Home » Life & Style » Știri mondene » Cine este, de fapt, Brigitte Pastramă. Cum arăta înainte să devină celebră

Cine este, de fapt, Brigitte Pastramă. Cum arăta înainte să devină celebră

Manolică Anca / 22.07.2021, 12:31

Brigitte Pastramă este una dintre cele mai controversate vedete din showbizul românesc. Ea a devenit foarte de cunoscută publicului după căsătoria cu fostul mare tenismen, Ilie Năstase. Însă, înainte de a-l cunoaște pe acesta, ea a mai avut două căsnicii, din care au rezultat și doi copii. Hai să vedem, însă, cum arăta înainte de a deveni celebră.

Cine este Brigitte Pastramă

Brigitte Pastramă este una dintre cele mai controversate vedete din showbizul românesc, care și-a căpătat notorietatea în România în urmă cu foarte mulți ani. Originară din Arad, vedeta în vârstă de 44 de ani nu se poate lăuda cu o viață tocmai roz. În spatele aspectului perfect și al caracterului puternic se ascunde o poveste de viață dramatică, pe care foarte puțini o cunosc în detaliu.

Aceasta a început a început să muncească încă de pe vremea când era minoră. Într-un interviu, bruneta a dezvăluit că lucrează de la vârsta de 16 ani, când obișnuia să facă curățenie în case și să oferte meditații la română, matematică și germană. Nu îi este deloc rușine cu aceste lucruri, ba mai mult, se declară o femeie independentă, căreia îi place să muncească.

„Eu am muncit și muncesc. Umblu foarte mult să aduc marfă la magazin. Stau și până la 4 dimineața și muncesc. Mie îmi e frică doar de Dumnezeu. Eu muncesc de la 16 ani. Am făcut meditații și am făcut și curățenie în case. Dădeam meditații la 2 copii la matematică, română și germană. Mie nu-mi este rușine cu absolut nimic. Sunt o femeie independentă căreia îi place să muncească”, a declarat Brigitte Năstase, pentru VIVA!.

Prima căsătorie s-a încheiat pe cât de brusc, pe atât de trist

Brigitte a fost una cele mai cunoscute manechine din lumea modei, primind titlurile de „Top Model România” și „Top Model of the World”. De asemenea, ea este cunoscută pentru căsătoriile cu fostul mare tenismen, Ilie Năstase, și actualul soț, Florin Pastramă. Însă, înainte de aceștia ea a mai fost căsătorită de două ori. Două căsătorii care i-au adus multă suferință.

În anul 2000, pe când avea 23 de ani, aceasta s-a căsătorit cu omul de afaceri Octavian Sfăt, însă povestea de iubire dintre cei doi avea să se încheie pe cât de brusc, pe atât de trist. În 2002, acesta s-a stins din viață, în urma unui atac de cord. Bruneta a rămas singură cu un copil mic, de nici trei ani, Robert, cu multe afaceri de gestionat, dar și cu multe datorii.

Robert, fiul lui Brigitte
Robert, fiul lui Brigitte

De ce a ajuns la închisoare Brigitte Pastramă

Nu mai puțin de două cluburi, un hotel, un restaurant, dar și două case i-au rămas lui Brigitte drept moștenire, fiind nevoită să le administreze după dorința răposatului soț. Rămasă o mamă singură, bruneta a reușit să devină o prosperă femeie de afaceri. Însă, probleme nu au întârziat să apară. La numai un an de la decesul soțului său, Brigitte Pastramă avea să primească o a doua lovitură mare din partea vieții.

A fost arestată și închisă timp de trei ani, fiind acuzată de complicitate într-un dosar penal de tâlhărie și lipsire de libertate a unui manager de club. A fost puternică și a rezistat în pușcărie, devenind profesoară de aerobic pentru colegele ei de penitenciar. În 2006, aceasta a fost eliberată condiționat.

Imediat după ce a ieșit din închisoare, bruneta l-a cunoscut pe Ovidiu Torj. S-a căsătorit și cu acesta, însă ea a recunoscut că bărbatul era violent și viața alături de acesta a fost un calvar. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Sara, care, însă cei au divorțat în 2010. După numai trei ani, aceasta ajungea din nou în fața ofițerului stării civile, alături de Ilie Năstase. Acela a fost și momentul în care femeia a început să apară din ce în ce mai mult în lumina reflectoarelor, dar și în atenția presei.

Sara, fiica lui Brigitte Pastramă
Sara, fiica lui Brigitte Pastramă

Cum a început relația cu actualul soț, Florin Pastramă

Însă, nici mariajul cu fostul tenismen nu avea să dureze prea mult. Acesta s-a încheiat în anul 2018, cu mult scandal, după ce a ieșit la iveală o presupusă aventură cu amanta Cici, pentru care actuala Brigitte a apărut la televizor plângând și suferind.

În vara aceluiași an, bruneta a fost diagnosticată cu două tumori la plămâni. A reușit să se supună unei intervenții chirurgicale compleze în Viena, scăpând, din fericire de ele. Ulterior, vedeta a fost la un pas de a se căsători cu un alt om de afaceri, Cornel Oană, însă, participarea la show-ul de televiziune „Ferma Vedetelor” de la PRO TV i-a schimbat complet viața. Aici l-a cunoscut pe actualul ei soț, Florin Pastramă, cu care s-a căsătorit în anul 2019. Cei doi par foarte fericiți, chiar și cu trecutul tumultos al vedetei în spate.

Cum arăta Brigitte Pastramă înainte să devină celebră

Brigitte Năstase a recunoscut de multe ori că este adepta operațiilor estetice, de-a lungul timpului demonstrând că bisturiul este un bun prieten de-ai ei. Aceasta s-a suspus la numeroase intervenții chirurgicale, peste 20 la număr, la nivelul întregului corp. Superba brunetă și-a mărit sânii, și-a injectat posteriorul cu grăsime proprie, și-a mărit buzele, și-a retușat sprâncelene și nu numai.

La cei 44 de ani ai săi, Brigitte vrea să demonstreze tuturor că vârsta este doar un număr și că nu spune mai nimic despre o persoană. Pentru acest lucru, spune ea, va apela oricând la metode și trucuri care o vor face să arate veșnit bine. Cu toate că mulți sunt de părerea că a cam exagerat cu operațiile estetice, bruneta spune că se simte foarte de bine în pielea ei și nu ține cont de părerile cârcotașilor.

Brigitte Pastramă: 19 ani vs. 40 de ani
Brigitte Pastramă: 19 ani vs. 40 de ani

Brigitte Pastramă și-a surprins fanii din mediul online cu o fotografie din tinerețea sa, atunci când încă nu se împrietenise cu bisturiul. Aceasta a făcut un colaj din două poze unde, în partea stângă avea 19 ani, iar în partea dreaptă vârsta de 40 de ani.

„19 vs 40! WHICH?”, a scris Brigitte în descrierea fotografiei. Desigur, comentariile internauților nu au întârziat să apară. Nu puțini au fost cei care i-au spus că arăta mult mai bine atunci când era mai naturală, mai ales că, de-a lungul timpului, buzele sale au avut mult de „suferit”.