Home » Film & Seriale » Ce filme și seriale noi apar pe HBO Go în luna iulie

Ce filme și seriale noi apar pe HBO Go în luna iulie

Manolică Anca / 22.06.2021, 17:29

Este adevărat că Netflix adaugă mult mai multe noutăți noi lună de lună, însă şi pe HBO Go se regăsește o varietate mare de filme şi de seriale foarte apreciate. În această lună, pe HBO Go vor fi lansate câteva comedii și drame bune. Iată ce filme și seriale noi apar pe HBO Go în luna iulie.

Ce filme și seriale noi apar pe HBO Go în luna iulie

Platforma HBO Go continuă să îşi îmbunătăţească gama de filme şi seriale și în luna iulie. Mai jos ți-am pregătit o listă cu ce filme și seriale noi apar pe HBO Go în luna iulie:

  • 1 iulie

Un prieten foarte rău – Mika, un fost infractor, duce acum o viață liniștită și de succes sub o nouă identitate. El urmează să se căsătorească, însă când Poutine, fostul lui coleg de celulă, își face apariția, totul se schimbă. Hotărât să își ascundă trecutul de viitoare lui soție și de familia acesteia, Mika încearcă să îl țină la cât mai departe pe nebunul și imprevizibilul Poutine.

Un prieten foarte rău
Un prieten foarte rău

Câini – Roman, un tânăr de oraș, ajunge într-un sat izolat din România unde caută să vândă pământul moștenit de la bunicul lui. Aici Roman ia parte la o serie de evenimente bizare și descoperă că bunicul lui era, de fapt, un mafiot local. Și pentru a vinde pământul, Roman trebuie să se confrunte cu „oamenii” bunicului, conduși de Samir.

Chimioterapie – Benek, un fotograf în vârstă de 30 de ani, se confruntă cu crize personale și profesionale și ia în serios gândul de a se sinucide. Însă, înainte de a recurge la acest gest, el cunoaște o fată excentrică, iar cei doi se îndrăgostesc foarte tare. Totul este perfect până în momentul în care Benek află că Lena are cancer și nu vrea să se trateze.

Permis de ucis – James Bond iese în afara sistemului pentru a urmări un criminal notoriu. Timothy Dalton aduce tensiune, farmec și o determinare impresionantă interpretării agentului 007, care părăsește Serviciile Secrete Britanice. Din distribuție mai fac parte Carey Lowell, Talisa Soto și Anthony Zerbe.

Permis de ucis
Permis de ucis

Cortina de fier – Timothy Dalton este suav, viclean și letal în debutul lui în rolul super agentului James Bond. Acesta trebuie să se lupte cu traficanții de arme care s-au unit într-o conspirație terifiantă pentru dominație mondială. Din distribuție mai fac parte Maryam d’Abo, Joe Don Baker, Art Malik și Jeroen Krabbé.

Niciodată să nu spui niciodată – Un James Bond care îmbătrânește comite face o greșeală care nu-i stă în caracter în timpul unei misiuni de antrenament de rutină. Acest lucru îl determină pe M (Edward Fox) să creadă că spionul nu mai poate face față misiunilor. Însă, când un grup de teroriști dau o mare lovitură, Msevede nevoit să îl repună pe Bond în funcție.

Alte filme care apar pe HBO Go în luna iulie:

  • Doar pentru ochii tăi
  • Moonraker
  • Spionul care mă iubea
  • Pistolul de aur
  • Pe cine nu lași să moară
  • Diamantele sunt eterne
  • În slujba Majestății Sale
  • Casino Royale
  • Nu trăiești decât de două ori
  • Operațiunea Thunderbell
  • Din Rusia, cu dragoste
  • Goldfinger
  • Dr. No
  • 3 iulie

Povestea lui Racheltjie de Beer – ilustrează sălbăticia sud-africană a anilor 1800. La cinci ani de la moartea mamei lor, Rachel, o tânără aproape de vârsta adolescenței, și Jamie, în vârstă de 5 ani, se îndreaptă spre câmpurile virgine cu aur împreună cu tatăl lor, Herman, în încercarea de a începe o nouă viață. Însă, totul ia o întorsătură neașteptată atunci când Jamie dispare în timpul unei furtuni ciudate de zăpadă, iar sora sa pornește într-o aventură pentru a-și căuta fratele.

Ce filme și seriale noi apar pe HBO Go în luna iulie. Racheltjie de Beer
Ce filme și seriale noi apar pe HBO Go în luna iulie. Racheltjie de Beer

Week-end în familie – Când părinții ei nu participă la un alt eveniment important din viața sa, Emily hotărăște să schimbe relația cu ei. Aceasta ajunge să își droghează părinții, îi leagă niște scaune și pornește un proces de reeducare. Pe măsură ce Emily și frații ei le explică cât se simt de ignorați, mama ei, directoare importantă, și tatăl lor, un pictor aerian, încep să realizeze că atitudinea lor egoistă a afectat căminul lor cândva foarte fericit.

Lego Ninjago – Tânărul Lloyd (Ninja Green) și prietenii lui, războinici secreți, trebuie să salveze orașul Ninjago. Dar există o problemă: fiul trebuie să lupte împotriva tatălui și invers.

Lego Batman – În spiritul de divertisment care a transformat „Marea aventură LEGO” într-un fenomen mondial, cel care s-a descris a fi personajul principal al acelui ansamblu – LEGO Batman – joacă în propria sa aventură.

Ocean’s 8: Jaf cu clasă – Cinci ani, opt luni, 12 zile… Atât a fost nevoie pentru ca Debbie Ocean (Sandra Bullock) să pună la cale cel mai mare jaf din viața ei. Ținta este un colier de diamante în valoare de 150 de milioane de dolari. Colierul va fi la gâtul actriței Daphne Kluger (Anne Hathaway) vedeta evenimentului anului, gala Met. Planul este foarte bun, însă totul trebuie să fie perfect pentru ca jaful să fie un succes.

Ocean's 8: Jaf cu clasă
Ocean’s 8: Jaf cu clasă
  • 5 iulie

Conversații la frizerieHBO, în colaborare cu LeBron James și Maverick Carter, prezintă un serial interesant și inovator, care oferă conversații exclusive cu unele dintre cele mai mari nume ale sportului și divertisment ce vor avea loc în frizeriile din America.