Home » Cum să faci orice » Cele mai actuale tunsori pentru părul lung. Vor fi în trend și anii viitori

Cele mai actuale tunsori pentru părul lung. Vor fi în trend și anii viitori

Violeta Badea / 24.06.2021, 12:03

Multe femei își doresc să aibă părul lung, dar acesta este destul de greu de întreținut. Fiecare visează să aibă o podoabă capilară frumoasă, sănătoasă și o tunsoare la modă care să-i scoată în evidență trăsăturile frumoase ale feței și să întoarcă toate privirile. Este important să te adresezi specialiștilor atunci când vrei să faci o schimbare de look, dar mersul la coafor necesită timp și bani. Tocmai de aceea ne-am gândit să-ți prezentăm cele mai actuale tunsori pentru părul lung. Vor fi în trend și anii viitori!

Cele mai actuale tunsori pentru părul lung

Foarte multe doamne și domnișoare își doresc să aibă părul lung, dar acesta este destul de greu de întreținut. Ca să îți scoată în evidență trăsăturile frumoase ale chipului, acesta trebuie să arate frumos, să fie sănătos și să aibă o tunsoare la modă. Ca să iasă totul perfect este recomandat să te adresezi specialiștilor din saloanele specializate. Până atunci, hai să vedm o listă cu cele mai actuale tunsori pentru păr lung.

  • Bucle lejere

Bucle lejere
Bucle lejere

Buclele lejere vor fi la modă întotdeauna. Și în anul 2021, această tunsoare va fi la modă și o veți putea admira la orice pas. Buclele lejere reprezintă o alegere perfectă pentru femeile care preferă stilul elegant, darși pentru cele care preferă să se imbrace casual.

Buclele lejere se pot realiza indiferent de firul tău de păr, diametrul și lungimea acestuia, dar și de densitatea întregului păr. Această tunsoare este recomandată persoanelor care au părul rar, deoarece buclele oferă puțin volum. Buclele lejere se pot obține pe păr lung doar prin simpla răsucire. Pentru această coafură puteți folosi placa de întins părul.

  • Părul lung drept

O altă tunsoare la modă în anul 2021 este părul lung și drept. Această tunsoare este destul de greu de obținut, dar rezultatul poate fi minunat. Părul lung și drept va rămâne întotdeauna la modă și este mult mai simplu de spălat, deoarece este eliminată grosimea părului. Această coafură se poate obține cu ajutorul unei plăci de întins părul.

  • Părul tuns în straturi scurte, medii și lungi

Parul tuns in straturi mari, medii si mici
Parul tuns in straturi mari, medii si mici

Tunsoare în straturi scurte, medii și mici reprezintă o modalitate excelentă de a reduce din greutatea părului. Această coafură scoate în evidență trăsăturile frumoase ale chipului, iar aspectul părului va fi mult mai strălucitor. Această tunsoare reprezintă una dintre cele mai simple modalități de a face părul să arate minunat și mult mai ușor de coafat.

  • Tunsoarea cascadă

O tunsoare foarte populară anul acesta este tunsoarea cascadă. Femeile care au părul lung sau mediu pot opta pentru această variantă, deoarece scoate în evidență bronzul de pe piele și oferă un aspect senzual. Tunsorile cascadă sunt cea mai bună variantă pentru a oferi volum părului și pentru a avea un aspect la modă. Această coafură arată senzațional în combinație cu ombre.

  • Bobul lung

Bob lung
Bob lung

Bobul lung este cea mai la modă tunsoare pentru părul lung. Părul rămâne mult mai lung decât bobul obișnuit de la nivelul umerilor. Această tunsoare este destul de ușor de obținut, este ideală în zilele de vară și oferă un aspect frumos.