Home » Când, unde, cum » Program eMag de Sărbători. Orarul complet pentru zilele de Paște și 1 mai

Program eMag de Sărbători. Orarul complet pentru zilele de Paște și 1 mai

Violeta Badea / 01.05.2021, 12:16
Program eMag de Sărbători. Orarul complet pentru zilele de Paște și 1 mai

Program eMag de Sărbători. Orarul complet pentru zilele de Paște și 1 mai. Paștele se apropie cu pași repezi, iar această sărbătoare înseamnă și foarte multe cumpărături, inclusiv cadouri pe care să le oferi persoanelor dragi. Dacă nu ai foarte mult timp la dispoziție pentru a lua hipermarketurile la pas, atunci îți poți îndrepta atența către magazinele online. eMag este una dintre cele mai cunoscute companii care oferă astfel de servicii, dar dacă vreți să vă comandați ceva este important să cunoașteți orarul complet pentru zilele de Paște și 1 mai.

Program eMag de Sărbători

Vrei să comanzi ceva pe ultima sută de metri? Compania eMag a publicat programul pentru minivacanța de 1 mai și de Paște. Mai jos vei regăsi toate detaliile. Firma este cel mai important retailer online din România, reușind să se adapteze nevoilor pe care le au clienții, prin extinderea ofertei de produse, prin preţuri accesibile şi servicii foarte bune bune. Compania a crescut destul de mult în ultimul an, deoarece oamenii au fost nevoiți să stea mai mult în casă din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel, cumpărăturile online au devenit o modă în toată lumea.

Din păcate, nici anul acesta nu am scăpat de pandemie și multe magazine funcționează după anumite reguli stricte. Astfel, mulți oameni preferă să dea câteva click-uri și să-și comande produsele pe care și le doresc. Dacă faci parte din această categorie, atunci trebuie să știi că și eMag funcționează după un anumit orar în perioada Paștelui. Iată care este acesta:

Ce program are compania eMag de sarbatori
Ce program are compania eMag de sarbatori

Suport clienți

Program de Paște: Luni – Duminică: 24/24

Contact service

Program de Paște: Luni – Vineri: 09:00 – 18:00

Contact asigurări

Program de Paște: Luni – Vineri: 09:00 – 18:00

Între 30 aprilie și 3 mai 2021 – închis

Sâmbătă – Duminică: închis

Showroom-uri și puncte de livrare

Băneasa

Crângași – București

Titan – Bucuresti

Timișoara

Timișoara Sagului

Sibiu

Iași

Galați

Constanța

Ploiești

Pitești

Brașov

Craiova

Oradea

Cluj

Târgu Mureș

Suceava

Despre eMag

eMAG este o firmă care se ocupă cu vânzarea online de echipamente și componente IT, electronice, electrocasnice, articole de îngrijire personală, produse auto, articole sportive, cărți, muzică, filme, produse pentru casă și grădină, petshopși  articole pentru copii. Compania și-a început activitatea în anul 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul și produse de birotică. Compania a fost înființată de Radu Apostolescu, Dan Teodosescu și Bogdan Vlad.

În anul 2009, 51 % din acțiunile companiei au fost cumpărate de Asesoft Distribution, iar director general al eMAG a devenit Iulian Stanciu. În anul 2012, 70 % din acțiunile eMag au fost cumpărate de fondul de investiții sud african Naspers. Aceștia au afaceri anuale la nivel global de peste cinci miliarde de dolari în media, comerț electronic și internet. Cu toate acestea, Iulian Stanciu a rămas în continuare managerul general al companiei.

În anul 2013, eMAG a preluat agenția de marketing digital Conversion Marketing. După un an, Radu Apostolescu, se retrage din acest proiect și cedează acțiunile deținute, respectiv 8,4 % din acțiunile eMAG, acestea fiind preluate de către Iulian Stanciu și de grupul Naspers. Astfel Iulian Stanciu a obținut 25,8 % din eMAG, iar grupul Naspers deține 74,2 %.

În anul 2015, eMAG cumpără Fashion Days, platformă online de fashion, iar un an mai târziu compania preia PC Garage,acesta fiind principalul competitor. În prezent, eMAG este lider de piață în România, Ungaria și Bulgaria, și are operațiuni în alte cinci țări.