Home » Film & Seriale » Cele mai frumoase 30 filme de aventură pe care le poți vedea pe Netflix

Cele mai frumoase 30 filme de aventură pe care le poți vedea pe Netflix

Alexandru Cazacu / 25.06.2021, 16:38

După cum ne-au obișnuit cei de la Netflix, periodic, pe platforma de streaming sunt adăugate filme noi, din toate genurile. Dacă ești pasionat de filme fantastice și aventuri incredibile, noi ți-am pregătit o listă cu unele dintre cele mai frumoase filme de aventură pe care le poți viziona pe Netflix.

Cele mai frumoase filme de aventură pe care le poți vedea pe Netflix

Weekendul ne bate la ușă, iar mulți oameni doresc să își petreacă zilele libere în confortul și liniștea locuinței lor, vizionând împreună cu familia ori prietenii un film bun. Ei bine, dacă te afli printre aceștia, noi îți vom prezenta mai departe o serie de filme de aventură de pe Netflix, care te vor duce pe tărâmuri fantastice și care cu siguranță vor fi pe placul tău.

1. ”Stăpânul Inelelor”

Deși prima parte a trilogiei a apărut acum aproape două decenii, ” Stăpânul Inelelor” încă se află printre favoritele pasionaților de fantezie și aventuri. Din comitatul hobbiților, Frodo Baggings pornește împreună cu un grup de războinici într-o aventură incredibilă spre hăurile din Mordor pentru a distruge inelul lui Sauron. Dacă va reuși să ducă la capăt misiunea, poți afla doar vizionând acest film minunat.

2. ”Animale fantastice și unde le poți găsi”

În acest film sunt relatate incredibilele aventuri ale scriitorului Newt Scamander în comunitatea secretă de vrăjitoare și vrăjitori din New York, cu șaptezeci de ani înainte ca Harry Potter să meargă la școala de magie Hogwarts.

3. ”Van Helsing”

Celebrul vânător de monștri Van Helsing este trimis într-o aventură spectaculoasă în Transilvania, cu misiunea de a-l opri pe contele Dracula, care se folosește de cercetările doctorului Frankenstein și de un vârcolac periculos în scopuri nefaste. Dacă va învinge binele, vei afla vizionând pelicula.

4. ”Dracula Untold”

Filmul relatează povestea nespusă a contelui Dracula. Deoarece regatul său este amenințat de turci, tânărul prinț Vlad Țepeș trebuie să devină un monstru temut de propriul său popor pentru a obține puterea necesară pentru a-și proteja propria familie și regatul.

5. ”Al șaptelea fiu”

Dragoni, vrăjitoare și eroi, despre asta este vorba în acest film de aventură. Când Malkin, regina vrăjitoarelor rele, scapă din temnița în care a fost închisă cu zeci de ani în urmă, un vânător de monștri profesionist îl recrutează pe tânărul Tom, al șaptelea fiu al celui de-al șaptelea fiu, pentru a-l ajuta.

6. ”Zeii Egiptului”

Bek, un tânăr erou muritor, face echipă cu zeul egiptean Horus într-o alianță împotriva lui Seth, zeul nemilos al întunericului, care a preluat cu forța tronul Egiptului, ducând imperiul, odinioară pașnic și prosper, spre haos și conflict.

Cele mai frumoase filme de aventură pe care le poți vedea pe Netflix. Zeii Egiptului
Cele mai frumoase filme de aventură pe care le poți vedea pe Netflix. Zeii Egiptului

7. Jumanji – Aventură în junglă”

În această fantastică aventură, patru tineri adolescenți sunt atrași într-un joc video magic, iar pentru a scăpa de aici, aceștia trebuie să lucreze împreună pentru a termina jocul.

8. ”Mortal Engines – Mașinării infernale”

Din categoria celor mai frumoase filme de aventură face parte și ”Mortal Engines”. Acțiunea filmului se petrece într-o lume post-apocaliptică în care orașele călătoresc pe roți și se consumă reciproc pentru a supraviețui. Doi tineri se întâlnesc la Londra și încearcă împreună să oprească o conspirație, care ar putea duce la un dezastru global.

9. ”Enola Holmes”

Când Enola Holmes, sora mai mică a celebrului detectiv Sherlock, descoperă că mama sa este dispărută, ea pleacă în căutarea ei, devenind un super-personaj de sine stătător în timp ce dezvăluie o conspirație periculoasă desfășurată în jurul unui tânăr Lord misterios.

10. ”Dragoste și monștri”

După șapte ani în care a trebuit să supraviețuiască apocalipsei monștrilor, nefericit, tânărul Joel pleacă din confortul buncărului subteran, pentru a se reîntâlni cu iubita sa. Pentru a afla dacă a reușit trebuie să vezi acest film plin de suspans.

11. ”10.000 BC”

Un alt film de aventură excepțional este ”10.000 î.Hr. Acțiunea se petrece în urmă cu peste 10.000 de ani, când tânărul vânător de mamuți D’Leh pleacă într-o aventură fantastică pentru a o salva pe frumoasa Evolet, care a fost capturată de războinicii unui alt trib.

12. ”Everest”

În acest film este prezentată povestea lui Robert (Rob) Edwin Hall din Noua Zeelandă, care împreună cu Scott Fischer, pe data de 10 mai 1996, s-au alăturat unei expediții comune pentru a escalada pe muntele Everest.

13. ”Pulbere de stele”

”Pulbere de stele” este o altă peliculă cinematografică foarte frumoasă și plină de aventură și fantezie. Într-un oraș rural care se învecinează cu un ținut magic în care nu oamenii nu pot pătrunde, un tânăr îi face promisiunii iubitei sale că va recupera o stea căzută aventurându-se în tărâmul magic. Nu o să-ți vină să crezi prin ce trebuie să treacă tânărul.

Ce alte filme de aventură poți să vezi pe Netflix

  • Șapte ani în Tibet
  • Valerian și orașul celor o mie de planete
  • Ronin 47
  • Cronicile lui Riddick
  • Green Lantern – Protectorul universului
  • Okja
  • Mowgli – Legenda Junglei
  • Naufragiatul
  • Mad Max – Drumul furiei
  • Înapoi în viitor
  • Drumul unui câine spre casă
  • Goosebumps
  • Vechea Gardă
  • Alpha
  • Ascensiunea lui Jupiter
  • Lumea de dincolo
  • Wanted