Home » Life & Style » Știri mondene » 5 lucruri nebănuite despre Adela Popescu. Cine a descoperit-o și ce relații a avut înainte să-l întâlnească pe Radu Vâlcan

5 lucruri nebănuite despre Adela Popescu. Cine a descoperit-o și ce relații a avut înainte să-l întâlnească pe Radu Vâlcan

Redactia Știri / 08.10.2020, 14:34

Este una dintre cele mai iubite și apreciate vedete din România, iar la 34 de ani se poate mândri cu o viață armonioasă pe plan profesional, dar și pe cel personal. Adela Popescu, căci despre ea este vorba, a făcut primii pași în lumina reflectoarelor încă de la o vârstă fragedă. Inițial, i-a fost remarcat talentul muzical, apoi Adela  a început să se concentreze pe actorie și să evolueze în diferite producții tv, pentru ca mai apoi să intre și în rolul de moderator tv.

Cine a descoperit-o pe Adela Popescu

S-a născut pe 8 octombrie 1986, în Șușani, județul Vâlcea, iar de-a lungul timpului Adela Elena Popescu a reușit prin diverse proiecte să câștige simpatia publicului. Pasionată de muzică, Adela obișnuia să cânte în copilărie pe unde apuca.

„Cântam şi în autobuz, îmi amintesc că m-am înscris la nişte cursuri de pian şi cel mai apropiat oraş de Şuşani era la 40 de kilometri, o oră. Tot drumul în autobuz eu cântam. Eu nu ştiu ce ziceau oamenii ăia, n-aveam pic de jenă, incredibil! (Râde) Mă şochează şi acum. Mă ridicam să le cânt şi ei aplaudau”, mărturisea vedeta într-un  interviu pentru Adevărul.

Cel care a descoperit-o și a îndrumat-o în lumea muzicii a fost Mihai Constantinescu. Adela se afla într-o tabără, la Năvodari, când Mihai Constantinescu a auzit-o cântând. Acesta i-a sărit imediat în ajutor.

„Acolo m-am întâlnit cu Mihai Constantinescu, care m-a auzit cântând şi mi-a zis: Măi, fetiţă, dar ce voce ai tu! Nu vrei tu să vii să-ţi fac nişte melodii?“ Eu: „Daaa, dar ştiţi că noi nu prea avem bani…“ – „Dar nu e nicio problemă că îţi dau nişte negative gratis.“

Şi am fost nevoită să fac câteva drumuri la Bucureşti singură, schimbam mijloace de transport şi tren, microbuz, tramvai, metrou, şi atunci au zis ai mei: „copilul ăsta, ca să aibă o şansă, trebuie să se mute la Bucureşti!“ Norocul meu a fost că aveam fraţii în Bucureşti, plus o mătuşă şi am plecat în Capitală fără părinţi”, își amintește Adela Popescu, potrivit sursei mai sus menționate.

În anul 1994, Adela cânta în celebra emisiune pentru copii, Ba da, Ba nu, al cărui prezentator era Mihai Constantinescu, de la TVR1.  Avea 13 ani.

Ce făcea Adela la începutul carierei artistice

Tot în perioada copilăriei, ea a participat la diverse festivaluri, unde a câștigat o mulțime de premii. Puțini sunt cei care își mai amintesc faptul că, în perioada ei de debut, Adela Popescu a cântat împreună cu Elena Gheorghe. Se întâmpla în anul 2000, când cele două formau trupa Viva.

A urmat apoi o colaborare a Adelei cu trupa 3rei Sud Est la piesa Clipe.

Adela Popescu și Elena Gheorghe
Adela Popescu și Elena Gheorghe

Primul serial în care a apărut a fost În familie, regizat de Iura Luncașu. Succesul uriaș, care a propulsat-o în atenția publicului, i l-a adus însă Numai Iubirea, prima telenovelă românească care s-a difuzat la Acasă TV.

