Home » Știri » Anca Țurcașiu, transformare uimitoare după divorț. Ce vrea să facă după ce a pus capăt unui mariaj de 22 de ani

Anca Țurcașiu, transformare uimitoare după divorț. Ce vrea să facă după ce a pus capăt unui mariaj de 22 de ani

Violeta Badea / 13.01.2021, 12:05
Anca Țurcașiu, transformare uimitoare după divorț. Ce vrea să facă după ce a pus capăt unui mariaj de 22 de ani

Anca Țurcașiu, transformare uimitoare după divorț. Ce a decis să facă artista după ce a pus capăt unui mariaj de 22 de ani. În vara anului trecut, Anca Ţurcaşiu anunţa, prin intermediul reţelelor sale de socializare, faptul că divorțează de medicul stomatolog Cristian Georgescu. Căsnicia acestora a durat 22 de ani. Aceasta s-a mutat într-un apartament spaţios şi a luat viaţa de la capăt. Iată cum i s-a schimbat viaţa artistei după divorţ.

Anca Turcasiu s-a bucurat de o vacanta in Republica Dominicana
Anca Turcasiu s-a bucurat de o vacanta in Republica Dominicana

Anca Țurcașiu, transformare uimitoare după divorț

Anca Ţurcaşiu, în vârstă de 50 de ani, a şocat lumea showbizului anul trecut. Anunţul despărţirii de medicul stomatolog Cristian Georgescu, în vârstă de 22 de ani, a luat prin surprindere pe toată lumea, deoarece părea un cuplu solid după cei 22 de ani de căsnicie.

Artista a început să facă multă mişcare, are mai mult timp pentru propria persoană, se declară o femeie liniştită. Pentru a uita de momentele grele prin care a trecut, la început de an a plecat într-o vacanţă superbă şi s-a relaxat în Republica Dominicană. Era exact ce îi trebuia artistei, astfel şi-a încărcat bateriile după divorţul dificil prin care a trecut.

„După 35 de ani, am crezut că o să-mi petrec Revelionul singură, uitându-mă la tv. Am găsit primul site de călătorii, m-am uitat la preţ, am vorbit cu o prietenă şi a doua zi aveam biletele de avion, testele Covid au venit cu câteva ore înainte de plecare. A fost o încărcare de baterii după o perioadă grea. Am purtat desuuri roşii de Revelion şi am fost la un spectacol la resortul unde stăteam. Mi-am zis că 2021 va fi cel mai bun an din viaţa mea”, a spus Anca Ţurcaşiu în emisiunea lui Teo Trandafir, difuzată la Kanal D.

Anca Turcasiu alaturi de fostul ei sot
Anca Turcasiu alaturi de fostul ei sot

Anca Ţurcaşiu arată superb la 50 de ani

Anca Țurcașiu, transformare uimitoare după divorţ. Anca Țurcașiu se află într-o formă fizică de invidiat şi arată ca un fotomodel. Nu îşi arată absolut deloc vârsta, ci poate fi comparată lejer cu o tânără de 20 de ani. Vedeta a împlinit anul trecut 50 de ani, însă vârsta este doar o cifră. Anca Ţurcaşiu a dezvăluit de câteva ori secretul şi a spus că îi place foarte mult să facă sport şi are grijă la alimentaţie.

Consumă foarte multe alimente sănătoase precum: fructe, legume, carne de peşte, lapte degresat, ouă, margarină. Toate acestea în proporţiile nutritive pe care le recomandă specialiştii în nutriţie: proteine (15%), grăsimi (30%) şi glucide (55%). De asemenea, are grijă să înlocuiască grăsimile rele cu cele vegetale.

Vedeta a recunoscut că a avut câteva lecţii de învâţat de la anul trecut şi a povestit ce s-a întâmplat imediat după divorţ. Invitată la Teo Show, iubita cântăreaţă a declarat încrezătoare că a lăsat trecutul în urmă şi se gândeşte doar la propria persoană. A slăbit opt kilograme şi are acum un corp de zeiţă.

„Am învățat multe lecții în anul care a trecut și nu vreau să mă mai agăț de trecut nici să-mi mai fac planuri pentru viitor. Trebuie să treacă niște timp ca să te vindeci. Eu am slăbit opt kilograme după divorț. Am citit cărți motivaționale și vreau să-mi redecorez și casa”, a spus Anca Țurcașiu, la Kanal D.