Home » Life & Style » De ce nu și-au vorbit Cătălin Măruță și Oana Zăvoranu vreme de 10 ani. Prezentatorul PRO TV a făcut public motivul

De ce nu și-au vorbit Cătălin Măruță și Oana Zăvoranu vreme de 10 ani. Prezentatorul PRO TV a făcut public motivul

Violeta Badea / 02.06.2021, 13:05

De ce nu și-au vorbit Cătălin Măruță și Oana Zăvoranu vreme de 10 ani. Oana Zăvoranu și Cătălin Măruță s-au împăcat după ce nu și-au vorbit timp de 10 ani de zile. Diva a fost invitată în podcast-ul prezentatorului tv unde au dezvăluit motivul care a dus la conflict. Ce s-a întâmplat și cum au decis să reia legătura veți afla din materialul următor.

De ce nu și-au vorbit Cătălin Măruță și Oana Zăvoranu vreme de 10 ani

După ce nu și-au vorbit vreme de 10 ani de zile, Cătălin Măruță și Oana Zăvoranu au revenit la sentimente mai bune și s-au revăzut în podcastul prezentatorului PRO TV de pe Youtube. Cu această ocazie, cei doi au discutat deschis și au dezvăluit care a fost morivul neînțelegerilor. Se pare că vinovatul a fost chiar Pepe, fostul soț al divei.

Deși au avut o relație destul de apropiată, cei doi au ajuns să se certe. Totul a pornit în urma divorțului dintre Oana Zăvoranu și Pepe. Cătălin Măruță i-a reproșat divei că a decis să discute despre acest eveniment nefericit la Antena 1, deoarece i s-ar fi oferit o sumă mai mare de bani. Totuși, fosta actriță a negat vehement acest lucru și a subliniat că nu acesta este motivul principal pentru care a refuzat aparițiile în emisiunea lui.

„Mă ştiu cu Oana Zăvoranu de când eram nişte copii visători şi ambiţioşi, începători în televiziune. De atunci în vieţile noastre s-au întâmplat multe şi timp de 10 ani nu ne-am vorbit. Ne-am reîntâlnit însă la podcastul «Acasă la Măruţă», am îngropat securea războiului şi am vorbit sincer despre viaţa ei.

Putem spune, oarecum, că am îngropat securea războiului. Asta o să vedem la final de podcast, poate mai rămâne ceva. Au fost atâția ani în care nu ne-am vorbit. Oare câți? 7-8-9? Calculezi de când ai divorțat? Ce, de 11 ani nu am mai vorbit?”, a spus Cătălin Măruță pe canalul său de Youtube.

De ce s-au certat Oana Zavoranu si Catalin Maruta
Oana Zavoranu si Pepe

Cine este Cătălin Măruță

Cătălin Măruță s-a născut pe data de 27 ianuarie 1978, la Târgu Jiu. Îndrăgitul prezentator a urmat școala generală în orașul natal, apoi absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității „Nicolae Titulescu”. Poate părea ciudat, dar acesta nu studii în domeniul în care lucreză de pe 20 de ani și în care are atât de mare succes.

Cătălin Măruță a trecut de un interviu încă de pe vremea în care era student, iar spre surprinderea lui a fost ales să fie prezentator la radio. Ulterior, acesta a ajuns la post de televiziune NOVA. În anul 2005, Cătălin Măruță a avut o colaborare cu postul de televiziune Realitatea TV, dar renumele și l-a câștigat la TVR, unde a prezentat „Tonomatul DP 2” până în anul 2007.

În acel an a ajuns la PRO TV, unde a început prin a fi moderator al emisiunii „Happy Hour”. În prezent, emisiunea vedetei pe care o prezintă la ProTV se numește „La Măruță”. Și pe plan personal, Cătplin Măruță o duce foarte bine. Acesta este căsătorit cu Andra din anul 2008 și au împreună doi copii mununați: David și Eva.

Cine este Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu s-a născut pe data de 16 iunie 1973, la București. Vedeta a urmat Colegiul Național I. L. Caragiale și a absolvit dreptul la Universitatea Titu Maiorescu din Capitală. Vedeta și-a început cariera tot la TVR, unde a prezentat emisunea „Vară pentru 2” în anul 2000. Doi ani mai târziu, diva a fost aleasă pentru a interpreta un rol într-un serial de televiziune, sitcom-ul „La bloc”.

În anul 2004, vedeta a ajuns celebră în Italia, după ce a interpretat rolul Eugeniei Modigliani în producția italiană „Modigliani”. Ulterior, Oana Zăvoranu și-a dovedit talentul actoricesc și în România, fiind distribuită în telenovelele „Numai Iubirea” și „Păcatele Evei”. De asemenea, diva a prezentat și câteva emisiuni: „Corazon Latino”, difuzată de postul Acasă TV sau „Pact cu diavolița”, difuzată de postul Kanal D.

În anul 2007, Oana Zăvoranu s-a remarcat și pe plan muzical. Aceasta a lansat albumul de debut „Mai bună ca niciodată”, alături de discurile single „Pusă pe Fapte” și „Cariño”. Pe plan personal, diva a fost implicată în două scandaluri celebre și aici amintim de divorțul de Pepe, dar și de certurile pe care le-a tot avut cu regretata Mărioara Zăvoranu, nimeni alta decât mama Oanei.

În anul 2016, diva s-a căsătorit cu Alex Ashraf. Acesta este mult mai tânăr decât partenera sa cu 14 ani, dar acest lucru nu pare să fie un imediment. Cei doi se iubesc enorm, chiar dacă început relația lor a fost sub semnul întrebării, deoarece Oana era implicată într-o altă relație cu un alt bărbat, pe care în cele din urmă l-a părăsit pentru a putea fi împreună cu alesul inimii sale.