Home » Life & Style » Știri mondene » Totul despre Mădălina Ghenea. Cum arăta înainte de a deveni celebră și în ce film joacă alături de Al Pacino

Totul despre Mădălina Ghenea. Cum arăta înainte de a deveni celebră și în ce film joacă alături de Al Pacino

Violeta Badea / 25.03.2021, 16:32

Totul despre Mădălina Ghenea. Cum arăta înainte de a deveni celebră și în ce film joacă alături de Al Pacino. Mădălina Ghenea a făcut furori cu frumusețea sa și a reușit să cucerească lumea modellingului la doar 14 ani. Superba româncă nu s-a oprit aici, devenind celebră și în lumea filmului. De-a lungul timpului, a sucit minţile unor bărbaţi faimoşi precum Gerald Butler, Leonardo DiCaprio sau Philipp Plein. Recent, a fost văzută la braţul celebrului Al Pacino. Care este motivul? Vom afla în continuarea acestui articol.

Totul despre Mădălina Ghenea

Madalina Ghenea inainte de operatii si dupa
Madalina Ghenea inainte de operatii si dupa

Nu există român să nu fi auzit de frumoasa Mădălina Ghenea! Superba româncă, în vârstă de 33 de ani, este o actriță renumită în Italia și nu numai. Aceasta și-a început cariera ca model la o vârstă destul de fragedă. Avea doar 15 ani, atunci când a urcat pe podium și a prezentat pentru renumitul creator Gattinoni. Superba românca s-a născut la Slatina, dar s-a stabilit de mult timp la Milano. În trecut, a luat lecții de balet, dar și de pian și a absolvit Colegiul Național „Ion Minulescu” din Slatina.

În anul anul 2010, Mădălina Ghenea își face debutul în televiziune și acceptă să participe la concursul „Ballando con le stelle”, unde a devenit partenera lui Simone Di Pasquale. Anul următor și-a făcut debutul ca actriță, în rolul Irinei din filmul italian „I soliti idioti”. De asemenea, superba româncă a apărut și în videoclipul „Il tempo tra di noi”, al lui Eros Ramazzotti.

Din acel an, viața i s-a schimbat complet și a devenit din ce în ce mai cunoscută, primind numeroase roluri în filme, dar a apărut și în pictoriale ori în anumite reclame. În anul 2016 a fost prezentatoare în cadrul Festivalului Sanremo și a avut relații cu actorii celebri precum Leonardo DiCaprio sau Gerard Butler. În anul 2017, a devenit mama unei fetițe pe nume Vanessa, din relația cu Matei Stratan.

Cum arăta înainte de a deveni celebră și în ce film joacă alături de Al Pacino

Madalina Ghenea si Al Pacino
Madalina Ghenea si Al Pacino

Mădălina Ghenea este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, chiar și din lume. De nenumărate ori, actrița fost comparată cu Sophia Loren sau cu Angelina Jolie. Pentru a arăta impecabil de fiecare dată, Mădălina a apelat la o operație de mărire a bustului și la câteva intervenții de retușare a nasului şi buzelor.

Chiar dacă nu trece printr-o perioadă tocmai favorabilă după ce a fost părăsită de fotbalistul lui AS Roma, Nicolo Zaniolo, fotomodelul a primit o veste extraordinară!  Mădălina Ghenea o va interpreta pe marea actriță Sophia Loren în filmul „House of Gucci”. Acesta este motivul pentru care fotomodelul a apărut zilele trecute la Roma, chiar în momentele în care filma alături de Al Pacino. Din distribuţia filmului lui Ridley Scott mai fac parte şi Jared Leto și Lady Gaga, în rol principal.

Filmul va reda povestea adevărată a lui Reggiani, care a fost condamnată în anul 1998 pentru orchestrarea asasinării lui Gucci după ce a descoperit că el i-a fost infidel. Deşi a primit o condamnare la 29 de ani de închisoare, Reggiani a executat doar 18 ani şi a fost eliberată în anul 2016.

Conform celor de la playtech.ro, românca nu a participat la un casting pentru a obține rolul. Ea a fost chemată de regizorul Ridley Scott la o probă, pe care a reușit să o treacă în doar 20 de minute. Rolul Sophiei Loren nu este unul principal iar pentru cadrele în care apare, frumoasa româncă a fost remunerată cu suma de 50.000 de euro.