„Primul şoc pe care l-am avut a fost cand Ruxandra Ion ne-a zis: „În weekend mergem la mall să daţi nişte autografe.“ M-am gândit că stăm la o măsuţă şi dăm nişte autografe. Când am coborât pe scenă şi am văzut că era să se dărâme mall-ul, pur şi simplu nu-mi venea să cred ce se întâmplă, pentru că eu nu am luat asta treptat.

Dacă nu stăteam deloc pe stradă şi filmam non-stop, eu nu vedeam că oamenii ne recunosc, nu ştiam ce se întâmplă afară. Eu doar auzeam că sunt nişte super ratinguri, dar nu înţelegeam concret care este impactul”, a povestit Adela, potrivit Adevărul.

În ce filme a jucat

În perioada Numai Iubirea, artista a lansat primul album solo. Tot atunci l-a cunoscut și pe Dan Bordeianu pe platourile de filmare, bărbatul alături de care a fost într-o relație vreme de 4 ani.

Adela Popescu si Dan Bordeianu, în Numai Iubirea
Adela Popescu si Dan Bordeianu, în Numai Iubirea

Cât timp am avut o relaţie, noi am filmat non-stop. În weekend-urile în care am fi putut să fim la munte, noi eram plecaţi cu caravana. Deci efectiv eu nu ştiu cum a fost relaţia mea cu Dan. Nici nu a fost o relaţie normală. Filmam non-stop, eram două personaje, la un moment dat nu mai ştiam dacă sunt eu îndrăgostită sau e Alina (n.r. – personajul)„, mărturisea ea.

Au urmat apoi alte proiecte de succes pentru îndrăgita vedetă. Lacrimi de iubire, Iubire ca în filme, Aniela, Pariu cu viața, O nouă viață, ea a avut rol de protagonistă. A mai jucat în Războiul sexelor, Iubire și Onoare. Ea a cunoscut succesul și ca moderator tv, la PRO TV, unde alături de Cove prezintă Vorbește Lumea.

Ce relații a avut Adela Popescu, înainte să-l cunoscă pe Radu Vâlcan

După ce s-a despărțit de Dan Bordeianu, Adela Popescu a avut o relație de trei ani și jumătate cu Marius Kalmar, bun prieten al fotbalistului Cristi Chivu. Când toată lumea se aștepta ca cei doi să-și oficializeze relația, lucrurile au luat o altă întorsătură, iar Adela a preferat să pună punct legăturii dintre cei doi.

Adela, Radu, Andrei și Alexandru, adică familia Vâlcan
Adela, Radu, Andrei și Alexandru, adică familia Vâlcan

Pe Radu Vâlvan l-a cunoscut, în 2010, când filma pentru Iubire și onoare. Cinci ani mai târziu, au devenit soț și soție. Adela și Radu au împreună doi băieți, Alexandru și Andrei. Soții Vâlcan au o relație foarte frumoasă și nu se sfiesc să-și declare sentimentele în public.

„Iubire, ce să mai zic… În afară de faptul că fară tine n-aș fi eu, te iubesc și te și ador! La mulți ani, dragostea mea!”, așa sună mesajul pe care Radu i l-a transmis Adelei, pe instagram, de ziua ei, când a împlinit 34 de ani.

5 lucruri nebănuite despre Adela Popescu

  • În copilărie, obișnuia să cânte la nunțile din sat. După ce lăutarii își încheiau programul artistic sau când aveau pauză, ea lua microfonul și cânta melodii unor artiști precum Loredana Groza, Queen, Partizan.
  • Mihai Constantinescu a fost cel care a descoperit-o și a încercat să-i ghideze pașii pe plan artistic.
  • Avea 13 ani, când a cântat în pentru prima dată într-o emisiune tv.
  • A cântat cu Elena Gheorghe în trupa Viva.
  • Colaborăre pe plan muzical a avut și cu Dj Project. Fără tine, Privirea ta, Bun rămas sunt piesele lansate împreună care au ajuns hit-uri.