Home » Film & Seriale » Când începe Black Friday 2021 la Evomag, fashiondays.ro sau Altex. Orarul complet al magazinelor

Când începe Black Friday 2021 la Evomag, fashiondays.ro sau Altex. Orarul complet al magazinelor

Cojocaru Cristian / 11.11.2021, 15:40
Când începe Black Friday 2021 la Evomag, fashiondays.ro sau Altex. Orarul complet al magazinelor

Pentru marile magazine începe Black Friday 2021, iar o parte din ele deja sunt în plin proces al reducerilor. Află care sunt magazinele care te așteaptă cu ofertele lor și când li se vor alătura și ceilalți retaileri.

Când începe Black Friday în cadrul tuturor magazinelor

Multe magazine vor participa în acest an la Vinerea Neagră, zi în cadrul căreia prețurile vor suferi reduceri majore. Astfel, magazine precum eMAG, Altex, EvoMAG și Flanco te așteaptă cu produsele lor pentru a beneficia de cele  mai bune oferte. Unul dintre cei mai mari retaileri din România, eMAG promite reduceri medii de 35%, iar acestea vor varia în funcție de categoria de produse dar și de noutatea lor.

Potrivit reprezentanților magazinului, toate comenzile plasate în această zi vor fi livrate până în data de 26 noiembrie. Dacă anul trecut, magazinul a vândut produse de 585 de milioane de lei, în acest an, așteptările ajung la 615 milioane de lei. Ora la care va începe campania nu a fost anunțată de reprezenanții eMAG însă, ca în ultimii ani, probabil va fi în jurul orei 7 dimineața. Oferta eMAG cuprinde aproximativ 4,5 milioane de produse.

Magazinul Flanco a hotărât să demareze campania Black Friday începând cu data de 22 octombrie și se va încheia în ziua de 30 noiembrie. Vânzările magazinului de anul trecut au fost de 55 de milioane de euro. Campania se desfășoară în toate cele 158 de magazine din țară dar și în mediul online. Retailerul a promis ”reduceri de până la 80% la peste un milion de produse”, dintre care smartwatch-uri, aspiratoare robot și smartphone-uri.

EvoMAG este magazinul care organizează acest eveniment de shopping în mai multe tranșe. Anul acesta, EvoMAG și-a început campania în data de 29 octombrie, cea de-a doua va începe în data de 5 noiembrie și cea de-a treia va demara pe data de 12 noiembrie și va lua sfârșit în data de 28 noiembrie.

Campania de Black Friday în cadrul magazinului Altex a început în data de 28 octombrie și se va încheia pe 24 noiembrie. Altex a promis reduceri de până la 60% dintre produsele sale și afirma că media reducerilor este de 40%. Tot reprezentanții magazinului au afirmat că mai multe reînnoiri de stoc vor fi efectuate pe parcursul campaniei. În ziua de 9 noiembrie 2021, Altex a fost amendat cu suma de 50.000 de lei și a primit și o propunere de suspendare din partea ANPC pentru că oferea spre vânzare produse cu reduci nereale.

începe black friday
Magazinul elefant.ro se alatura campaniei Black Friday incepand cu data de 12 noiembrie

Cărți și componente PC la cele mai scăzute prețuri din an

elefant.ro organizează în cursul zilei de 11 noiembrie 2021 ziua de reduceri de inspirație chineză denumită Single’s Day, în timp ce Black Friday este organizat în perioada 12 – 14 noiembrie. Reprezentanții companiei au afirmat că site-ul este pregătit să reziste la 50.000 de vizite unice în același timp și că se așteaptă ca aproximativ 100.000 de persoane să cumpere produsele lor în zilele desfășurării campaniei. De Black Friday, peste 650.000 de cărți vor intra în promoție și își așteaptă cumpărătorii cu reduceri de până la 80%.

Unul dintre cele mai mari magazine online de fashion, Fashion Days și-a început campania de Black Friday în dimineața zilei de miercuri, 10 noiembrie 2021. Compania estimează că numărul comenzilor va fi mai mare cu 27% în comparație cu cel al anului trecut și din calculele făcute, aproximativ 160.000 de persoane vor face cumpărăturile pe site. Media de reduceri este cuprinsă între 25% – 35%, în timp ce maximum atinge 70%. Încă din prima oră a campaniei au fost făcute peste 25.000 de comenzi, iar printre cele mai căutate articole vestimentare s-au numărat gecile, pantofii sport și ghetele.

PC Garage este unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT din țară și se va alinia lui eMAG, dând startul campaniei în data de 12 noiembrie 2021. Peste 15.000 de componente vor avea prețuri reduse, în timp ce campania va afișa 5.000 de laptopuri cu prețuri mai mici, 1.000 de sisteme de gaming și 2.000 de scaune de birou.