Home » Life & Style » Știri mondene » Vedete din România care au divorțat cu scandal. Pepe și Oana, declarații tăioase după mai bine de 10 de ani de la despărțire

Vedete din România care au divorțat cu scandal. Pepe și Oana, declarații tăioase după mai bine de 10 de ani de la despărțire

Redactia Știri / 04.06.2021, 17:33

Se spune că de la dragoste la război nu e decât un singur pas, iar acest lucru pare să se confirme în cazul vedetelor a căror relație s-a încheiat cu un scandal imens. Ani de zile au pozat în cuplul perfect, dar în momentul în care s-au despărțit și-au aruncat vorbe grele. Fanii nu și-ar fi închipuit că vedetele lor preferate vor trece prin momente atât de delicate la final de poveste. Violență, infidelitate, acestea sunt câteva dintre motivele principalele pentru care cupluri celebre din showbizul autohton au ales să își încheie relația.

Vedete din România, de la iubire la război

Vedete din România, apreciate și îndrăgite de public, au luat pe toată lumea prin surprindere în momentul în care și-au anunțat despărțirea de partener. În cele mai multe cazuri, celebritățile au ales să se folosească de pagina lor de Facebook pentru a comunica schimbarea intervenită în viața lor.

Surprinzător a fost faptul că deși relația lor părea să dețină toată ingredientele unei legături bine sudate, realitatea s-a dovedit a fi cu totul alta. Cel puțin asta reiese din acuzațiile care au avut loc în momentul despărțirii, declarații care au scos la iveală scene de violență, infidelitate.

Pepe, Andreea Bălan, Alin Oprea, Bianca Drăgușanu, Claudia Pătrășcanu sunt câteva dintre vedetele care s-au despărțit cu scandal de perechea lor, șocând opinia publică.

Vedete care s-au despărțit cu scandal. Oana Zăvoranu și Pepe
Oana Zăvoranu și Pepe

Pepe și Oana Zăvoranu, de la dragoste la ură e doar un pas

Pepe, pe numele său complet Nicolae-Ionuț Pascal, și Oana Zăvoranu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, care nu a avut însă parte de un final pe măsură. Cu toate că, la fiecare apariție în public, păreau că sunt bine mersi împreună, în cele din urmă lucrurile au luat o întorsătură radicală.

După 5 ani de căsnicie, ei au ajuns la divorț și la vorbe grele. În ciuda timpului care s-a scurs de la despărțire, Oana Zăvoranu continuă să-și atace fostul soț ori de câte ori prinde ocazia.

Astfel, după mai bine de 10 ani de când au renunțat la mariajul lor, vedeta a ținut să clarifice motivul pentru care relația ei cu celebrul cântăreț a ajuns la final. Oana susține că nu-l mai iubea pe Pepe, acesta fiind și motivul pentru care l-a înșelat.

Oana s-a despărțit de Pepe, nu Pepe de Oana. Eu am divorțat cu o lună înainte, dar el nu a știut. Eu am divorțat pentru că nu am mai vrut ca să mă ierte el pe mine. Noi convenisem cu avocații să nu spunem toată tărășenia cu Tudy, să ne despărțim civilizat, dar el s-a dus pe la emisiuni tv și a spus tot.

Eu nu-l mai iubeam pe Pepe. Așa cum m-am îndrăgostit de el, într-o zi nu am mai simțit nimic. Erau două luni de când eu tot veneam la 5-6 dimineața acasă, dormeam pe canapea. Epuizasem toate coafezele, toate prietenele. Știu, a fost mare tragedie că l-am înșelat, a fost mărturisirea făcută de Oana, în podcastul lui Cătălin Măruță.

La vremea respectivă, vestea că Oana și-a înșelat soțul cu Tudy au șocat opinia publică.

Motivul real al despărțirii

După asemenea vorbe, și Pepe a simțit nevoia să dea replica cumva și să vorbească despre sfârșitul căsniciei lui cu Oana Zăvoranu. Conform spuselor acestuia, dragoste nu mai era nici din partea lui. Cel puțin în ultimul an de mariaj.

Invitat în podcastul lui Damian Drăghici, cântărețul a catalogat relația ca fiind cea mai mare greșeală din viața lui.

Nu mai era ok în ultimul an cu Oana. Era numai într-un proces, într-o ceartă cu toată lumea, într-o angoasă, numai așa. Când s-a dus și cu băiatul pe partea cealaltă, am găsit motivul, gata, la revedere. A fost picătura care a umplut paharul.

A fost exact ceea ce aveam nevoie ca să scap, pentru că uneori aveam senzația că nu o să scap și mă certam cu toată lumea. Cumva, aveam o distanță față de toată lumea, pentru că ea ataca pe toată lumea, a spus Pepe.

