Home » Film & Seriale » Ce face și acum arată acum Kevin McCallister din Singur Acasă. Proiectul în care a fost cooptat îndrăgitul star

Ce face și acum arată acum Kevin McCallister din Singur Acasă. Proiectul în care a fost cooptat îndrăgitul star

Violeta Badea / 30.03.2021, 16:19

Ce face și acum arată acum Kevin McCallister din Singur Acasă. Proiectul în care a fost cooptat îndrăgitul star. Vă mai amintiți de Macaulay Culkin sau Kevin McCallister din Singur Acasă? Actorul a avut o viață zbuciumată, dar acum dă semne că și-a revenit și a fost cooptat într-un nou proiect. În acest material veți afla ce revenire pregătește îndrăgitul actor.

Ce face și acum arată acum Kevin McCallister din Singur Acasă

Macaulay Culkin in Singur Acasa
Macaulay Culkin in Singur Acasa

Macaulay Culkin, în vârstă de 40 de ani, este asociat și după atâția ani cu Kevin McCallister din Singur Acasă. Acesta a avut un succes incredibil și a rămas în inimile tuturor. Actorul a debutat în actorie la doar cinci ani, în serialul de televiziune „The Equalizer”. Apoi, a urmat primul film din seria „Singur acasă” și toată lumea credea că o să aibă un viitor strălucit.

După succesul uluitor pe care l-a avut cu cele două filme, Macaulay Culkin a mai jucat în câteva filme, dar la adolescență s-a remarcat doar cu scandalurile în care a fost implicat. Consumul de droguri și de alcool l-au adus aproape de moarte, ba chiar a fost reținut pentru deținerea de substanțe interzise, însă nu a ajuns la închisoare. În ultimii ani, actorul s-a mai liniștit din acest punct de vedere.

Macaulay Culkin a avut ghinion și în dragoste. Actorul s-a căsătorit la doar 18 ani, în anul 1998, cu Rachel Miner, o tânără actriţă, dar povestea de iubire a ținut doar doi ani. Cei doi s-au separat în anul 2000 şi au divorţat în 2002.

Tot în 2002, Culkin pare că-și găsise fericirea în brațele actualei soţii a lui Ashton Kutcher, Mila Kunis. Relația celor doi a durat opt ani și actorul nu s-a ferit să spună că  a fost iubirea vieţii lui. În anul 2017, actorul a început o relație cu vedeta Disney, Brenda Song. Cei doi formează încă un cuplu și spun că vor să-și întemeieze o familie.

Proiectul în care a fost cooptat îndrăgitul star

Macaulay Culkin in noul proiect
Macaulay Culkin in noul proiect

Macaulay Culkin a revenit pe platourile de filmare! Îndrăgitul actor a fost cooptat de Ryan Murphy, realizatorul „American Horror Story”, pentru sezonul 10 al serialului. În imagini actorul apare așa cum nu l-am mai văzut până acum, fiind rănit și tuns scurt.

„Aveam rolul asta cu adevărat nebun. Și am vorbit cu Macaulay la telefon și el a acceptat. De obicei nu prea le spun actorilor despre ce e vorba, iar lui i-am zis că va juca rolul unui personaj nebun, vor fi scene erotice cu Kathy Bates și alte lucruri. Răspunsul lui? „Cred că asta e rolul pentru care am fost născut”. Și a acceptat imediat”, a precizat Ryan Murphy.

Realizatorul nu a dorit să dezvăluie mai multe detalii, dorind să păstreze suspansul. În sezonul 10 vor apărea câteva personaje cunoscute, prezente și în celelalte sezoane: Sarah Paulson, Evan Peters, Kathy Bates, Leslie Grossman, Billie Lourd, Angelica Ross, Finn Wittrock, Adina Porter și Lily Rabe. Fanii serialului mai au de așteptat până îl vor vedea și pe Macaulay Culkin, deoarece nu se știe încă data lansării următorului sezon.