Home » Cum să faci orice » Cum poți să faci bani pe TikTok. De câți urmăritori ai nevoie și ce trebuie să știi

Cum poți să faci bani pe TikTok. De câți urmăritori ai nevoie și ce trebuie să știi

Manolică Anca / 04.08.2022, 14:30
Cum poți să faci bani pe TikTok. De câți urmăritori ai nevoie și ce trebuie să știi

Aplicația TikTok a devenit extrem de populară în ultimul timp și la noi în țară. Tot mai mulți utilizatori îți fac cont pe platformă și realizează conținut care, speră ei, să devină viral și să le aducă și mai mulți urmăritori. Iată tot ce trebuie să știi despre TikTok și cum poți să cum poți să faci bani foarte simplu.

Cum poți să faci bani pe TikTok

TikTok este încă o platformă destul de nouă în comparație cu Instagram, unde creatorii de conținut sunt deja bine stabiliți și regulile jocului sunt clare. Cu toate acestea, fenomenul TikTok ne-a lovit cu toată forța în acest an.

Nu numai că permite crearea de clipuri scurte care pot fi mai apoi distribuite oamenilor, ba chiar să ajungă virale, dar îți permite și să intri în direct în cadrul aplicației și să interacționezi cu oamenii în timp real.

De la videoclipuri amuzante cu animale și dansuri virale, la trucuri vizuale creative și mimică, până la melodii populare, există ceva pentru toată lumea pe TikTok. La fel ca YouTube și Instagram, și această aplicație este folosită de oameni pentru a genera un venit și pentru a-și construi o carieră de influencer. Dar de unde să începi?

De câți urmăritori pe TikTok ai nevoie pentru a face o transmisiune live

TikTok este una dintre cele mai promițătoare aplicații pentru viitorul social media. Dacă abia ți-ai creat un cont în aplicație, atunci probabil că nu poți intra live pe TikTok. Vei avea nevoie de minimum 1.000 de urmăritori pentru ca aplicația să îți permită să începi o transmisiune în direct, în care poți vorbi direct cu utilizatorii online.

De asemenea, este foarte important de știut faptul că TikTok impune o limită de vârstă pentru utilizatori. În acest fel se asigură că ceea ce se difuzează în direct este de interes pentru un număr important de oameni, dar și potrivit pentru orice categorie de public.

Așadar, oricine are 16 ani și peste poate deschide un live pe TikTok, în timp ce cei peste 18 ani pot trimite și primi cadouri în timpul unei transmisiuni live. Aceste cadouri oferite în timpul unui live arată aprecierea pentru conținutul cuiva și, de asemenea, te pot recompensa în diamante. Ele pot fi achiziționate contra unei sume de bani prin intermediul aplicației.

În cazul în care utilizatorul are un cont privat, el poate face live dar acesta va fi transmis în flux numai acelor utilizatori care îl urmăresc.

Această caracteristică ajută, de asemenea, să vezi cine te urmărește, cine îți vizualizează conținutul, biografia, cine îți apreciază conținutul și cine îți poate vedea urmăritorii și persoanele pe care le urmărești.

Indiferent de tipul de cont pe care îl ai pe TikTok, puți oricând edita limita de audiență pentru videoclipurile tale prin intermediul Setărilor de confidențialitate, potrivit Click.