Home » Life & Style » Știri mondene » 6 povești de dragoste care au luat naștere pe platourile de filmare. Ce s-a întâmplat cu relația acestor vedete

6 povești de dragoste care au luat naștere pe platourile de filmare. Ce s-a întâmplat cu relația acestor vedete

Manolică Anca / 09.08.2021, 14:16

Poveştile de dragoste au farmecul lor, mai ales dacă au pornit într-un moment total neaşteptat. Multe dintre cuplurile cunoscute și îndrăgite cupluri de la noi din țară s-au format în timpul filmărilor, demonstrând că jobul şi dragostea pot face casă bună. Iată câteva povești de dragoste frumoase, mistuitoare, unele chiar foarte controversate, care au luat naștere pe platourile de filmare.

1. Povești de dragoste care au luat naștere pe platourile de filmare. Irina și Răzvan Fodor

Irina și Răvan Fodor, alături de fiica lor
Irina și Răvan Fodor, alături de fiica lor

Cei doi soți s-au cunoscut în anul 2007, chiar pe platourile de filmare de la Buftea, când ea făcea figurație specială, iar el avea rol într-un serial. Deși nu a fost dragoste la prima vedere, nu a trecut foarte mult până Irina s-a îndrăgostit iremediabil de el. După trei ani de relație, cei doi s-au cununat și au devenit părinții unei fetițe superbe, pe nume Diana.

2. Adela Popescu şi Radu Vâlcan

Adela Popescu şi Radu Vâlcan
Adela Popescu şi Radu Vâlcan

Povestea celor doi amorezi a început în cadrul emisiunii „Dansez pentru tine“. Deşi erau în competiție, între ei s-a născut o frumoasă prietenie, care s-a transformat mai apoi într-o relaţie de iubire. Recent, frumoasa actriță a adus pe lume pe cel de-al treilea băiețel al cuplului și se declară o femeie și o mamă împlinită. Înainte de acest episod, Adela a mai avut o relaţie cu un coleg de platou, Dan Bordeianu, alături de care a și jucat în prima telenovelă românească, „Numai iubirea”.

3. Povești de dragoste care au luat naștere pe platourile de filmare. Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman

Povești de dragoste care au luat naștere pe platourile de filmare. Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman
Povești de dragoste care au luat naștere pe platourile de filmare. Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman

Actorii s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru serialul „Pariu cu viața”, difuzat la PRO TV. Erau foarte tineri la vremea aceea, iar în cei aproape nouă ani de relație se poate spune că au crescut împreună. Iubirea dintre cei doi a fost una frumoasă și discretă și au știut dintotdeauna că vor să se căsătorească. Din păcate, anul acesta, în luna februarie, cu doar o lună înainte de a face nouă ani de relație, actorii au decis să pună punct, motivând că și-au dat seama că nu mai sunt pe aceeași lungime de undă.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au vorbit mereu deschis despre nuntă, chiar și de primul lor copil, însă din păcate, lucrurile au luat o altă turnură și aceste planuri nu au mai putut fi duse la bun sfârșit.

4. Andreea Mantea și Cristi Mitrea

Cei doi au format, vreme de câteva luni, cel mai mediatizat cuplu din showbiz-ul românesc. Ei s-au cunoscut la emisiunea „Burlăcița” de la Antena 1, unde bărbatul a luptat pentru cucerirea inimii frumoasei prezentatoare TV. După terminarea emisiunii, luptătorul de MMA și Andreea Mantea au trăit o frumoasă poveste de iubire, însă finalul acesteia a surprins total.

Andreea Mantea și Cristi Mitrea
Andreea Mantea și Cristi Mitrea

Se pare că foștii iubiți nu au rămas deloc în relații tocmai bune, iar Cristi Mitrea spunea inclusiv că regretă participarea la show-ul Burlăcița. Din scurta poveste de iubire dintre cei doi a venit pe lume fiul lor, David, însă Cristi Mitrea s-a îndoit, la un moment dat, de faptul că este tatăl lui. Și, nu de puține ori, acesta a spus că nu a fost un copil dorit. Deși au încercat să mai păstreze legătura, de dragul copilului, ultimele declarații făcute de Andreea sunt chiar șocante.

„Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec”, a declarat recent Andreea Mantea.

5. Brigitte Sfăt și Florin Pastramă

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă
Brigitte Sfăt și Florin Pastramă

S-au văzut, nu s-au plăcut din prima zi în „Ferma-Un nou început” de la PRO TV, însă după câteva săptămâni împreună a început o poveste de dragoste care a șocat toată România. Memorabilă a fost prima noapte în care cei doi au dormit împreună, îmbrățișându-se și sărutându-se pătimaș. Cei doi s-a căsătorit în anul 2019 și, în prezent, par foarte fericiți, chiar și cu trecutul tumultos al lui Brigitte în spate.

6. Povești de dragoste care au luat naștere pe platourile de filmare. Viviana Sposub și George Burcea

Viviana Sposub și George Burcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și pare că și-au găsit liniștea unul în brațele celuilalt. Cei doi s-au îndrăgostit în cadrul emisiunii „Ferma – Orășeni vs. Săteni”, de la Pro TV, iar de atunci, sunt de nedespărțit.

Povești de dragoste care au luat naștere pe platourile de filmare. Viviana Sposub și George Burcea
Viviana Sposub și George Burcea

După ce s-au încheiat filmările, frumoasa tânără a spus că ea și George Burcea au mai ieșit la câteva întâlniri și au încercat să își acorde timp și răbdare unul altuia. Despre prima noapte de dragoste spune că nu a avut loc imediat ce s-au întors de la emisiune. Iar faptul că au luat-o pas cu pas pare că le-a adus numai lucruri bune, pentru că cei doi par mai fericiți ca niciodată, iar relația lor este din ce în ce mai serioasă.