Home » Film & Seriale » Ce a făcut Kate Winslet, când un regizor a vrut să-i retușeze burta într-o scenă de amor. Reacția incredibilă

Ce a făcut Kate Winslet, când un regizor a vrut să-i retușeze burta într-o scenă de amor. Reacția incredibilă

Violeta Badea / 08.06.2021, 17:30

Kate Winslet nu a avut niciodată silueta ideală și este perfect conștientă de acest lucru. Cu toate astea, actriția nu a ezitat să se dezbrace pe platourile de filmare. Cu toții am putut să o admirăm în celebra scenă din „Titanic”, dar și în alte producții. Iată ce a făcut Kate Winslet, când un regizor a vrut să-i retușeze burta într-o scenă de amor. Reacția incredibilă!

Ce a făcut Kate Winslet, când un regizor a vrut să-i retușeze burta într-o scenă de amor

Afisul filmului Mare of Easttown
Afisul filmului Mare of Easttown

Kate Winslet, în vârstă de 45 de ani, nu a arătat niciodată perfect, dar nici nu și-a dorit neapărat acest lucru. Vedeta a mărturisit că nu a fost niciodată de acord ca ridurile din jurul ochilor să-i fie șterse cu ajutorul calculatorul în pozele de pe afișul serialului „Crima din Easttown”, difuzat pe HBO. De asemenea, actrița a povestit recent într-un interviu pentru publicația „New York Times” că regizorul Craig Zobel a vrut să-i modifice trupul și i-a propus să-i retușeze burta într-o scenă de amor, dar Kate Winslet a avut o reacție incredibilă. „Să nu îndrăznești!”, i-a spus actrița ferm.

Unele femei nu mai știu cum să intervină asupra imaginii lor, în timp ce renumita actriță este foartă mândră de modul în care arată și este de părere că publicul îndrăgește atât de mult personajul ei tocmai pentru că „nu există filtre”.

„E o femeie complet funcțională, plină de defecte, cu un corp și figură care se mișcă în concordanță cu vârsta ei, cu stilul de viață și cu locul de unde vine. Cred că ne-a lipsit lucrul ăsta”, a spus îndrăgita actriță.

În producția „Crima din Easttown”, Kate Winslet interpretează rolul unei detective din Pennsylvania, pe nume Mare Sheehan. De asemenea, actrița a dezvăluit că a trimis de două ori la refăcut afișul de prezentare a serialului, deoarece îi fuseseră șterse ridurile de la ochi.

„Le-am spus: Băieți, știu câte riduri am în jurul ochilor, vă rog să le puneți pe toate la loc.”, le-a transmis Kate celor din producție.

Reacția incredibilă a lui Kate Winslet

Kate Winslet si sotul sau
Kate Winslet si sotul sau

Kate Winslet  a mai povestit pentru pentru aceeași publicație că înainte de a accepta rolul din serialul polițist s-a sfătuit cu soțul său, afaceristul Edward Abel Smith, iar acesta a încurajat-o.

„L-am întrebat și pe soțul meu (Edward Abel Smith – n.r.): E ok? E în regulă să joc o femeie la vârsta a doua, care e bunică și care are obiceiul de a avea aventuri de o noapte? Și mi-a răspuns: Kate, e nemaipomenit”, a povestit actrița.

Kate Winslet este căsătorită din anul 2012 cu Edward Abel Smith, poreclit și Ned Rocknroll. Cei doi se înțeleg de minune și au împreună un băiețel superb pe nume Bear, care are vârsta de 7 ani. Pe lângă acesta, celebra actriță mai are doi copii din căsniciile anterioare.

În trecut frumoasa actriță a mai fost căsătorită cu regizorul Jim Threapleton, alături de care are un copil, pe Mia Honey în vârstă de 20 ani. Cel de-al doilea mariaj a fost alături de regizorul Sam Mendes, fiind și cea mai lungă căsnicie a acesteia. Împreună au un băiat în vârstă de 17 ani, Joe Alfie.