Când apare sezonul 2 din Bridgerton. Tot ce se știe până acum despre continuarea celui mai popular serial de pe Netflix

de:
11 09. 2021, 11:31
Sezonul 2 din Bridgerton

Când apare sezonul 2 din Bridgerton, este întrebarea de pe buzele tuturor celor care au savurat din plin cea mai feministă, provocatoare și îndrăzneață abordare a obiceiurilor sociale stricte ale Londrei de la început de secol XIX. Producătorii serialului fenomen de pe Netflix au făcut anunțul.

Serialul Bridgerton, un succes răsunător

Bridgerton este primul proiect al producătoare Shonda Rhimes în cadrul acordului său cu Netflix, care a fost lansat pe 25 decembrie 2020. Serialul combină cele mai bune părți ale Pride & Prejudice și Gossip Girl, fiind cea mai feministă, provocatoare și îndrăzneață abordare a obiceiurilor sociale stricte ale Londrei de la început de secol XIX.

Se pare că Netflix a „dat lovitura” cu acest serial, fiind urmărit în prima lună de aproximativ 82 de milioane de gospodării. Prin comparație, acest lucru nu este departe de Super Bowl, care adună aproximativ 100 de milioane de gospodării pe an. A luat „The Duke and I„ primul roman din seria „Bridgerton” scris de Julia Quinn și l-a transformat în cel mai vizionat serial de televiziune al tuturor timpurilor.

Ce se știe despre sezonul 2 din Bridgerton

Având în vedere succesul colosal pe care l-a înregistrat primul sezon, întrebarea firească este: ce urmează? Când apare sezonul 2 din Bridgerton și ce aventuri ne mai așteaptă? Ei bine, din fericire pentru toți fanii serialului, producătorii au anunțat deja că urmează un al doilea sezon al acestei capodopere spumoase. Mai mult, filmările au început deja, iar sezoanele trei și patru au fost și ele confirmate și planificate de către producători.

Cei mai mulți preconizează ca al doilea sezon să apară până la sfârșitul anului 2021, la fel cum a apărut și primul sezon, sau începutul anului 2022. Însă, trebuie luat în calcul faptul că filmările pentru primul sezon au durat nouă luni, în condițiile în care încă nu apăruse pandemia.

Filmările pentru cel de-al doilea sezon au început în primăvara acestui an, însă echipa a fost nevoită să oprească totul la mijlocul lunii iulie, din cauza apariției unui focar de covid pe platou. Acestea au fost reluate la jumătatea lunii august, iar primele două episoade deja au intrat în post-producție.

Anunțul pentru sezonul 2 din Bridgerton

Va continua în sezonul 2 povestea de dragoste a lui Daphne și Simon?

Ca o scurtă rememorare, primul sezon urmărește în mod vag evenimentele din prima carte a seriei autoarei Julia Quinn, The Duke & I, (Eu și Ducele) care se concentrează pe intrarea în societate a fiicei celei mari a lui Bridgerton, Daphne, și căutarea unui soț care să îi ofere atât pasiune, cât și statut înalt. Totul se face printr-o schemă care implică o logodnă falsă, dar care devine rapid una reală și extrem de pasională.

Iar pentru cei care se întreabă dacă sezonul doi va continua să se concentreze pe povestea de dragoste dintre Daphne și Simon, ei bine, din păcate, nu. Regé-Jean Page nu se va întoarce ca Simon Bassett, anunțul fiind făcut deja din aprilie 2021. Phoebe Dynevor se va întoarce ca Daphne, pentru cel puțin încă un sezon.

„Cred că va fi cu siguranță menționat mult. Cred că vom vedea copilul. Și ne vom concentra mai mult pe relația ei cu familia Bridgerton … Acum este o femeie adultă, astfel încât să poată face mai multe fotografii și să aibă mai mult control.”, a declarat Phoebe Dynevor, pentru The Wrap.

Despre ce va fi sezonul 2 din Bridgerton. Nume noi intră în scenă

În mod logic, atunci, cel de-al doilea sezon își va găsi inspirația din cea de-a doua carte, „Vicontele care m-a iubit”.  Această poveste îl are în prim plan pe cel mai în vârstă din moștenitorii Bridgerton, Anthony, care se află în căutarea propriei iubirii. „L-am părăsit pe Anthony la sfârșitul primului sezon la o răscruce de drumuri, așa că o să vedeți cum se descurcă în căutarea iubirii”, au spus producătorii.

Sezonul 2 din Bridgerton se va concentra pe Anthony

Netflix a dezvăluit, de asemenea, că se vor alătura producției nume noi. Astfel, starul american Simone Ashley va intra în scenă în rolul lui Kate Sharma. „Pregătiți-vă să vă îndrăgostiți de Simone Ashley…” se arată în comunicatul Netflix. „Kate este o tânără inteligentă, ambițioasă, care nu se lasă cucerită cu una cu două – Anthony Bridgerton este foarte inclus”. Și se pare că între Anthony și Kate Sharma se va lega o relație cu scântei.

Pe lângă Simone Ashley, s-a anunțat că alte patru personaje noi au fost distribuite în serial sezonul 2 din Bridgerton. Charithra Chandran (Alex Rider) o va interpreta pe Edwina Sharma, sora mai mică a lui Kate, care intră în societatea londoneză în căutarea unui soț bogat. Shelley Conn (Liar) va avea rolul mamei lui Kate și a Edwinei, Lady Mary Sharma. Calam Lynch (Benediction) va fi Theo Sharpe, asistentul tipografului harnic, iar Rupert Young (Evan Hansen) îl va interpreta pe Jack, un nou personaj despre nu se vorbește în carte, dar care are o legătură cu una dintre cele mai notabile familii.