Home » Când, unde, cum » Top 10 cei mai bogați români, în 2021. Cine se află pe primul loc. Nu e Ion Țiriac

Top 10 cei mai bogați români, în 2021. Cine se află pe primul loc. Nu e Ion Țiriac

Alexandru Cazacu / 27.11.2021, 11:10
Top 10 cei mai bogați români, în 2021. Cine se află pe primul loc. Nu e Ion Țiriac

Cel mai probabil, mulți dintre noi ne-am întrebat care sunt cei mai bogați români, în această perioadă. Ei bine, în ciuda pandemiei de coronavirus, se pare că 2021 a fost un an profitabil pentru unii români. Haideți să vedem care sunt cei mai bogați români, în 2021. Cine se află pe primul loc și ce poziție ocupă Ion Țiriac în topul celor mai bogați oameni din România.

Cine sunt cei mai bogați români, în 2021

Se pare că, nu mai puțin de 39 de români dețin o avere estimată la peste 500 de milioane de lei, iar veniturile cumulate ale acestora depășesc 80 de miliarde de lei. Ei bine, a fost alcătuit un nou clasament al celor mai bogați oameni din țara noastră. Aceștia se regăsesc în ediția din acest an a Forbes Top 500. Începând din 26 noiembrie, revista este disponibilă în toate magazinele Inmedio din România, iar în curând, în aplicația ”Forbes România”, disponibilă în App Store și Google Play.

După cum spuneam, anul acesta a fost destul de profitabil pentru unii dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România. Ba chiar mai mult de atât, câțiva dintre aceștia au reușit să își sporească averile considerabil în pandemie. Pe lista celor de la forbes.ro, 39 de români dețin o avere mai mare de 500 de milioane de lei, iar 18 sunt miliardari în lei, cu 7 mai mulți decât în anul precedent.

În ceea ce privește topul celor mai bogați oameni din România, pe primul loc se află cofondatorul UiPath, Daniel Dines, care ocupă această poziție pentru al treilea an consecutiv. Pe locul secund se clasează frații Dragoș și Adrian Pavăl (Dedeman), iar pe poziția a treia, Ion Țiriac cu o avere estimată la 7,2 miliarde de lei.

Top 10 cei mai bogați români, în 2021

  1. Daniel Dines, UiPath – 22,2 miliarde de lei
  2. Dragoș și Adrian Pavăl, Dedeman – 8,9 miliarde de lei
  3. Ion Țiriac (auto, imobiliare, financiar) – 7,2 miliarde de lei
  4. Ion Stoica și Matei Zaharia, Databricks – 4,5 miliarde de lei
  5. Anastasia Soare, Anastasia Beverly Hills – 2,5 miliarde de lei
  6. Ștefan Vuza, Chimcomplex – 2,4 miliarde de lei
  7. Zoltan Teszari, Digi Communications – 2,1 miliarde de lei
  8. Familia Talpeș, Bitdefender – 2 miliarde de lei
  9. Andrei Diaconescu și Victor Căpitanu, One United Properties – 1,9 miliarde de lei
  10. Iulian Stanciu, eMAG – 1,8 miliarde de lei.
Cine sunt cei mai bogați români, în 2021. Anastasia Soare se află pe locul 5 în topul celor mai bogați români
Cine sunt cei mai bogați români, în 2021. Anastasia Soare se află pe locul 5 în topul celor mai bogați români

Anastasia Soare, pe locul 5 în topul celor mai bogați români

După cum ați putut observa în clasamentul de mai sus, Anastasia Soare se află pe locul 5 în topul celor mai bogați români. În caz că nu știați deja acest lucru, ea s-a stabilit în Statele Unite de câțiva ani de zile, ridicând un adevărat imperiu în industria cosmeticelor. La începutul carierei, Anastasia a fost cosmeticiană, iar de atunci multe vedete de talie internațională au apelat la serviciile ei.

După ce și-a deschis mai multe saloane de cosmetică în Statele Unite și în București, ea a decis să intre în industria machiajului, lansând o linie de produse cosmetice. După apariția lor în SUA, aceste produse au ajuns și pe piața românească. Așadar, după cum am menționat anterior, Anastasia Soare a ajuns să aibă o avere estimată la 2,5 miliarde de lei, potrivit celor de la Forbes.