Home » Știri » De ce au divorțat, de fapt, Amalia și Ilie Năstase. Adevărul nebănuit despre relația lor

De ce au divorțat, de fapt, Amalia și Ilie Năstase. Adevărul nebănuit despre relația lor

Violeta Badea / 28.05.2021, 16:20
De ce au divorțat, de fapt, Amalia și Ilie Năstase. Adevărul nebănuit despre relația lor

De ce au divorțat, de fapt, Amalia și Ilie Năstase. La aproape 11 ani de la divorț, Amalia Năstase a dezvăluit motivul principal care a dus la despărțirea de Ilie Năstase. Cei doi au împreună două fete superbe, iar în prezent, fiecare dintre ei și-a refăcut viața alături de un alt partener. Iată ce dezvăluiri a făcut Amalia Năstase.

De ce au divorțat, de fapt, Amalia și Ilie Năstase

Amalia Nastase si Ilie Nastase
Amalia Nastase si Ilie Nastase

Amalia și Ilie Năstase s-au iubit vreme de 21 de ani! Cei doi au avut timp de 14 ani o relație, iar apoi a urmat mariajul de șapte ani și nimic nu părea să-i despartă. Deși au trecut nu mai puțin de 11 ani de când au decis că le e mai bine separat, cei doi foști soți au continuat să aibă relații bune, în special de dragul celor două fete.

În vârstă de 45 de ani, Amalia vorbește și acum cu admirație față de fostul tenismen și a recunoscut îi va fi veșnic recunoscătoare pentru ascensiunea sa din societate. Invitată la podcastul găzduit de Mihai Petre, fosta soție a lui Ilie Năstase și-a amintit cu zâmbetul pe buze de momentul în care l-a cunoscut pe ce cel care avea să-i fie alături vreme de 21 de ani.

„În joburile mele din timpul facultății, făceam sampling cu țigări și așa l-am întâlnit pe Ilie. Eram la Sting la concert și eu, cu tupeul meu de Rahova, m-am dus la toată lumea. El a zis ca nu fumează, dar pentru mine fumează. Și eu i-am zis: „Nu trebuie să fumați, nu fumați, că nu e bine”.

El a a cerut numărul meu la cineva de pe acolo și de aici se știe ce a urmat. A durat doi ani până am fost împreună, dar pentru mine a fost o schimbare majoră. Să pleci din Rahova, nu neapărat era vorba de statutul financiar, cât de oamenii pe care-i întâlneam când eram cu el, niște oameni la care nu aș fi visat să ajung. Să pleci din Rahova și să ajungi să vorbești cu Robert de Niro. Ma simțeam nimeni, zero barat!”, a mărturisit Amalia Năstase.

Amalia Nastase, Razvan și cei trei copii
Amalia Nastase, Razvan și cei trei copii

Motivul nebănuit, scos la iveală după 11 ani de la despărțire

Așa cum era și normal, Amalia Năstase a suferit foarte mult după divorț. A fost un moment cumplit în care a trebuit să o ia de la zero, să dea explicații celor din jur și să aibă grijă ca cele două fetițe să nu fie afectate de această separare.

“Divorțul de Ilie a fost ca un roller coaster, erau niște munți de frică în fața mea. Mă gândeam ce fac, lumea din jur îmi zicea: Unde te duci, ești nebună, ai copii! Nu mi-a fost ușor, dar știam că pot să încep de la zero. Am reușit să reconstruiesc și viața copiilor, și pe a mea. Când am anunțat divorțul a fost cel mai greu, era toată atenția pe mine. Am dat o scrisoare și gata. S-a terminat, nu am mai continuat. După ce nu mai ești bine ca și cuplu, o lași așa și gata.”, a povestit fosta soție a lui Ilie Năstase.

La șapte ani după divorțul de marele tenismen, Amalia Năastase și-a refăcut viața alături de tânărul ei asociat Răzvan Vasilescu, la Las Vegas. Cei doi formează un cuplu frumos, fericit și au împreună un băiețel de 5 ani, pe nume Toma.

„Pe Răzvan îl știam mai de mult, am început un proiect atunci. E bărbatul pe care-l iubesc și fără de care nu funcționez. Avem o relație atât de bine închegată și e atâta încredere între noi. Eu eram turmentată de ce se întâmpla în viața mea atunci, dar am zis hai să încercăm. El mă admira mai de mult. Eu sunt a dracului, nu aș putea să iert un bărbat dacă m-ar înșela”, a mărturisit Amalia.