Home » Film & Seriale » Cele mai bune 10 alternative la Netflix în 2022

Cele mai bune 10 alternative la Netflix în 2022

Cojocaru Cristian / 08.09.2021, 11:53
Cele mai bune 10 alternative la Netflix în 2022

Netflix este una dintre cele mai populare platforme de streaming din lume însă, ce alte alternative avem pentru a viziona filmele si emisiunile preferate? Află cele mai bune astfel de zece platforme care oferă streaming gratuit.

Alternative Netflix unde poți urmări filmele preferate

Ceea ce este îmbcurător este faptul că nu vei avea nevoie de nici un dispozitiv special de straming pentru a reda cele mai tari emisiuni TV și filme gratuite. Aceste servicii au aplicații mobile, astfel că poți deschide filmul preferat pe smartphone sau tabletă pe care să le transmiți ulterior pe un Smart TV. Iată care sunt cele zece aplicații de streaming gratuite, ușor de utilizat care pot fi folosite pe o gamă variată de dispozitive și conțin nenumărate titluri cunoscute.

Pluto TV

Atunci când dorești streaming gratuit de filme și emisiuni TV, le poți viziona pe Pluto TV. Pluto TV oferă emisiuni TV și filme în direct și la cerere. Vei găsi peste 250 de canale TV în direct care transmit posturi de știri, emisiuni de comedie, evenimente sportive, videoclipuri muzicale și filme independente.

Când nu poți găsi ceva de vizionat în canalele TV live, caută printre mii de filme la cerere. Vei găsi filme de acțiune, seriale TV de top, comedii și dramă. Pluto TV are, de asemenea, o gamă largă de programe pentru familie. Există o secțiune dedicată familiei, episoade din Discovery Channel și Animal Planet și documentare.

Ai un televizor conectat? Poți găsi Pluto TV pe lista de aplicații TV și de filme. Pluto TV este disponibil pe televizoarele inteligente, inclusiv Hisense, Roku, Samsung și Visio. Dacă ai un dispozitiv de streaming, cum ar fi Amazon Fire TV, Apple TV, Chromecast, PlayStation sau Xfinity, Pluto TV este una dintre opțiunile tale

Aplicațiile mobile pentru Android și iOS facilitează găsirea unui film pe tabletă și transmiterea filmului pe un televizor inteligent. Dacă dorești să vizionezi un film pe computerul tău desktop sau laptop, Pluto TV are aplicații desktop pentru sistemele de operare Microsoft Windows și Apple Mac. Dacă ai un Chromebook sau utilizezi Linux, urmărește Pluto TV într-un browser web.

Tubi

Tubi oferă mii de filme și emisiuni TV la cerere. Ca și în cazul majorității serviciilor de streaming gratuite, Tubi nu oferă cele mai recente versiuni ale filmelor importante la box office. Cu toate acestea, vei găsi câteva titluri interesante. Funcția de căutare în Tubi este minunată. Introdu câteva caractere sau un cuvânt aleatoriu și ți se va prezent o listă de titluri interesante dar și necunoscute.

Tubi este disponibil pe zece dispozitive de streaming. Vei găsi Tubi pe dispozitivele populare Roku, Apple TV, Amazon Fire TV, Xbox, Playstation și Chromecast. Este disponibil și pentru TiVO, Android TV, xfinity și Cox Contour. Dacă ai un televizor inteligent de la Samsung, Sony sau Vizio, aplicația Tubi este instalată pe televizor. Există, de asemenea, aplicații mobile și tablete pentru Android și iOS și poți viziona Tubi într-un browser web.

Xumo

Xumo oferă o varietate de canale TV care sunt similare cu cele găsite pe televiziunea difuzată. Aplicația Xumo se deschide cu o listă de aproximativ 200 de canale de conținut în flux live. Vei găsi emisiuni de călătorie, canale de comedie, lifestyle, emisiuni muzicale și multe altele.

Lista filmelor și emisiunilor TV la cerere este lungă. Cel mai bun mod de a găsi un spectacol este să răsfoiești zeci de genuri și colecții. Funcția de căutare nu funcționează prea bine și nu returnează rezultate pentru foarte multe filme. Dacă ai un televizor inteligent LG, Vizio, Sharp, Philips, Magnavox, Panasonic sau Sanyo, Xumo este disponibil gratuit. Xumo funcționează și cu Roku TV, dispozitive iOS și dispozitive Android.