Astfel, războiul dintre cei doi continuă după mai bine de 10 ani de la divorț. Declarațiile tăioase făcute au reînviat scandalul care a izbucnit între ei în momentul în care au ales să meargă pe drumuri separate.

Pepe și Raluca, divorț după 8 ani de căsnicie

Pepe și Raluca Pastramă au ales să divorțeze după opt ani de căsnicie, timp în care au devenit părinții a două fetițe. Anunțul a fost făcut de artist prin intermediul paginii sale de Facebook, anunț prin care a ținut să precizeze faptul că decizia nu i-a aparținut, Raluca fiind cea care a vrut despărțirea. Artistul a ajuns astfel la cel de-al doilea divorț.

Pepe și Raluca, alături de nașii lor - Andra lși Cătălin Măruță
Pepe și Raluca, alături de nașii lor – Andra lși Cătălin Măruță

În momentul în care artistul a făcut publică informația, a menționat că vor păstra o relația bună de dragul fiicelor sale și că vor divorța la notar. Lucrurile s-au schimbat ulterior.

Câteva săptămâni mai târziu de la acest anunț, au apărut zvonuri de violență și informații cărora Pepe și-ar fi agresat în public fosta parteneră de viață. Informații care nu au fost însă probate.

„Nu s-a întâmplat niciun act de violență. S-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul ce urmează. Și nu au putut. Dacă ar fi existat vreo violență, ar fi fost dovedită astăzi. Eu de asta am tăcut. Că am vrut să o vedeți cât e de frumoasă la față, că nu are nimic.

Neavând nimic, și-a restras plângerea. Nu s-a întâmplat niciun act de violență, nimic, s-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul care urmează, dar nu au putut fi construite”, le-a mărturisit Pepe reporterilor, după ce a ieșit din sala de judecată.

Cu cine l-ar fi înșelat Raluca pe Pepe

Acuzațiile de violență nu au putut  fi susținute prin probe, însă zvonurile privind infidelitatea Ralucăi încep să prindă contur. Pepe a povestit că un jurnalist l-a sunat și i-a spus că Raluca a fost văzută, la un complex din Poiana Brașov, în compania unui alt bărbat, fiind întrebat dacă acesta este adevăratul motiv al divorțului.

Pepe și Raluca, alături de fetițele lor
Pepe și Raluca, alături de fetițele lor

Artistul a intrat la bănuieli și a început să verifici cele aflate. Această informație a ajuns și la Oana Roman.

Au venit oameni la mine și mi-au spus: Raluca a fost cu unii la munte…Eu nu am putut să probez chestia asta și atunci nu m-am băgat. I-am spus că am auzit chestia asta. El mai auzind probabil și din altă parte, a început să își facă propria lui anchetă., Oana Roman, Xtra Night Show.

Dacă Raluca nu a făcut până acum declarații pe seama acestui subiect, Pepe nu a evitat să depună în instanță o declarație care face referire la acest episod.

Ulterior acestor situații, am verificat pe rețelele de socializare și am constatat că informațiile au ceva corespondent în spusele jurnalistului, observând că soția mea urmărește frecvent pagina de instagram a domnului … și invers, aceștia apreciindu-se reciproc și dovedind că sunt apropiați, se arată în documentul lăsat de Pepe în procesul de divorț.

Despre bărbatul pentru care Raluca ar fi făcut o pasiune, spynews.ro dezvăluie că este vorba despre un cetățean de orgine arabă, din Qatar, care locuiește în România.

Andreea Bălan și George Burcea, nuntă ca-n povești, despărțire cu scandal

Nici relația dintre Andreea Bălan și George Burcea nu s-a încheiat prea frumos. Cei doi au avut parte de o nuntă ca-n povești, iar la 5 luni de la fericitul eveniment s-au despărțit cu scandal. Speculațiile cu privire la divorțul lor au apărut încă de la începutul anului 2020, artista confirmând despărțirea abia la sfârșitul lunii februarie.

Acuzații au fost de ambele părți, făcute în mod direct sau indirect. În primă fază, Andreea a mărturisit că spera ca relația ei cu George să dureze la nesfârșit. Dar se pare că soarta a avut un alt plan pentru ei.

Andreea Bălan și George Burcea au avut o nuntă ca-n povești
Andreea Bălan și George Burcea au avut o nuntă ca-n povești

Andreea a spus la acel moment că George s-a schimbat față de ea în ultima perioadă a relației.

