Home » Cum să faci orice » Femeia care și-a lăsat părul să crească de la 5 ani. Cum a ajuns să arate la 35 de ani. Imagini uimitoare

Femeia care și-a lăsat părul să crească de la 5 ani. Cum a ajuns să arate la 35 de ani. Imagini uimitoare

Violeta Badea / 19.05.2021, 14:29

Femeia care și-a lăsat părul să crească de la 5 ani. Rapunzel, celebra prințesă din desene animate, există și în realitate! O femeie de afaceri din Ucraina nu s-a mai tuns de la vârsta de 5 ani. În acest material vei afla despre cine este vorba și cum a ajuns să arate la 35 de ani.

Femeia care și-a lăsat părul să crească de la 5 ani

O femeie de afaceri din Ucraina, Alena Kravchenko, se poate lăuda cu o podoabă capilară superbă, iar trăsăturile sale amintesc de frumoasa prințesă din desene animate, Rapunzel. De unde a pornit totul? Ei bine, se pare că mama sa îi spunea în copilărie că femeile cu păr lung sunt mai frumoase. Această idee a făcut-o pe Alena să-și lase părul lung, ba mai mult decât atât a refuzat să-l mai tundă. Astfel, părul său continuă să crească încă de la vârsta de 5 ani.

În prezent, Alena Kravchenko a devenit una dintre femeile care au cel mai lung păr din lume. Podoaba capilară a acesteia a atins lungimea de doi metri, deși femeia are o înălțime de 1.70 metri. Cei care o văd pe Alena rămân uimiți de frumusețea părului ei și mulți au poreclit-o Rapunzel, așa cum o chema pe prințesa de la Disney.

O femeie din Ucraina se poate lauda cu o adevarata podoaba capilara
O femeie din Ucraina se poate lauda cu o adevarata podoaba capilara

Cum a ajuns să arate la 35 de ani

Mândră de podoaba sa capilară, Alena Kravchenko postează foarte des fotografii pe pagina sa oficială de Instagram, iar admiratorii îi apreciază de fiecare dată postările. Pe site-ul de socializare, superba femeie s-a autoproclamat Rapunzel de Ucraina și toată lumea se întreabă cum reușește să-și întrețină podoaba capilară.

Într-un final, Alena Kravchenko a dezvăluit câteva dintre secretele ei. Femeia a spus că își spală părul doar o dată pe săptămână și este foarte atentă ca să nu și-l rupă. Tot procesul durează aproximativ 30 de minute. De asemenea, femeia nu se piaptănă niciodată atunci când părul este ud, deoarece acesta are tendința să se deterioreze mai repede și să se rupă.

Alena Kravchenko le recomandă tuturor femeilor să nu se usuce cu feonul. Aceasta spune că cel mai indicat este ca părul să se usuce natural. Pe lângă aceste obiceiuri, femeia din Ucraina își mai aplică măști pentru păr, iar acestea îi dau un aspect plăcut podoabei capilare. Deseori, aceasta le dă sfaturi femeilor, susținând că oricine poate atinge această performanță.

„Drumul meu către părul lung a început la vârsta de cinci ani. În acel moment mi s-a tuns scurt părul și nu m-am mai dus niciodată la coafor pentru o tunsoare. Încă din copilărie, mama mi-a spus că o femeie ar trebui să aibă părul lung. Aceste gânduri sunt adânc înrădăcinate în mintea mea și mi-am crescut părul cu mare drag în toți acești ani.

Pentru ca volumul părului meu să fie lung și bine îngrijit, sunt foarte atent cu îngrijirea părului. Folosesc măști naturale, o selecție de produse cosmetice profesionale, îmi clătesc părul cu ierburi și fac masaje la cap în mod regulat. Acum, am atins o lungime unică, deoarece părul meu este mai lung decât înălțimea mea și îmi place foarte mult.

Îmi place să mă deosebesc de mulțime, îmi place să fiu comparată cu o prințesă pentru că mă face o persoană unică și neobișnuită.”, a declarat Alena Kravchenko pe o rețea de socializare.