Home » Life & Style » Cine este și cum arată prima soție a lui Adrian Năstase. Au divorțat după doar un an de căsnicie

Cine este și cum arată prima soție a lui Adrian Năstase. Au divorțat după doar un an de căsnicie

Violeta Badea / 06.02.2021, 13:33
Cine este și cum arată prima soție a lui Adrian Năstase. Au divorțat după doar un an de căsnicie

Cine este și cum arată prima soție a lui Adrian Năstase. Au divorțat după doar un an de căsnicie. Toată lumea știe cine este Adrian Năstase, deoarece acesta s-a făcut cunoscut prin viața sa politică, ocupănd numerase funcții publice. Însă, puțini sunt cei care știu că Daniela Năstase nu este prima soţie. Politicianul a mai fost căsătorit o dată. În acest articol veți afla cine este și cum arată prima soție a lui Adrian Năstase.

Adrian Nastase si familia sa
Adrian Nastase si familia sa

Cine este și cum arată prima soție a lui Adrian Năstase

Adrian Năstase, în vârstă de 70 de ani, trăiește o poveste frumoasă de dragoste cu soția sa Daniela. Aceștia au împreună 35 de ani de căsătorie și doi băieți: Mihnea și Andrei Năstase. Politicianul și-a declarat în nenumărate rânduri iubirea pe care i-o poartă soției sale, dar acesta nu se află la prima căsnicie.

 ”Dana şi cu mine sărbătorim 35 de ani de când ne-am căsătorit. Au trecut atât de repede anii…Cu multe  bucurii, copii, nepoţi. Cu unele supărări, cu încercări de tot felul.

Am sărbatorit  călătorind zilele acestea pe Valea Cernei, am traversat Podul lui Dumnezeu, la Ponoarele, şi ne-am bucurat să fim în familie şi să întâlnim câţiva prieteni”, a precizat politicianul pe blog în luna iulie a anului 2020.

Însă, prima mare iubire a lui Adrian Năstase a fost Ilinca Preoteasa, fiica fostului ministru de Externe al României, Grigore Preoteasa. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când erau studenți la Universitatea din București. Aceștia nu au stat prea mult pe gânduri și au decis să se căsătorească în anul 1973.

Prima sotie a lui Adrian Nastase
Prima sotie a lui Adrian Nastase

Au divorțat după doar un an de căsnicie

Povestea de iubire dintre Adrian Năstase și Ilinca Preoteasa nu a durat mult, deoarece după un an și-au spus „Adio” și s-au hotărât să divorțeze. Nu auterminat cu scandal, iar cei doi au rămas buni prieteni. După despărțire Ilinca Preoteasa și-a refăcut viața alături de Bogdan Bartolomeu.

Cei doi s-au căsătorit și împreună s-au decis să se stabiliească în Statele Unite ale Americii, acolo unde duce o viață lipsită de griji. Prima soție a politicianului locuiește din anii 80 în Beacon, New York. Împreună cu actualul soț a ridicat două afaceri: un magazin de mobilă și un studio de design interior.

„Despre Ilinca Preoteasa se știu acum foarte puține lucruri. S-a căsătorit cu actualul prim-ministru în perioada studenției. Deși mariajul acestora a durat puțin peste un an, cei doi au rămas prieteni. Ilinca Preoteasa s-a recasătorit și a plecat din țară înainte de momentul decembrie 1989. S-a stabilit la New Jersey, fiind o persoană cunoscută în rândul diasporei românești din SUA.

Soțul său, Bogdan Bartolomeu, în vârstă de 53 de ani, face în prezent afaceri în România, având firme de import-export și de transporturi. Câteva dintre societățile acestuia (SDV-SCAC, International SRL, CIB Trans SRL și Avantgos SRL) au sediul in Sectorul 2 din Capitală. Și Bartolomeu are domiciliul stabil în Statele Unite, mai exact în Washinton DC.”, povestea Mădălin Voicu în urmă cu ceva timp, fiind citat de hotnews.ro.