Home » Cum să faci orice » Mesaje de iubire pentru ea. 20 de idei și declarații prin care poți să-i arăți dragostea pe care i-o porți

Mesaje de iubire pentru ea. 20 de idei și declarații prin care poți să-i arăți dragostea pe care i-o porți

Ileana Mladinoiu / 10.02.2022, 14:03
Mesaje de iubire pentru ea. 20 de idei și declarații prin care poți să-i arăți dragostea pe care i-o porți

Tema iubirii este de foarte multe ori sursă de dezbateri ce stârnesc adesea controverse. Pot exista multe definiții ale iubirii adevărate. Ele depind de fiecare persoană, pentru că fiecare o vede în felul lui. Este un sentiment unic. Scriitorii, înțelepții, filozofii, psihanaliștii au încercat mereu să înțeleagă și să definească iubirea, văzută ca o enigmă.

De ce oamenii au nevoie de dragoste

Iubirea pură, dragostea autentică pe care o poate avea o persoană față de o alta este greu de descris și explicat, deoarece ea se simte, se trăiește zilnic, aduce starea de bine și bucurie.

Dragostea îi ajută pe oameni să se cunoască mai bine. Este un sentiment constructiv bazat pe acceptare, încredere, dăruire și cunoaștere reală a partenerului.

Dragostea este acel ceva în plus care se întâmplă când ești cu o anumită persoană și nu se întâmplă când ești cu alții din jurul tău.

Totuși, a cunoaște dragostea pentru prima dată poate destabiliza pe oricine. Apare impresia că nimic nu mai este sub control, că îți poți pierde mințile. În același timp, bucuria, fericirea, melancolia, frica, tristețea etc. te învăluie într-un mod special.

Un îndrăgostit vede poezie acolo unde nu a văzut-o înainte, simte că îi cresc aripile pentru a realiza proiecte împreună cu ființa pe care o place. Începe să se simtă din ce în ce mai bine cu partenerul. Nu există nimic ca dragostea pentru a începe ziua cu dreptul, cum se spune.

Faceți-vă diminețile din ce în ce mai romantice cu mici texte de dragoste pentru ea, pentru persoana pe care o iubești, strecurându-le la ureche sau pe un post-it.

Doar pentru că sunteți împreună de atâția ani nu înseamnă că nu este nevoie să vă mai surprindeți unul pe celălalt. Întotdeauna este bine să mențineți flacăra și să-i amintiți celuilalt în cuvinte ori prin gesturi cât de mult înseamnă pentru tine.

Mesaje de iubire pentru ea. 20 de idei și declarații prin care poți să-i arăți dragostea pe care i-o porți

Fetele apreciază toată atenția acordată personalității lor, ceea ce înseamnă că vor aprecia cu siguranță o astfel de mică surpriză sub formă de mesaje de iubire.

Mesaje text transmise dimineața la trezire sau noaptea înainte de culcare

Pot fi trimise prin SMS sau WhatsApp pentru a-ți arăta dragostea față de ea. Imaginați-vă, se trezește și vede pe mobil un mesaj de dragoste pentru ea când se trezește. Va fi încărcată cu cele mai multe emoții de pe această lume.

Într-adevăr, dimineața fiecărei persoane ar trebui să înceapă cu un zâmbet fericit. La urma urmei, acesta este singurul mod în care oricine poate avea o dispoziție bună zile întregi.

Ce plăcere să mă trezesc și să-ți doresc o dimineață plăcută! Să ai o zi bună, draga mea! Nu știu ce se întâmplă în inima mea, mă doare mai mult decât când te-am sărutat prima dată. Poate pentru că-mi
lipsești. Mi-e dor de tine.

Nu mă pot gândi la nimic mai bun decât să primesc un răspuns de la tine. Mi-aș dori ca acest mesaj să te facă să zâmbești și chiar l-am simțit dincolo de ecranul telefonului.

Nimic nu depășește bucuria de a mă uita la fața ta în fiecare dimineață, când încă dormi.

Zâmbetul tău mă ajută să cobor din pat cu dreptul.

Știu că ziua va fi frumoasă dacă începe în brațele tale.

Aseară te-am visat. Și, din fericire, când m-am trezit, mi-am dat seama că visul meu s-a împlinit.

Bună dimineața, iubirea mea! Adorm visând la tine. Mă trezesc gândindu-mă la tine. Îmi petrec ziua așteptând cu nerăbdare să te cunosc în sfârșit.

Mesaje de iubire pentru ea. Idei și declarații prin care poți să-i arăți dragostea
Mesaje de iubire pentru ea. Idei și declarații prin care poți să-i arăți dragostea

Cele mai frumoase gânduri pentru ea

Fiecare zi din viața mea este perfectă pentru că o pot petrece cu tine. Dacă știu ce este dragostea, este datorită ție.

În ziua în care te-am văzut, inima mea nu a fost niciodată liniștită. Mi-aș dori să faci parte din viața mea.

Vreau să știi că întâlnirea noastră este începutul unei noi vieți pentru mine. Te iubesc, sentimentele mele pentru tine sunt incredibile.

Inima ta mă ține prizonier, dar nu vreau să fiu eliberat pentru că a ști că mă iubești înseamnă mai mult decât orice pentru mine. Nu știu ce să zic. Mi-am sondat adâncurile inimii și știu că te ador din toată ființa mea.

Când te-am cunoscut, nu aveam idee cât de mult aveai de gând să-mi schimbi viața și să devii cea mai importantă persoană din universul meu.

Nu pot vorbi ca un poet, dar trebuie să mă înțelegi. Din ziua în care ne- am cunoscut, totul s-a schimbat în viața mea. Te iubesc.

Declarații de dragoste prin care să-i arăți că o iubești

Ești ultimul meu gând înainte de culcare, ești singura mea plăcere, dar absența ta mă face să sufăr.

Este o fericire imensă pe care o simt în fiecare zi alături de tine. Nu am cuvinte. Îți mulțumesc pentru că exiști și pentru că ai dat sens vieții mele. Te iubesc.

Toate gândurile mele sunt acaparate de tine și de viața mea cu tine. Îmi doresc foarte mult să fii mereu cu mine și sub protecția mea.

Tu ești motivul meu de a exista. De fapt, tu ești soarele zilelor mele și stelele nopților mele, mă ghidezi oriunde merg.

Mi-ar plăcea atât de mult să găsesc cuvintele potrivite pentru a exprima toată puterea sentimentelor pe care le am pentru tine. Dar nu sunt atât de sigur că ele există.

Nu mai pot să tac și să-mi ascund sentimentele. Te iubesc și din toată inima îmi doresc să găsim fericirea pe această planetă.

Îmi place zâmbetul tău, îmi place felul în care mă privești și vreau să fiu alături de tine. Îți promit că te voi face cea mai fericită fată din lume.

Dacă ți-ai putea imagina cât de mult te iubesc! Am învățat împreună cu tine ce este un sentiment de dragoste adevărat și pur.

Bărbații ar trebui să învețe de la tine cum să fie tandri și politicoși. Ești unică printre milioanele de fete de pe pământ. Sunt înnebunit după tine.

De când te-am văzut s-a născut iubirea între noi. Ești viața mea și trăiesc
doar pentru tine, iubirea mea!