Home » Life & Style » Știri mondene » De câte ori a fost căsătorit Ilie Năstase și de ce actuala soție a chemat de urgență Poliția

De câte ori a fost căsătorit Ilie Năstase și de ce actuala soție a chemat de urgență Poliția

Manolică Anca / 14.01.2021, 15:02

Ilie Năstase este un personaj activ atât în lumea sportului, cât și în showbizul autohton. Fostul lider mondial în tenis a avut o viață extrem de tumultuoasă pe plan amoros, fiind implicat în numeroase scandaluri cu femeile din viața lui. Iată de câte ori a fost căsătorit Ilie Năstase până acum și de ce actuala soție a chemat de urgență Poliția acasă.

De câte ori a fost căsătorit Ilie Năstase.

Ilie Năstase este un reper important în istoria tenisului masculin din România, câștigând nu mai puțin de 83 de titluri ATP, dintre care două de Grand Slam la US Open (1972) și la Roland Garros (1973) și de de patru ori Turneul Campionilor. Dacă pe plan sportiv a fost un om de succes, nu toți spun același lucru și despre viața sa amoroasă. Pentru cei care încă se mai întreabă de câte ori a fost căsătorit Ilie Năstase, ei bine, până la vârsta de 73 de ani, acesta a avut nu mai puțin de cinci soții.

Prima soție a fost belgianca Dominique Grazia, cu care s-a căsătorit civil la Bruxelles, pe 7 decembrie 1972, în anul în care a cucerit titlul la US Open. Aceasta i-a dăruit și un copil, pe Nathalie, în 12 martie 1975. Divorțul s-a pronunțat în anul 1980. Următoarea femeie din viața lui a fost actrița americană Alexandra King, cu care s-a căsătorit la New York în septembrie 1984. Trei ani mai târziu, l-au adoptat pe Nicholas, abia născut, iar în 1990 au adoptat-o și pe micuța Charlotte. Cei doi au divorțat în 2003, deși relația se încheiase cu mult timp înainte, pentru că, în anul 1998 el a început o nouă relație cu Amalia Todosescu.

Ilie Năstase și Alexandra King
Ilie Năstase și Alexandra King

De câte ori a fost căsătorit Ilie Năstase. Ani la rând a ocupat primele pagini ale ziarelor de scandal

Cu 29 de ani mai mică decât el, Amalia Todosescu i-a dăruit și ea un copil, în 2003, pe Alessia. Un an mai târziu a urmat căsătoria, iar în 2007 a venit pe lume cea de-a doua fetiță a cuplului, Emma. Nici acest mariaj nu a durat mai mult pentru că, după cinci ani și jumătate aceștia au decis să pună punct. Cea de-a patra soție este Brigitte Sfăt. Cei doi au avut un mariaj marcat de multe scandaluri în presa mondenă, ținând tot timpul primele pagini ale tabloidelor. Nici această căsătorie nu a durat prea mult, pentru că după doar cinci ani, în septembrie 2018 aceștia au decis să divorțeze.

Ilie Năstase și Brigitte Sfăt

După nici un an mai târziu, fostul tenismen iubea din nou. O nouă relație cu năbădăi se arăta la orizont. Femeia despre care este vorba este Ioana Simion, cea care i-a devenit soție pe 25 aprilie 2019. Însă, nici acest mariaj nu a fost lipsit de scandaluri. Cei doi însurăței au ajuns chiar în pragul divorțului anul trecut, după ce au apărut mai multe acuzații aduse de ambele părți. Ioana Năstase a decis că dorește să încheie căsnicia, invocând, printre altele, motivul violenței verbale a partenerului ei. „As minți să spun că există iubire și respect”, spunea ea atunci. Numai că sâmbătă, 6 iunie 2020, toată lumea a fost luată prin surprindere de o decizie totală neașteptată. Cei doi s-au cununat religios la Techirghiol, în compania a câtorva prieteni apropiați.

„Am renunțat la divorț, dar i-am pus anumite condiții lui Ilie. Înainte să fac acest pas a existat o condiție pe care i-am pus-o pentru a face cununia religioasă”, a declarat Ioana Năstase la acea vreme, pentru Click.

Scandalurile continuă în viața lui Ilie Năstase. Actuala soție a chemat de urgență Poliția

Relația dintre cei doi soți părea că merge pe un făgaș normal, în ultima perioadă, însă începutul de an a venit cu un nou scandal în familia lor. Vineri, 8 ianuarie, presa de cancan era luată prin surprindere de un prim scandal în showbiz-ul românesc. Ioana și Ilie Năstase ajunseseră la o nouă separare, temporară ce-i drept, după o criză de gelozie a fostului tenismenului. S-a ajuns până la un apel de urgență la 112.

Ilie Năstase și Ioana Simion
Ilie Năstase și Ioana Simion

Scandalul dintre cei doi ar fi început imediat după revenirea Ioanei la București, fiind plecată la munte cu câteva prietene. Cei doi soți s-au așezat liniștiți la masă, și în doar o clipă, totul s-a transformat într-un adevărat coșmar. Ilie Năstase ar fi avut o criză de gelozie, motivul fiind un presupus bărbat, după care i-ar fi aplicat o corecție Ioanei. Aceasta a sunat la 112 reclamând violența, după care a părăsit domiciliul conjugal, plecând la Constanța.

Eu sunt la Constanța, am plecat imediat după scandal, am plecat cu ce aveam pe mine și nu m-am mai uitat înapoi. Vă puteți da seama cât de tare m-am speriat. Ilie nu mi-a dat niciun semn de viață, niciun sms, nimic. Nu, nu și-a cerut scuze. Desigur că nici eu nu l-am căutat, nu văd de ce aș face asta, nici prin cap nu-mi trece.

Nu m-am decis încă dacă voi divorța sau nu, aștept să mă liniștesc, ca să nu iau o decizie sub imperiul emoțiilor puternice. Sunt foarte tristă și afectată de cele întâmplate”, a declarat aceasta, în exclusivitate, pentru playsport.ro.

Ilie Năstase și Ioana Simion
Ilie Năstase și Ioana Simion

Ce anunț a făcut Ioana, după ce a ieșit în oraș cu fostul tenismen

După acest scandal imens, Ilie Năstase a încercat să-și spele păcatele și a invitat-o pe soție la masă în oraș. Însă aceasta pare că nu dă uitării atât de ușor episodul agresiv prin care a trecut. Ioana a declarat că o masă nu semnifică nimic și a negat faptul că s-ar fi împăcat cu soțul său. Spune că nu poate să bată din palme și să uite prea ușor toate momentele grele prin care a trecut. Consideră că nu i-a dat niciun motiv soțului său pentru a recurge la agresiune. De asemenea, bruneta vrea să ia decizia cea mai bună pentru ea și pentru asta are nevoie de timp pentru a se liniști și pentru a cântări cât mai bine situția.

“Faptul că ieșim la masă și vorbim, asta nu înseamnă că ne-am împăcat. Sunt o femeie foarte calculată, îmi trebuie timp să mă hotărăsc. Vreau să iau o decizie corectă și în favoarea tuturor”, a declarat Ioana Năstase, conform Click.