Home » Film & Seriale » Cine este Brenda Song, iubita lui Macaulay Culkin. Cei doi au devenit părinți

Cine este Brenda Song, iubita lui Macaulay Culkin. Cei doi au devenit părinți

Manolică Anca / 14.04.2021, 11:53
Cine este Brenda Song, iubita lui Macaulay Culkin. Cei doi au devenit părinți

Pe Macaulay Culkin îl știe toată lumea din faimoasa serie „Singur acasă”. Însă cine este Brenda Song, iubita lui actorului, și cu ce se ocupă. Cei doi au devenit părinți de băiat în urmă cu doar câteva zile.

Cine este Brenda Song, iubita lui Macaulay Culkin

Brenda Song, iubita cunoscutului actor Macaulay Culkinn s-a născut pe 27 martie 1988 în California, SUA, într-o familie de origini thailandeze. Aceasta activează în domeniul modellingului, actoriei și este și purtătoare de cuvânt americană. Și-a început cariera ca model încă de mică, iar printre aparițiile sale televizate includ roluri în emisiunile „Fudge” (1995) și „100 de fapte pentru Eddie McDowd” (1999).

După multe reclame și roluri de televiziune la sfârșitul anilor 1990, Brenda a câștigat un premiu Young Artist pentru interpretarea ei în „The Ultimate Christmas Present”, în 2000. Doi ani mai târziu, Song a semnat un contract cu Disney Channel și a jucat în Disney Channel Original Movie 2002 și multe alte producții. În 2005, aceasta a început să joace rolul principal al lui London Tipton în „The Suite Life of Zack & Cody” și „The Suite Life on Deck”, personaj  remarcat ca fiind unul dintre cele mai lungi caractere ale Disney. Printre aparițiile sale recente se numără thrillerul Netflix din 2019 „Secret Obsession” și serialul de comedie Hulu din 2019 „Dollface”.

 

Cine este Brenda Song, iubita lui Macaulay Culkin
Cine este Brenda Song, iubita lui Macaulay Culkin

Cei doi au devenit părinți pentru prima dată

Macaulay Culkin, în vârstă de 40 de ani, și Brenda Song, în vârstă de 33 de ani, au devenit părinți pentru prima dată, după ce aceasta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Bebelușul celor doi a venit pe lume pe 5 aprilie 2021, la Los Angeles. A primit numele de Dakota Song Culkin, în amintirea surorii actorului, Dakota, care a murit în 2008, la numai 29 de ani. „Suntem extaziaţi”, au spus Culkin şi Song

Rețelele de socializare au explodat la răspândirea veștii, deoarece mulți nu știau că cei doi sunt un cuplu. Veteranii industriei de divertisment sunt împreună din 2017 după ce s-au întâlnit pe platoul filmului „Changeland” în Thailanda. Au fost văzuți pentru prima dată în iulie 2017, luând cina la Craig’s, un restaurant italian, din Los Angeles. Au încercat, pe cât de mult posibil, să își trăiască povestea de dragoste departe de ochii lumii.

Cei doi au devenit părinții unui băiețel pe 5 aprilie 2021
Cei doi au devenit părinții unui băiețel pe 5 aprilie 2021

Actorul din „Home Alone” și actrița din „Suite Life of Zack & Cody” plănuiau să aibă o familie încă de acum câțiva ani, în 2018, el declarând, în podcast-ul Joe Rogan Experience, că încearcă să aibă un copil. Și iată că visul li s-a îndeplinit. Acum sunt o familie cu adevărat fericită.

Deși mulți dintre fanii săi își amintesc de el din rolurile sale din copilărie, Culkin a făcut multe până la „Home Alone”. A împrumutat vocea emisiunii „Robot Chicken” din 2005 până în 2010. În 2007, a jucat în comedia „Sex and Breakfast” și în 2006, a publicat romanul experimental, semi-autobiografic „Junior”. De asemenea, a avut apariții la „The Jim Gaffigan Show” din 2015 până în 2016. În prezent, Macaulay Culkin filmează pentru „American Horror Story”, sezonul 10, alături de Sarah Paulson, Kathy Bates, Billie Lourd, Evan Peters, Lily Rabe și Finn Wittrock.