Home » Utile » Program Profi de Sărbători. Orarul complet pentru zilele de Paște și 1 mai

Program Profi de Sărbători. Orarul complet pentru zilele de Paște și 1 mai

Manolică Anca / 01.05.2021, 12:26
Program Profi de Sărbători. Orarul complet pentru zilele de Paște și 1 mai

În contextul perioadei sfintelor sărbători pascale, dar și al vremurilor dificile prin care trecem de mai bine de un an de zile din cauza pandemiei de Covid-19 magazinele Profi din toată România urmează să funcţioneze după un program special de Paște. La fel ca toate celelalte mari lanțuri de magazine, și Profi a anunțat programul după care va funcționa în zilele de Paște și 1 mai.

Program Profi de Sărbători

Vrei să mai cumperi ceva pe ultima sută de metri? Ei bine, reprezentanții magazinelor Profi au actualizat programul pentru minivacanța de 1 mai și pentru Sărbătorile de Paște. Mai jos vei regăsi toate detaliile necesare. Ne aflăm în Săptămâna Mare și, cu mic cu mare, luăm la picior supermarketurile pentru a umple coșurile cu bunătăți pentru Paște. Sigur că toți vrem să avem mese îmbelșugate, pline de bunătăți și produse tradiționale, însă trebuie să fim conștienți că situația în țară este încă delicatăm motiv pentru care trebuie să fim în continuare responsabili în ceea ce privește respectarea regulilor de igienă și distanțare socială.

Program Lidl de Sărbători. Cum mai sunt puține zile până la sărbătoarea Marii Învieri, marile lanțuri de magazine au afișat deja programul după care vor funcționa. De asmemenea, în contextul pandemiei de Covid-19, autoritățile au stabilit mai multe restricții, iar magazinele Profi, precum și celelalte magazine din România, vor funcționa conform normelor în vigoare și vor respecta deciziile impuse de Guvern.

Program Profi de Sărbători. Orarul complet

Magazinele Profi, la fel ca toate celelalte mari lanțuri, vor avea un program special de sărbători. Astfel, trebuie să ne informăm de dinainte despre programul magazinelor, pentru a nu avea supriza neplăcută de a găsi ușile închise. Iată ce program vor avea magazinele Profi de aceste sărbători:

  • 29 aprilie – în Joia Mare magazinele Profi nu au un program schimbat și ele funcționând după programul normal: 7:00 – 21.00
  • 30 aprilie – Vinerea Mare – programul special de sărbători începe din Vinerea Mare, atunci când magazinele Profi vor avea un program redus. Acestea vor lucra până la 16, 17 sau chiar 18, depinde de fiecare magazin în parte și de restricțiile impuse în localitățile respective. Unele poți ține deschis chiar și până la 21:00.
  • 1 mai – Sâmbăta mare – și în această zi, magazinele vor avea un program redus
  • 2 mai –  în prima zi de Paște toate magazinele Profi vor fi închise
  • 3 mai – în a doua zi de Paște magazinele vor fi deschise începând cu ora 10:00 și se vor închide la ora 18:00.

Totuşi, în funcţie de posibilele noi restricţii sau în funcţie de locaţia magazinului, noul program Profi de sărbători poate să difere. Pentru informații precise și cât mai detaliate referitoare la programul de Paște și 1 Mai al fiecărui magazin Profi, orice client poate accesa site-ul oficial și să selecteze magazinul în care dorește să facă cumpărături.

Câte magazine Profi sunt în România

Profi este rețeaua de retail cu cea mai mare extindere geografică din România și cu un ritm de creștere încă neegalat la noi în țară. Din decembrie 2016, rețeaua este deținută de Mid Europa Partners, unul dintre marile fonduri de investiții de pe piețele în creștere din Europa Centrală și de Sud Est. În mai 2019, aceasta a devenit și prima rețea de la noi cu peste de 1000 de magazine, prezente în aproape 500 de localități mici și mari din toată țara.