solului. Asta se întâmpla pe 10 septembrie 1990.

Un alt eveniment bizar a avut loc în perioada 14 – 25 septembrie 1952, în zona Atlanticului de Nord, acolo unde se antrenau forțele aeriene și navale NATO pentru o eventuală invazie sovietică asupra Europei Occidentale. Militarii au susținut că au observat mai multe OZN-uri care planau deasupra portavioanelor.

Nimeni nu a putut da o explicație plauzibilă a ceea ce s-a întâmplat, multe voci considerând că era vorba despre extratereștrii ce aveau o tehnologie extrem de avansată pentru ceea ce aveam noi pe atunci.