Vudu

Nu totul din serviciul de streaming Vudu este gratuit. Majoritatea filmelor și emisiunilor TV sunt disponibile contra cost. Cu toate acestea, categoria gratuită are mii de comedii, filme indie, clasice , anime, emisiuni pentru copii și colecții speciale. Urmărește Vudu pe dispozitivul tău preferat. Transmite de pe dispozitive Android, iOS și Windows 10 pe un televizor inteligent. Folosește consola de jocuri Xbox sau PlayStation.

Yidio

Mulți oameni au o colecție de aplicații de streaming pe dispozitivele lor. În loc să răsfoiești fiecare aplicație în mod individual, utilizeză Yidio pentru a căuta un film. Yidio arată ce filme sunt redate în ce aplicație de streaming. Poți chiar să porniți o aplicație de streaming de la Yidio și să urmărești emisiunea.

alternative netflix
Yidio poate fi o alternativa ideala la Netflix

Crackle

Dacă ești în căutarea unui conținut original, consultă Crackle. Crackle este sponsorizat de Sony Pictures și oferă hituri noi și iconice. Nu ai nevoie de un abonament pentru a viziona emisiuni TV și filme premium Crackle, dar un cont gratuit vine cu mai puține reclame și posibilitatea de a viziona o emisiune pe mai multe dispozitive. Crackle este compatibil cu dispozitive de streaming populare precum Roku, Amazon Fire TV, Apple TV și Chromecast. De asemenea, funcționează pe PlayStation, Xbox, televizoare inteligente și dispozitive mobile.

FilmRise

Biblioteca FilmRise include peste 20.000 de titluri TV și filme. Vei găsi seriale TV populare, reality show-uri și televiziuni clasice. Vei găsi seriale de comedie din anii 1990, povești adevărate despre crime și desene animate. O listă lungă de filme premiate, inclusiv filme de acțiune, emisiuni culinare, filme de groază, emisiuni TV pentru copii și documentare, fac parte din ofertă. Există, de asemenea, concerte live și albume clasice. Serviciul este disponibil pe Roku, Amazon Fire TV, Xbox, iOS, Android și YouTube.

NBC

Multe posturi TV din rețeaua de difuzare oferă, de asemenea, streaming TV gratuit. Dintre aceste posturi, NBC o face cel mai bine. Împreună cu episoadele actuale din gama lor, NBC transmite și filme. Vei găsi filme recente pe care nu le vei găsi pe alte servicii de streaming. Împreună cu o categorie de filme, NBC transmite sezonul curent al tuturor spectacolelor sale, sezoanele anterioare selectate ale unor emisiuni și toate episoadele din toate anotimpurile spectacolelor selectate.

Unele emisiuni pot fi vizionate gratuit în timp ce alte emisiuni sunt blocate și necesită un cont NBC sau un furnizor de televiziune. Aplicația NBC acceptă o varietate de platforme. Utilizeză aplicația pe un dispozitiv mobil, o consolă de jocuri, un televizor inteligent sau un dispozitiv de streaming.

CW

CW este un alt post de streaming TV gratuit. Deci, dacă te uiți la emisiunile TV și ratezi un episod din emisiunea ta TV preferată, poți transmite episodul în flux a doua zi. CW este disponibil pentru Roku, Chromecast, Android TV, AirPlay, Apple TV, Xbox, Amazon Fire TV, iOS, Android și Windows.

A&E

O căutare pentru streaming TV gratuit dezvăluie canale specializate care acoperă un anumit subiect sau gen. Dacă îți plac poveștile despre crime și poveștile despre viața oamenilor, încerarcă A&E. Dacă alegi să configurezi un cont gratuit cu A&E, vei obține, de asemenea, acces la canalele lor Istoric, Lifetime, Vice TV, FYI și Biografie. Urmărește A&E pe dispozitive iOS și Android, Apple TV, Roku, Android TV, Amazon Fire TV, Chromecast și Samsung TV.