Home » Film & Seriale » Când se lansează „365 days” 3. Data a fost anunțată de Netflix

Când se lansează „365 days” 3. Data a fost anunțată de Netflix

Manolică Anca / 05.08.2022, 14:50
Când se lansează „365 days” 3. Data a fost anunțată de Netflix

Finalul dramatic al peliculei 365 Days: This Day a ilustrat-o pe Laura împușcată de Anna, fosta iubită a lui Massimo, lăsând soarta Laurei în aer. Dacă va muri sau nu vom putea afla foarte curând, pentru că Netflix a anunțat deja când va fi lansată 365 days partea a 3-a. Și este foarte aproape!

S-a anunțat data când se lansează „365 days” 3

Filmul a avut premiera în cinematografele din Polonia pe 7 februarie 2020 și la nivel global pe Netflix pe 7 iunie 2020. Continuarea a avut premiera pe 27 aprilie 2022, devenind cea mai vizionată peliculă în întreaga lume, inclusiv în Statele Unite, în ciuda recenziilor negative.

Pelicula fost criticată pentru că a romanțat răpirile și violurile, iar mai multe publicații au numit-o o versiune teribilă a cărții erotice Fifty Shades of Grey. Dar filmul a avut un mare succes în ceea ce privește popularitatea, iar fanii filmului așteaptă cu nerăbdare cea de-a treia parte.

Pentru că da, va exista o a treia parte, care va apărea foarte curând, pe 19 august 2022. Ne așteptăm ca The Next 365 Days să încheie povestea romantică și erotică a lui Massimo (interpretat de Michele Morrone) și a Laurei (Anna-Maria Sieklucka).

Având în vedere că primele două filme se bazează pe primele două cărți de Blanka Lipińska, cel de-al treilea film 365 Days se va baza și el pe cea de-a treia carte, intitulată The Next 365 Days.

„Sunt extrem de onorată că cele două părți rămase din Trilogia mea 365 de zile – This Day & Next 365 Days vor fi aduse la viață pe ecran de Netflix. Sunt atât de încântată să le arăt fanilor romanelor mele din întreaga lume această privire nouă asupra personajelor și să continui povestea Laurei și a lui Massimo”, a spus autoarea Blanka Lipinska, în urmă cu ceva timp.

Distribuția 365 Days 3: Cine se întoarce pentru The Next 365 Days?

S-a confirmat că cel de-al treilea film îi va readuce pe Anna-Maria Sieklucka și Michele Morrone în rolurile Laurei și, respectiv, Massimo. Acestora li se va alătura, de asemenea, noul venit Simone Susinna în rolul lui Nacho, care, în continuarea filmului, s-a îndrăgostit de Laura.

Magdalena Lamparska și Otar Saralidze vor reveni, de asemenea, în rolul lui Olga, prietena cea mai bună a Laurei, și, respectiv, Domenico, mâna dreaptă a lui Massimo. Cei doi s-au logodit în continuarea filmului, așa că sperăm că mariajul lor să fie mai fericit decât cel dintre Laura și Massimo.

Intro-ul pentru patrea a treia confirmă faptul că fratele geamăn al lui Massimo, Adriano (interpretat, de asemenea, de Morrone) a murit ca urmare a faptului că a fost împușcat de Massimo la sfârșitul filmului 365 Days: This Day.

În deschidere nu există niciun semn al fostei amante a lui Massimo, Anna, interpretată de Natasza Urbańska. Și ea a fost împușcată la sfârșitul secvenței, așa că soarta ei rămâne deocamdată necunoscută.

Până pe 19 august, însă, ne putem bucura de cele patru minute pe care producătorii le-au dat spre publicare.

Video confirmă aparent că Laura a supraviețuit împușcăturii în scena finală din 365 Days: This Day.