Home » Film & Seriale » Ce a ajuns să facă actorul Dan Bordeianu după ce a ieșit din viața publică

Ce a ajuns să facă actorul Dan Bordeianu după ce a ieșit din viața publică

Manolică Anca / 24.08.2021, 11:58

Dan Bordeianu este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la noi din țară, care s-a bucurat de mare succes în urmă cu câțiva ani. De ceva timp, însă, a ales să se retragă din viața publică și nimeni nu prea mai știe ce se întâmplă acum cu el. Iată cum a ajuns actorul după 20 de ani în care nimeni nu l-a mai vazut pe micile ecrane.

Ce face astăzi actorul Dan Bordeianu

Dan Bordeianu este unul dintre actorii faimoși ai României. Punctul cuminant al carierei a fost atins atunci când a jucat în telenovela „Numai iubirea”, acela fiind și momentul în care a cunoscut-o pe Adela Popescu, cea care avea să îi devină iubită. Cei doi au fost foarte îndrăgostiți și au trăit o poveste de iubire specială în perioada în care filmau. Deși erau un cuplu perfect, iubit de cei de acasă, care părea că va dura o viață întreagă, la un moment dat, cei doi și-au spus adio și fiecare a luat-o pe drumul său.

După ce au luat-o pe căi separate, cei doi au optat și pentru stiluri de viață total opuse. Adela și-a refăcut viața alături de Radu Vâlcan, este mamă a trei băieți frumoși și a continuat să fie o prezență constantă pe micile ecrane. În schimb, Dan Bordeianu a ales să se retragă undeva mai departe de agitația din București, la țară.

Dan Bordeianu și Adela Popescu
Dan Bordeianu și Adela Popescu

Unde trăiește acum fostul iubit al Adelei Popescu

Însă, nici el nu s-a lăsat mai prejos. Nici în privința familiei, nici în privința carierei. Deși a dispărut din viața publică și a evitat să mai apară în showbiz, el continuă să fie bine și să aibă mare succes. Dan Bordeianu, în vârstă de 45 de ani, locuiește acum în comuna Brănești, județul Ilfov, alături de soția lui, Teodora, cu care este căsătorit din 2015. Ei sunt împreună de nouă ani și au o fetiță pe nume Maria.

Actorul a ales că restaureze casa moștenitp de tatăl său și să se mute acolo împreună cu familia: „Îmi pla­ce casa noastră de la Brăneşti. A fost ini­ţial cons­truită de tata, între 1980 şi 1990. Încet, piatră cu piatră”. Chiar dacă sora și mama lui ar fi vrut să o vândă, el a refuzat acest lucru. El s-a simțit responsabil de păstrarea acestei locuințe și a început renovările.

„Cu banii de student am început să reno­vez casa, iar când lucram în televiziune, chiar mi-a mers mai bine şi am putut să o pun la punct. Apoi am hotărât să mă mut în ea, am mărit-o treptat, m-am jucat cu arhitectura, cu designul, iar azi încă tot nu mă satur să mă uit în jur şi să mă minunez. Îmi place. Sunt foarte norocos”, a povestit acesta pentru Viva.

Casa lui Dan Bordeianu din Brănești
Casa lui Dan Bordeianu din Brănești

Pe perioada pandemiei s-a ocupat îndeaproape de treburile gospodăriei, meșterind la locuință. În ultimii ani, el a ales să își trăiască viața liniștit, alături de familie, iar aparițiile la televizor au fost destul de rare.