Home » Film & Seriale » Cine este Simone Ashley, protagonista din Bridgerton sezon 2, și în ce alte filme a mai jucat

Cine este Simone Ashley, protagonista din Bridgerton sezon 2, și în ce alte filme a mai jucat

Cojocaru Cristian / 12.01.2022, 13:47
Cine este Simone Ashley, protagonista din Bridgerton sezon 2, și în ce alte filme a mai jucat

Cel de-al doilea sezon al lui Bridgerton este în prezent în timpul filmărilor, iar dacă arzi de nerăbdare pentru drama de epocă, atunci știi deja că ne putem aștepta la niște personaje noi-nouțe în seriale. Unul dintre aceste personaje al noului sezon Bridgerton este Simone Ashley, pe care cu siguranță o știi dintr-un alt serial difuzat pe celebra platformă de straming.

Simone Ashley va juca în Bridgerton 2

Bazat pe seria de cărți cu același nume, hitul Netflix urmărește membrii familiei Bridgerton în timp ce trăiesc noi experiențe în dragoste și viață. Și, în timp ce sezonul 1 s-a concentrat pe povestea intensă de dragoste a lui Daphne și Simon, sezonul 2 va explora puțin mai mult viața amoroasă a lui Anthony.

Aici intervine Simone Ashley. Actrița în vârstă de 26 de ani se alătură distribuției pentru cel de-al doilea sezon al serialului, unde va juca rolul iubitei lui Anthony. Fiind cel mai nou chip din Bridgerton, nu există nicio îndoială că Simone va deveni în curând următoarea vedetă de la Hollywood. Iată tot ceea ce probabil vrei să știi despre Simone Ashley înainte să debuteze în cadrul serialului.

Ea o interpretează pe Kate Sharma în sezonul 2 Bridgerton. Autoarea lui Bridgerton, Julia Quinn, a postat pe Instagram vestea că Simone o va aduce la viață pe Kate în cel de-al doilea sezon al serialului.

„Nu aș putea visa la o Kate mai perfectă. Vreau să spun, uită-te la expresia ei din prima fotografie!” Julia și-a subtitrat postarea.

Kate nu este doar o doamnă principală în cel de-al doilea sezon al serialului, ci și interesul amoros al lui Anthony Bridgerton. Simone a împlinit 26 de ani pe 30 martie, ceea ce înseamnă că se află în zodia Berbec. În copilărie, actrița de origine engleză a studiat la Redroofs School for the Performing Arts din Marea Britanie. Școala este specializată în pregătirea elevilor pentru actorie, dans și teatru muzical. Într-o postare pe Facebook din 2017, Redroofs a lăudat realizarea Simonei.

Când nu joacă, Simone își arată probabil abilitățile vocale. Deși este cunoscută ca Simone Ashley, numele ei real este Simone Pillai și are un canal YouTube. În videoclip, ea cântă „Songbird” a lui Fleetwood Mac și sună chiar bine.

„Am crescut ascultând mult rock’n roll, iar asta se datorează tatălui meu. Fleetwood Mac a fost întotdeauna numărul meu unu. The Doors, The Rolling Stones, Steely Dan. Mama mea a ascultat mereu și Phil Collins. Chiar dacă am crescut într-o gospodărie foarte conservatoare și liniștită, muzică era mereu”, a spus Simone pentru Veylex.

simone ashley bridgerton
Simone Ashley a mai jucat in Sex Education

Producțiile în care a apărut de-a lungul carierei

Înainte de a ajunge la „ton”, actrița în vârstă de 26 de ani a jucat rolul recurent al Oliviei din serialul Netflix, „Sex Education”. Într-un interviu acordat revistei Wonderland, Simone a spus că cel mai recent rol al ei diferă de cel al Oliviei.

„Cu Bridgerton, este mult mai intens decât Sex Education, în sensul că, dacă nu filmez, fac călărie, mă antrenez sau merg la repetiții. Sunt în antrenament de accent sau sunt într-un montaj. Nu am purtat niciodată cu adevărat un corset până acum, așa că a fost nevoie de ceva timp să mă obișnuiesc! Cu siguranță, corpul meu s-a schimbat puțin purtându-l și asta mi-a schimbat postura pentru a se potrivi epocii”, a spus ea pentru presă.

În timp ce a crescut în Marea Britanie, Simone este de origine sud-asiatică. Ea a declarat pentru Veylex că rolul ei în „Sex Education” ajută la reprezentarea culturii sale într-o lumină diferită și pozitivă și chiar a vorbit despre culoare în industria divertismentului.

„Da, culoarea este o problemă din prezent. Ești privit din cauza culorii pielii tale, pierzi roluri în fața fetelor care sunt mai „potrivite” publicului țintă și piețelor. Dar, dacă m-aș lăsa pradă tuturor acestor lucruri, unde m-aș duce? Nicăieri! Chiar cred în mine și în alte femei cu pielea închisă la culoare, în special în femeile din Asia de Sud. Suntem deștepți, suntem talentați și toți avem ceva special de oferit ca artiști”, a mai spus actrița.

Aceasta a apărut în producțiile:

  • Wolfblood – 2016;
  • Guilt – 2016;
  • Broadchurch – 2017;
  • C. B. Strike – 2017;
  • Inspector Coliandro – 2017;
  • Doctors – 2018;
  • Boogie Man – 2018;
  • Kill Ben Lyk – 2018;
  • Sparrow – 2018;
  • Pokémon Detective Pikachu – 2019;
  • Casualty  – 2019;
  • A Working Mom’s Nightmare – 2019;
  • The Sister – 2020;
  • Sex Education – 2019-2021;
  • Bridgerton – 2022.