Home » Film & Seriale » Programul complet al episoadelor din Las Fierbinți. Pro TV a schimbat zilele de difuzare

Programul complet al episoadelor din Las Fierbinți. Pro TV a schimbat zilele de difuzare

Manolică Anca / 31.08.2021, 16:41
Programul complet al episoadelor din Las Fierbinți. Pro TV a schimbat zilele de difuzare

Serialul fenomen Las Fierbinţi, cel mai longeviv din grila PRO TV, continuă în această toamnă cu un nou sezon. Iar veștile bune nu se opresc aici, pentru că fanii vor avea parte de o porție triplă de umor și voie bună, alături de personajele lor preferate. Iată programul complet al episoadelor din Las Fierbinți.

Schimbări în programul episoadelor din Las Fierbinți

Fierbințenii simpatici pe care milioane de telespectatori îi urmăresc și îi îndrăgesc deja de ani de zile, revin pe micile ecrane cu noi peripeții, glume și situații amuzante. Fanii își vor descreți din frunțile în fiecare săptămână, bucurându-se de replicile personajelor preferate și de universul fierbințean.

Bobiță, Giani, Celentano, Dorel, Aspirina, Firicel, Gianina și toți ceilalți locuitori ai faimosului sat Las Fierbinți își continuă viața în ritmul haios care i-a făcut atât de celebri. Îi așteaptă noi aventuri pe ulițele și în casele celui mai celebru sat din România. Se va râde mult, din nou, din toamnă!

Trustul a schimbat zilele de difuzare

Las Fierbinți a devenit rapid cel mai iubit serial de comedie românesc, dând peste cap toate audiențele încă de la debut, în martie 2012. De atunci, și-a câștigat constant fani noi, personajele Gianina, Bobiță, Aspirina, Celentano sau Firicel devenind din ce în ce mai îndrăgite.

Din această toamnă, fanii vor avea parte de o porție triplă de umor și situații amuzante din celebrul serial de comedie, Las Fierbinți, pentru că serialul se va vedea trei zile pe săptămână. Savuroasele personaje sunt nerăbdătare să se revadă cu telespectatorii, iar momentul este foarte aproape. Potrivit grilei de toamnă lansate de trustul PRO TV, serialul Las Fierbinți începe din 6 septembrie și va fi difuzat în fiecare luni, marți și joi, de la ora 20:30, după Știrile PRO TV.

Las Fierbinți revine cu un nou sezon
Las Fierbinți revine cu un nou sezon

Cu doar câteva zile înainte de lansarea noului sezon, Mihai Bobonete a avut o mărturisire de făcut: „o să vă placă acest sezon”.

„Pe lângă asta, se întorc niște scene de care mie îmi era dor. Adică o să vedeți ceva în care s-a folosit CGI (Computer-generated imagery – n. red.), adică efecte speciale, e cu răpiri, e cu bătăi, ceva frumos și… unul dintre personajele noastre principale se căsătorește anul ăsta. Dar nu zic cine. Face o nuntă în serial”, a declarat Bobo.

Unde poți vedea noul sezon din Las Fierbinți

În cazul în care nu poți să urmărești episoadele difuzate pe TV ori vrei să revezi episoade mai vechi, ei bine, află că poți face acest lucru online. Multe dintre informațiile de pe internet fac trimitere către noua platformă PRO TV Plus, unde se spune că poți vedea gratuit show-urile, serialele și știrile tale preferate. Însă acolo pot fi văzute doar anumite episoade.

Daca vrei să vezi episoadele sau sezoanele mai vechi, vei fi redirecționat pe site-ul Voyo. Acolo va trebui să fii membru pentru a putea avea acces la conținut, iar pentru a îți face un cont va trebui să plătești patru euro pe lună, în fiecare luna. Așadar, pentru o suma modică, vei putea urmări toate sezoanele serialului Las Fierbinți. Mai este opțiunea de a încerca gratuit serviciul Voyo, timp de șapte zile.

Țara va continua să o ardă pe comedie și în această toamnă, iar personajele noastre favorite vor face ceea ce știu ele mai bine: ne vor face să râdem cu poftă.