Home » Life & Style » Știri mondene » De ce se desparte Ilie Năstase de cea de-a cincea soție. Motivul pentru care s-a ajuns la un divorț cu scandal

De ce se desparte Ilie Năstase de cea de-a cincea soție. Motivul pentru care s-a ajuns la un divorț cu scandal

Violeta Badea / 03.03.2021, 16:55
De ce se desparte Ilie Năstase de cea de-a cincea soție. Motivul pentru care s-a ajuns la un divorț cu scandal

De ce se desparte Ilie Năstase de cea de-a cincea soție. Motivul pentru care s-a ajuns la un divorț cu scandal. Un nou scandal capătă proporții în showbiz-ul românesc! Ilie Năstase se desparte de-a cincea soție, iar decizia șocantă ar fi fost luată de Ioana. În acest articol veți afla care este motivul pentru care s-a ajuns la un divorț cu scandal.

Ilie Nastase si Ioana Simion
Ilie Nastase si Ioana Simion

De ce se desparte Ilie Năstase de cea de-a cincea soție

Un anunț șocant a luat prin surprindere pe toată lumea!  Ioana și Ilie Năstase divorțează, după o căsnicie de doi ani. Cei doi au mai trecut prin momente dificile, dar au reușit cumva să rămână împreună și să-și mai acorde o șansă. De această dată, Ioana este mai hotărâtă ca niciodată să redevină o femeie libere și să pună capăt acestui mariaj.

Superba brunetă a depus actele de divorț, la Judecătoria Hârșova, din județul Constanța, chiar în același loc unde de altfel s-au și cununat. Motivul? Se pare că Ioana nu a putut să treacă peste episodul violent care ar fi avut loc în luna ianuarie a acestui an. Fostul tenismen a fost acuzat că și-a agresat fizic soția în apartamentul lor de lux din nordul Bucureștiului. Femeia s-a plâns atunci că s-a trezit cu o ploaie de palme, lucru care a determinat-o să anunțe poliția.

„Cu privire la informațiile apărute în spațiul public, facem următoarele precizări: În seara de 8 ianuarie 2021, prin apel 112 a fost sesizat un conflict casnic. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 2, care au luat legătura cu persoana care a reclamat situația. Aceasta a refuzat să formuleze plângere sau punerea în aplicare a unui ordin de protecție provizoriu”, se arată în comunicatul Poliției emis la acea vreme.

Ioana Simion
Ioana Simion

Motivul pentru care s-a ajuns la un divorț cu scandal

Ilie Năstase a evitat să ofere detalii legate de acest subiect, în schimb Ioana a dat cărțile pe față. Contactată de reporterii Playtech, Ioana Simion a confirmat divorțul care se anunță tot cu scântei, deoarece Ilie Năstase este decis să o lase fără niciun ban. De asemenea, bruneta este nemulțumită de indiferența de care a dat dovadă fostul tenismen, după scandalul din ianuarie.

“Da, am depus cererea de divorț. Eu am decis asta, pentru că este cea mai buna soluție. În această perioadă, Ilie nu a încercat să se împace cu mine sau să facă vreun pas în ceea ce privește acest lucru. Consider că am dat suficient timp pentru un semn de împăcare de la el și nu s-a schimbat absolut nimic”, a mărturisit femeia, citată de playtech.ro.

Scandalul se află abia la debut, deoarece Ilie Năstase nu se lasă mai prejos și a amenințat-o pe Ioana că o să rămână fără toate cadourile scumpe pe care i le-a oferit de ziua ei ori, pur și simplu, din iubire.

”Ultimele sale cuvinte pentru mine au fost acelea că o să îmi ia totul, la divorț. Probabil vrea să îmi ia și ce am dobândit cu fostul meu soț. Eu nu sunt genul să tolerez. Mie nu are cum să îmi ia totul. Există o lege ce ține cu dreptatea. Eu am muncit o viață pentru ce am acum, deci nu are cum să îmi ia Ilie mie lucrurile și munca mea”, a mai spus bruneta.

Ilie Nastase
Ilie Nastase

Ilie Năstase se află la al cincilea divorț

Ilie Năstase, în vârstă de 74 de ani, este cunoscut pentru performanțele deosebite pe care le-a avut pe plan sportiv, dar și pentru viața extrem de tumultoasă pe plan sentimental. De-a lungul timpului, acesta a trecut prin mai multe divorțuri, iar motivele au fost întotdeauna diferite.

Prima soție pe care a avut-o Ilie Năstase s-a numit Dominique Grazia. Aceștia s-au căsătorit în anul 1972 și au divorțat după 10 ani, iar împreună au o fată pe nume Nathalie. A doua căsnicie a fost cu Adelaide Alexandra King. Aceștia și-au unit destinele în anul 1984 și au divorțat în 2002. Aceștia nu au făcut copii, însă au înfiat doi, pe Nicholas și Charlotte.

A treia soție a lui Ilie Năstase a fost Amalia Teodorescu. Căsnicia lor a durat din anul 2004 și până în 2010. Împreună au două fete: Ema Alexandra și Alessia. Apoi, a urmat căsătoria controversată cu Brigitte Pastramă. Cei doi s-au căsători în anul 2013 și au divorțat în 2018.