Home » Film & Seriale » Ce face și cum arată acum Frankfurt din Vacanța Mare. FOTO

Ce face și cum arată acum Frankfurt din Vacanța Mare. FOTO

Violeta Badea / 24.06.2021, 14:58

Îți mai amintești de Frankfurt din Vacanța Mare? Îndrăgitul personaj a fost interpretat de Iulian Ilinca. Odată cu terminarea serialului, actorul nu a mai avut apariții la TV și mulți s-au întrebat ce turnură a luat cariera sa. Iată ce face și cum arată acum Frankfurt din Vacanța Mare.

Ce face și cum arată acum Frankfurt din Vacanța Mare

Iulian Ilinca
Iulian Ilinca

Iulian Ilinca, în vârstă de 41 de ani, a devenit cunoscut după ce l-a interpretat pe Frankfurt în celebrul serial „Vacanța Mare”, difuzat pe Pro TV în urmă cu aproximativ 20 de ani. Acesta a rămas în memoria publicului cu replica: „Te sparg, să moară mama”, dar și cu energia de care dădea dovadă în fiecare episod.

Frankfurt a avut un succes fantastic atunci și multă lume se întreabă ce s-a întâmplat cu el după terminarea filmărilor. Ei bine, rolul pe care l-a jucat în celebrul serial a reprezentat o adevărată rampă de lansare pentru Iulian Ilinca. Chiar dacă nu a mai apărut pe micile ecrane, actorul a ales să se dedice teatrului, a prezentat și câteva evenimente, dar a fost prezent și într-o reclamă la un anumit robot de bucătărie.

De asemenea, Iulian Ilinca s-a schimbat și din punct de vedere fizic. Dacă acum aproximativ 20 de ani, Frankfurt era slab și destul de agitat. În prezent, actorul are mai multe kilograme și și-a lăsat barbă. Iulian Ilinca a jucat în mai multe piese de teatru de succes, precum: „O noapte furtunoasă” sau „Am două spectacole, «Ketckup»”.

Ce mai fac ceilalți actori din Vacanța Mare

Mugur Mihaescu, Florin Petrescu și Radu Pietreanu
Mugur Mihaescu, Florin Petrescu și Radu Pietreanu

Mugur Mihăescu, Radu Pietreanu şi Florin Petrescu sunt doar câțiva dintre actorii care ne-au făcut serile mai frumoase de fiecare datp când urmăream serialul de comedie Vacanța Mare. Mugur Mihăescu, în vârstă de 54 de ani, a interpretat-o pe Leana în Vacanța Mare. Actorul conduce mai multe afaceri și s-a implicat în politică. În februarie 2011, Mugur Mihăescu  a fost ales în funcția de președinte executiv al Partidului Verde și a demisionat în octombrie.

Se pare că actorul a colaborat și cu Securitatea,  cu numele de cod „Mihai”, din 1986 până la revoluția din 1989. Mai multe surse suțin că Mugur Mihăescu și-ar fi turnat colegii din familii de militari, prieteni și a scris note despre relațiile personale, valuta și rudele din străinătate ale acestora. Radu Pietreanu, în vârstă de 57 de ani, s-a mutat din București în Azuga și a început să aibă un stil de viață sănătos. Înainte de a lua această decizie, actorul a trecut prin momente dificile după ce a fost depistat cu o boală extrem de gravă și a fost nevoit să se trateze în Turcia.

Florin Petrescu, în vârstă de 48 de ani, a avut parte anul trecut numai de greutăți. Actorul a fost găsit vinovat pentru trafic de influență, apoi nu și-a mai putut desfășura activitatea profesională. Acesta a declarat că își dorește să părăsească România, ținând cont și de situația în care s-au aflat artiștii pe timpul pandemiei. Actorul își dorește să se stabilească în Statele Unite ale Americii.