E o situație care nu a ținut de mine. Nu am avut ce să fac. Într-o relație greșesc amândoi, iar când se ajunge la o despărțire amândoi au greșit. În situația de față, eu eram OK, eram fericită. Eu nu aveam ce să-i reproșez. Am început să-i reproșez în decembrie, pentru că el atunci și-a schimbat comportamentul., a mărturisit Andreea Bălan, la Xtra Night Show de la Antena 1.

Ulterior, au apărut declarații și din partea lui George Burcea. Acesta a mărturisit că nu s-a simțit susținut niciodată de Andreea privind planurile lui profesionale.

Concurent al realityshow-ului Ferma, acesta a făcut mai multe dezvăluri în cadrul emisiunii de la PRO TV.

Acum păstrăm o relație bună pentru copii, îmi dă voie să-i vizitez, pot să rămân acolo peste noapte. Eu merg, stau cu mama soacră, ea pleacă de acasă, pleacă, probabil, la iubitul ei și eu rămân cu mama soacră și cu fetele. , spunea la un moment dat George Burcea.

După despărțire, ambii par să-și fi găsit liniștea și fericirea. Andreea Bălan trăiește o nouă poveste de iubire alături de Tiberiu Argint, iar George Burcea și Viviana Sposub s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale emisiunii de la PRO TV.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, despărțiri și împăcări pe bandă rulantă

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au încercat în nenumărate rânduri să dea o șansă relației lor de iubire. Firi vulcanice, cei doi și-au încheiat căsnicia la notar, în luna martie a anului 2020, eveniment marcat printr-un scandal uriaș.

Bianca a venit însoțită de doi bodyguarzi la notar, iar în cabinetul notarial s-au desfășurat scene șocante. Bianca i-ar fi aruncat telefonul lui Alex Bodi pe geam, iar acesta i-ar fi spart telefonul.

În ciuda acestui episod, cei doi au mai încercat să-și salveze relația, dar despărțirea a fost inevitabilă. Ultima dată, Bianca și Alex și-au anunțat separarea cu scurt timp înainte ca bărbatul să ajungă în spatele gratiilor.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Imediat după ce s-a despărțit de Bianca, Alex Bodi a adus-o pe Daria în țară, femeia cu care acesta ar fi avut o relația încă de pe vremea când era împreună cu fosta asistentă tv. Cei doi nu au apucat să se bucure prea mult de timpul petrecut împreună în România, că Bodi a fost săltat de mascați și dus la audieri într-un amplu dosar de trafic de persoane și proxenetism.

Magistrații de la Tribunalul Dolj au admis cererea procurorilor DIICOT, iar Alex Bodi a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

Pe lângă infidelitate, nu au lipsit nici episoadele de violență. Nu de puține ori în presă au apărut informații, dar și poze care arătau faptul că Bianca Drăgușanu a fost bătută crunt de Alex Bodi.

Alin Oprea și soția, despărțire cu scandal monstru

Un alt cuplu din showbizul autohton care s-a destrămat și a șocat opinia publică este cel format din Alin Oprea, fostul component al trupei Talisman, și Larisa. Cei doi au pus capăt unei căsnicii care dura de 25 de ani.

Părinți a doi copii, Alin și Larisa și-au încheiat relația de iubire cu un scandal monstru care a scos la iveală detalii de cancan. Deși inițial au apărut informații că în viața lui Alin a apărut o altă femeie și acesta ar fi motivul divorțului, artistul a mărturisit că de fapt soția lui a fost cea care l-a înșelat.

„Și dacă s-ar fi dus cu alți bărbați, ce? El era mereu plecat sau beat. Când era treaz o trata frumos pe Larisa, dar când bea o jignea, o umilea, o agresa verbal. Nu ne-ar mira să îi fi tras și vreo două, iar ea să nu ne fi spus. El de ce nu a luat atitudine când a aflat că ea îl înșală?”, ar fi declarat surse din apropierea Larisei Oprea, potrivit impact.ro.

Alin Oprea și fosta soție, Larisa
Alin Oprea și fosta soție, Larisa

În urma despărțirii, Alin Oprea a făcut declarații defăimătoare la adresa femeii cu care și-a petrecut ani buni din viață. Printre altele, Larisa a fost acuzată de infidelitate.

Soția mea își găsea consolarea în brațele altor bărbați. Am fost înzestrat cu o putere de sacrificiu ieșită din comun, reușind să suport un temperament coleric, un caracter dominator și agresiv, acceptând până și răutatea, minciuna și manipularea., Alin Oprea, pentru click.ro.

Alin Oprea și-a refăcut viața sentimentală alături de Medana, o tânără care nu are legătură cu showbizul și care lucrează în zona imobiliară.