Home » Film & Seriale » În ce filme și seriale a jucat Tuba Büyüküstün și ce salariu are ca actriță

În ce filme și seriale a jucat Tuba Büyüküstün și ce salariu are ca actriță

Violeta Badea / 23.06.2021, 11:37
În ce filme și seriale a jucat Tuba Büyüküstün și ce salariu are ca actriță

Tuba Büyüküstün este una dintre cele mai talentate și îndrăgite actrițe din cinematografia modernă turcă. Frumoasa artistă s-a făcut remarcată încă din copilărie prin talentul său și a devenit celebră după aparițiile pe care le-a avut în serialele „Asi” și „Ihlamurlar Altında„. Iată în ce filme și seriale a mai jucat Tuba Büyüküstün și ce salariu are actrița.

În ce filme și seriale a jucat Tuba Büyüküstün și ce salariu are ca actriță

Tuba Büyüküstün
Tuba Büyüküstün

Tuba Büyüküstün s-a născut pe data de 5 iulie 1982, la Istanbul și încă din copilărie era pasionată de pictură,iar primul său job a fost chiar în domeniu. Ulterior, actrița și-a demonstrat abilitățile incredibile de actorie prin emoția pe care o transmite publicului. Vedeta a devenit cunoscută după ce a jucat în serialele „Asi” și „Ihlamurlar Altında”.

Tuba Büyüküstün a cucerit inima tuturor prin rolurile pe care le-a interpret, deoarece a demonstrat că este incredibil de talentată și a căpătat imaginea unei mame devotate. Actrița a studiat la renumita școală din Istanbul „Doğus”, iar apoi a continuat studiile la Universitatea de Arte Plastice „Mimar Sinan” din Istanbul, unde a obținut diploma de designer vestimentar.

Ulterior, frumoasa actriță a cochetat cu modelling-ul, dar înălțimea sa de 1, 73 m nu i-a permis să meargă pe acest drum. Cu toate astea, Tuba Büyüküstün a devenit imaginea unor branduri cunoscute în toată lumea. De-a lungul timpului, actrița a jucat în următoarele filme și seriale:

  • Fatih – 2018
  • Istanbul Kirmizisi – 2017
  • Cesur Ve Güzel / Iubire și răzbunare – 2016
  • Tight Dress – 2016
  • Memories of the Wind / Memoria vântului – 2015
  • Kara Para Ask / Dragoste de contrabandă – 2014
  • 20 Dakika / 20 de minute – 2013
  • Yüregine sor – 2010
  • Asi / Asi – Împotriva destinului – 2007
  • Ask yolu – 2006
  • Sinav – 2006
  • Babam Ve Oglum / Tatăl meu și fiul meu – 2005
  • Ihlamurlar altinda / La umbra teilor – 2005
  • Gülizar – 2004

Datorită succesului său, Tuba Büyüküstün a primit numeroase premii, precum distincţiile de „Cea mai bună actriţă”, „Actriţa anului” sau „Cea mai elegantă actriţă”. Se spun că vedeta își negociază salariul pentru fiecare producţie în parte, iar sumele au crescut foarte mult în ultimii ani.

Detalii despre viața personală a actriței

Tuba Büyüküstün, sotul si copiii
Tuba Büyüküstün, sotul si copiii

Tuba Büyüküstün s-a ferit întotdeauna să vorbească despre viața sa personală, dar cei din presă au aflat că actrița a avut câteva relații amoroase cu colegii săi de pe platourile de filmare. În anul 2005, vedeta a avut o relație cu partenerul său din serialul TV „Ihlamurlar Altında”, celebrul Bulent Inal. Cei doi au fost împreună timp de doi ani. Ulterior, Tuba Büyüküstün s-a cuplat cu directorul de producție Sami Saidan.

Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru „Asi” și au fost împreună timp de doi ani. De asemenea, presa a zvonit că actrița s-a iubit și cu Engin Akurek, dar și cu Murat Yildirim. În anul 2011, Tuba Büyüküstün s-a căsătorit cu actorul Onur Saylak, după ce s-au cunoscut tot pe platourile de filmare în timp ce lucrau la filmul muzical „Heartbreaker”.

Imediat după ce și-au unit destinele, actrița a născut două fetițe gemene: Toprak si Maya. În anul 2016, mass-media anunța divorțul dintre cei doi, dar cei doi au negat zvonurile și s-au mutat în Franța pentru a duce o viață mai liniștită.